Trenger du hjelp med tapetsering i Ski?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Ski? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering i Ski?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Ski? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tapetsering i Ski

Tapetsering

1400SKI

Vi ønsker å få tapetsert noen av veggene på et soverom og en del av entreen. Ønsker pristilbud og få jobben ordentlig gjort innen rimelig rask tid

Tapetsering og maling av soverom

1400SKI

Jeg ønsker å tapetsere halvparten av er soverom på 10kvm. To vegger, den ene med vindu. De to andre veggene, en med dør skal males (Ikke døren). Det er ikke mye arbeid men jeg ønsker å få gjort jobben ordentlig, ryddig og etter avtale. Jobben forventes gjort i første uken av mai.

Oppussing av to soverom og en gang

1406SKI

Et kontor, et soverom og en trappeoppgang/gang mellom soverom og bad, ca. 20 - 25 kvm. Arbeidet består blant annet av : - flytte innervegg mellom kontor og soverom for å kunne gjøre kontor til et større soverom, og sette inn en ekstra dør. - kontor består i dag av klikklaminat på gulv, mdf-plater vegger og tak. Ønske om klikklaminat, slette vegger, nye gulv- og taklister og annet type tak, f.eks. takplater. Forslag tas i mot. - soverom består i dag av laminatgulv(?), strietapet på vegger og takplater. Ønske om klikklaminat, nye gulv- og taklister og slette vegger. Oppussing av takplater. Forslag tas i mot. - trappeoppgang/gang mellom soverom og bad. Originalt gulv, strietapet på vegger og slitte takplater. Ønske om klikklaminat, nye gulv- og taklister, slette vegger og oppussing/bytte av takplater. Forslag tas i mot.

Tapetesering

1400SKI

Trenger å tapetesere et soverom på 10 kvm. Ønsker tilbud.

Oppusing kjøkken, stue, WC, hall og vindfang

1406SKI

Planlagt tidsrom for oppdraget fra 1. mai til maks. slutten av juni Kjøkken 10,2m2 : - Demontering av gammel innredning, oppvask, komfyr, kokketopp osv - Riving gammelt gulv og flis/tapet fra vegger - Nytt gulv og veggtapet (eller noe annet) - Montering ny kjøkkeninnredning - Ny himling og belysning Stue 36m2 - Nytt gulv. Gulvet er ujevnt, høydeforskjell over 3cm gjennom hele rommet, må fikses. - Maling eller tapetsering vegger, skiftning vegglister - Montering ildfast plate under luker på pipe - Ny himling og belysning - Flytte varmepumpe WC 2,1 m2 - Nytt flislagt gulv og vegger - Evt. montering servant, servantskap, toalett od speil Hall og vindfang (6m2 + 2m2) - Nytt gulv og vegger Utvidet kontroll av el-anlegget

Moister in bedrooms and weaknesses in roof sheets because of gutter

1406SKI

I've recently found some moister in the bedrooms. The rainwater leaks through the wall into the bedroom, which makes the wooden floor turn black. I'd like to find a company to repair the bedroom walls and floor and the gutter in the roof. I've contacted the insurance company and got the report for this issue. They said the reason is that: "Blekket blir veldig kaldt og det vil da danne seg venn/is på dette da det kalde beslaget ligger ned mot ytterveggen på soverommet som da blir et varmt rom, og når dette da smelter igjen vil vannet følge nedover og renne ut i veggen" "Soverom: De montere skyvedørs garderobe. Fot lister (ubehandlet 36x12) Rive to vegger med spon. vegger er 120 høye. Riv parkett (tre stavs eik) Gulvunderlag. Tapetsering. malt strie tapet. Elektriker for 3 stk stikk. 5 innvendige og 1 utvnndig hjørne. Inetrnflytting av innbo Konstruksjons tørk. Feie list 1 stk karmlister. Reparasjonsbehov" If you're interested, please get in touch with me for the full report. Thanks a lot!

Siste evalueringer
Sette opp en lettvegg, sette inn en dør, tapetsere og male vegger

Tritone satte opp en vegg for å dele et soverom i to, i tillegg til å sette inn en dør med karm, listing, tapetsering og maling. Arbeidet ble avtalt og gjennomført svært raskt og med god kvalitet. Anbefales!

Juni 2017
V

Vegard Krogh om TRITONE AS

Ski
Male tak og tapesere stue

Firmat holdt alle avtaler, til en rimelig pris. Arbeidet ble utført til den kvaliteten vi avtalte.

April 2016
P

Per om Possidonio Boligtjenester AS

Ski
Maling og noe tapetsering av leilighet på 68 kvadratmeter

Veldig hyggelig og profesjonell kar å ha på besøk. Fikset alt som avtalt og mer til. Har et godt øye for hva som bør fikses og er ikke redd for å ta jobben. Lett å snakke med underveis om arbeidet. Veldig rimelige priser og jevnt over god service! Kommer definitivt til å ta kontakt senere når vi trenger mer gjort i huset.

Nov. 2014
S

Sebastian Aasen om IK-MAKS AS

Ski
Innvendig oppussing

Hf maling service utførte en god jobb. Var meget raske og etterlot seg ingen malingspor. Har fremtidige prosjekter, og hf maling service er en levandør jeg vil sette opp som mitt første valg.

Juli 2013
R

Roger S. om HF MALING SERVICE AL-BARAKAT

Skifte tapet

Profesjonell opptreden var en av de viktigste faktorene for mitt valg, Bildea Company ga det inntrykket og var i tillegg blant de beste på pris. De var punktlige og grundige, noe jeg satt stor pris på. Forventningene ble absolutt innfridd og jeg anbefaler Bildea Company til andre!

April 2013
P

Petter om BILDEA COMPANY

Fornebu
Rive av tapet, sparkle, pusse og legge tapet i gang på ca. 7 kvm.

Ble foretrukket da jeg var veldig fornøyd med dem etter sist jobb de gjorde for meg. Igjen ble arbeidet utført til vår forventning, fin sparkling og tapetsering og bra malerjobb også. Til tross for litt ekstraarbeid for dem ble det ingen tillegg i prisen, så igjen meget fornøyd med Proff Malerservice.

April 2012
M

Magnus om PROFF MALERSERVICE Christina Mehmeti

Ski
oppussing stue

Helsparkling vegger og flekksparkling tak i stue ca. 25 kvm. Maling vegger og tak to ganger. Lagt nytt Pergo laminat på gulvet. Svært godt fornøyd med arbeidet, kom til avtalte tider. Anbefales. Marit Hagen, Ski

Mars 2012
M

Marit om Malerfirma T.A.Pettersen

Ski