Trenger du hjelp med tapetsering i Lørenskog?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Lørenskog? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering i Lørenskog?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Lørenskog? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tapetsering i Lørenskog

Fikse skjøter og tapetsering

1476RASTA

Vi har lagt roll on wall (Storey Premium) på veggene i stua. Vi har vært uheldig med skjøtene. Vi ønsker hjelp til å skjære opp 5 skjøter og sparkle på nytt samt legge veggfornyer på alle veggene. Vi ønsker også hjelp til å legge roll on wall og veggfornyer på veggen over trappa.

Tapetsering

1476RASTA

Tapetsering rundt vindu og vask på WC. To bredder med tapet er ødelagt i forbindelse med bytte av vindu, og må derfor rives og legges på nytt. Deretter må det legges akryl i topp, bunn, langsmed vask og rundt vinduskarm. Innehar både tapeten og lim. Trenger kun personell med riktig kompetanse.

Legge veggfornyer

1476RASTA

Vi treger hjelp av noen som kan legge veggfornyer på vegg. Er i en stue. 15.8 etter kl 15 eller 16.8 fra tidlig på morgenen.

Fjerne tapet

1462FJELLHAMAR

Vi har kjøpt en eldre leilighet vi skal pusse opp, vi trenger noen til å fjerne gammel tapet i stue, 3 soverom og gangen. Ønsker en fast pris på hele jobben.

Pusse opp soverom

1472FJELLHAMAR

Male 3 vegger og tak Legge tapet på en vegg På Fjellhamar Lørenskog

Liten tapetseringsjobb

1475FINSTADJORDET

Ønsker en proff tapetserer for liten jobb. Tapetsere 2 små vegger i stue, tilsammen ca 15kvm vegg. Du må medbringe utstyr som lim og annet som trengs for jobben. Leiligheten er kun 4 år gammel, så det er glatte malte vegger opprinnelig. Pris ønskes, og oppdraget er i Lørenskog. Må kunne vise til gode tilbakemeldinger fra tidligere oppdrag.

Siste evalueringer
male og tapetsere

Veldig presis, ryddig og proff maler. Ga også gode råd underveis. Kan absolutt anbefales og er mitt desiderte førstevalg til en annen gang.

Jan. 2019
K

Kari om ALT KAN MALES WNUK

Oslo
tapetsering ca. 50 m² innenfor August.

En hyggelig sjef. De begynte med kort varsel. Maleren har gjort en veldig bra jobb. Han var nøye og ryddet etter seg. Jeg var veldig fornøyd og anbefaler bedriften gjerne videre.

Sep. 2018
P

Petra om CONDURARU BYGG

Lørenskog
Oppussing av stue

God service og oppfølging, holdt alle avtaler og fikk jobben gjort til avtalt pris og tid. Anbefales :-)

Aug. 2015
A

Ann-Chr om Malerfirmaet Aasheim & Andersen AS

Fjellhamar
Tapetsering av kjøkkenvegg

Meget godt fornøyd med arbeidet Gedas gjorde på kjøkkenet. Tapeten ble perfekt. Ble litt mer enn hva som ble beskrevet i oppdraget men dette gjorde de også veldig bra! Kan anbefales!

Feb. 2015
A

Andreas Duarte om BYGGMESTER GEDAS AS

Kjeller
Tapetsering 1 vegg

Avtalte en tid samme dag. Kom til avtalt tid og gjorde jobben raskere enn forventet til avtalt pris. Veldig fornøyd med jobben og kan anbefales til å tapetsere. Vi kommer til å bruke ham igjen hvis vi skal ha noen til å male trappen vår. Christian Todal

Mars 2014
C

Christian om A&S MALERTJENESTER

Rasta
Oppussing av stue og 2 soverom m/legging av parkett

Vi er veldig fornøyde med resultat og gjennomføring av jobben som Dorin og medhjelper har gjort hos oss. Gammel strietapet i stue og 2 soverom ble fjernet og veggene helsparklet og malt med høy kvalitet. Sprekker i stuetak ble sparklet/malt og taket er som nytt. Parkett ble lagt i alle tre rom og tak-/gulvlister satt opp. Resultatet er helt topp!! De er profesjonelle i sitt arbeid, dessuten blide og hyggelige. Anbefales på det sterkeste!!

Des. 2013
J

Jorunn og Jan Terje om O. D. BALLY

FJELLHAMAR
Pristilbud på forarbeid før tapetsering

Ble utført til avtalt tid

Mai 2013
Å

Åse Bakken om ROMERIKE MALER AS

Lørenskog
* Fortsatt ledig: Oppussing av soverom - Isolering / Snekring yttervegg + legging av parkett

Meget fornøyd med godt utført jobb. Hyggelige og effektive folk som fulgte opp og kom med forslag. Ryddet litt etterhvert.. Jobben var egentlig litt mer enn opprinnelig anbud, men det tok de på strak arm. Påtraff noen utfordringer underveis, da boligen er av eldre opprinnelse. Isoleringen ble dermed en litt større jobb en opprinnelig forventet-intet problem.. Stor sansynlighet at jeg kommer til å benytte meg av dem igjen, så anbefales.

Nov. 2012
K

Kari om Byggmannen

Finstadjordet
Oppussing av to rom

Oppdraget bestod i å klargjøre vegger for tapet/maling og male/tapetsere i to rom, samt legge parkett i et rom. De to håndverkerne som var hos oss var svært pliktoppfyllende og arbeidsomme.

Okt. 2012
G

Gunn om AGVIK AS

Finstadjordet
Finpuss før og legging av strie/tapet

Godt arbeide!!

Feb. 2012
A

Anita om Klima Sebastian Rurarz

Finstadjordet
Sparkle og legge tapet i gang

Raskt og bra utført jobb!

Okt. 2011
E

Eirik om EL - SMART GRUPPEN AS

Jessheim
Oppussing av 2 rom

Mai 2011
K

Kathrine om Sander Buvik

Rasta