Tapetsering i Drammen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tapetsering i Drammen

GUNES BYGG OG HÅNDVERKTJENESTER

4.7 (58)

Okt. 2023

fjerne tapet +div.

"Veldig bra! Fin kvalitet på jobben! Møtte etter avtale. Grei pris. Ferdig etter 2 dager som avtalt. Anbefales!"
F
Frode A.
Drammen

Malerservice Oskar Pacholik

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten og service som er mulig. Vi bruker kun toppmoderne utstyr og materialer for å sikre et profesjonelt resultat hver gang. Og det beste av alt? Vi jobber raskt og effektivt, slik at du kan nyte det nye rommet ditt så snart som mulig.

April 2023

Trenger å legge på tapet på vegg

"Veldig bra. Jeg er fornøyd. Takk"
L
Ligia
Mjøndalen
Malerservice Oskar Pacholik

Wimarju Snekkertjenester Piotr Wrotniak

Mars 2023

Oppussing av 3 roms leilighet (64 kvm) på Kalbakken, Oslo

"Vi er veldig fornøyde med Piotr. Han var nøye i planleggingen og gjennomføringen. Underveis ble vi jevnlig oppdatert. Kvaliteten på arbeidet var veldig bra og vi anbefaler han på det varmeste."
M
Martin
Drammen
Wimarju Snekkertjenester Piotr Wrotniak

Støa Håndverk AS

4.7 (21)

Støa håndverk er en maler - og byggtapetserer bedrift som har holdt til i Drammen siden 1958. Hos oss har flesteparten fagbrev i malerfaget. Vi gjør alt innen maler og byggtapetsererarbeidene.

Feb. 2023

Tapetsering i trapperom

"Tok på seg oppdraget på meget kort tid. Veldig hyggelig håndtverkere som utførte jobben."
B
Birgitte
Drammen
Støa Håndverk AS

MP MALER MAJEWSKI

Okt. 2022

Tapetsere og male innetak stue

"Det var en meget god opplevelse helt fra anbudet, snakke om arbeidet og finne felles forståelse av prosjektet. Meget pålitelig, jobbet meget bra og har stor yrkes stolthet som gjør meg trygg på jobbe. Dem ryddet og vasket etter seg på en solid måte. ..."Se mer
P
Per Erik
Drammen
MP MALER MAJEWSKI

BYGGTJENESTER MARCYNIUK

Sep. 2022

Tapetsere soverom

"Vel fornøyd med jobben. Det endte opp med helsparkling, etter gode råd. God kommunikasjon."
J
Jakob
Tjøme

PRODFAB AS

4.4 (32)

Vi er en snekker bedrift og våre ansatte har svennebrev med lang og bred erfaring innen bygg. Vi holder til i Hokksund. Vi utfører følgende tjenester:- Nybygg og tilbygg- Møbelsnekker- Bytting av dører og vinduer- Bygging av terrasser og balkonger- Legging av gulv- Legging av fiskebeinsparkett, mønstergulv- oppussing av leiligheter og eneboliger- Vi har samarbeid med faglærte malere og elektriker og rørleggerVårt mål er god kommunikasjon og at du som kunde blir 100% fornøyd med jobben.Ta kontak...

Se mer
Des. 2021

Legging av nytt gulv i Entre, kjøkken og stue med mer

"Jobben ble utført med god kvalitet til avtalt tid"
R
Roger
Krokstadelva
PRODFAB AS

PALIWODA BYGG

Velkommen til PALIWODA BYGG!Hos Paliwoda Build har vi over 17 års erfaring i byggebransjen- Alle typer tømrer - Nybygg, oppussing og alt som hører til tømrerkategorien.- Maling og brus- Bygge bygninger- FlisleggingDet vi legger mest vekt på er å få jobben gjort på best mulig måte slik at alle våre kunder blir fornøyde.En garanti for kvalitet og tilfredshet er det vi står for.Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

Juli 2022

Renovering av soverom

"Rask og effektivt. Anbefales!"
A
Avan
Drammen

SVEINS MALERSERVICE AS

4.8 (47)

SVEIN`S MALERSERVICE utfører alt av malerarbeid inne og ute, sparkling, tapetsering, gulvavretting, gulvbelegg, parkett og heltregulv.  

Jan. 2022

Tapetsere kortvegg av gips på barnerom (207 cm bredde)

"Kjempefornøyd med oppfølgingen, punktligheten og resultatet av tapetseringen. Svein fulgte opp via sms og telefon. Kom til tiden. Var effektiv og hyggelig. Vil varmt anbefale han til venner og kjente og benytte meg av han ved neste anledning."
M
Marius
Drammen
SVEINS MALERSERVICE AS

PIECHOCKI-BYGG1

Hi my name is Pawel.I am a small company offering proffesional and comprehensive repair and finishing services. I have over 20 years experience and have a lot of practical experienceMy clients are private individuals and large companies.I approach each order individually.I provide professional assistance in buying materials.Guarantees honesty, work performed on time, high quality of services and competitive prices.I invite You to cooperation-maling-wallpapers-sparkling-snekkering-gipsplate-parke...

Se mer
Aug. 2021

Tapetsering, maling, rehab innvendig tak

"Jobben ble gjennomført med høy grad av kvalitet. Vi kan absolutt anbefale selskapet"
J
Jan Erik
Drammen
PIECHOCKI-BYGG1

SOLBERGELVA MALERSERVICE FARHAN YARIZADEH

Juni 2021

Sparkling og tapetsering av 2 vegger, kun ca 12 kvm

"Farhan gjennomførte oppdraget på veldig bra måte, helt fra befaring til fullført jobb. Han stilte opp når han sa han skulle, og jobben ble veldig bra utført. Spesielt kvaliteten i forholdet til avslutningene mot eksisterende vegger ble veldig bra. He..."Se mer
M
Michael
Mjøndalen
SOLBERGELVA MALERSERVICE FARHAN YARIZADEH
Siste registrerte jobber

Tapetsering og fjerning av gammel tapet

3047DRAMMEN

Vi har en vegg på ca 6 kvm hvor vi ønsker hjelp med å fjerne gammel tapet, og legge ny. Tapeten som skal fjernes er med struktur og granitt-utseende (se bilde). Tapeten som skal legges på ny er av vinyl.

fjerne tapet +div.

3015DRAMMEN

fjerne tapet på ca 7-8m x2,4m vegg i stue. fjerne lister tak/gulv. Male tak stue/kjøkken ca 40 kvm Veggen er slett og klargjøres for ny tapet.

Tapetsering

3026DRAMMEN

tapetsering av omtrent 60 kvm leilighet. Høy grad av nøyaktighet og kvalitet er påkrevd for penest mulig resultat. Ønskelig med referanser fra tidligere jobber.

Innendørs maling/kanskje tapetsering

3022DRAMMEN

Maling innendørs av - to stuer på ca 30 kvm. - trapp - entre Mulig også tapetsering av ett, to eller tre soverom.

Sparkle 64m2 nylagt gipstak+ event.maling av takene. Sparkle eller tapetsere 78m2 leilighet

3022DRAMMEN

Sparkle 64m2 nylagt gipstak fordelt på tre rom og delt opp i totalt 6 flater. Tenkte egentlig å male takene selv, men ønsker en pris på dette. Gulvene og de fleste vinduene skal byttes, så det er muligens egnet for sprøytemaling. Rom med gulvareal på til sammen 78m2 ønskes helsparklet eller event. Tapetsert. Veggene har forskjellige overflater og bør nok befares. Alle lister er fjernet.

Renovering av rom innendørs

3055KROKSTADELVA

Rom 1: ca 12m2. Ulik strie på vegg. Skal ha glatte vegger. Antar rehab gips, sparkling og maling av vegger. En vegg er skyvedørsgardrove, en har vinduer og to dører. Maling av tak Legging av laminat og listing. Jeg kjøper laminat og maling. Rom 2: Gang på ca 4m2. Er strie på vegg, fire dører. Rehabgips og sparkling? Og tapetsering. Legge laminat på gulv og liste. Jeg har tapet og gulv. Rom 3: 9m2 en vegg er skyvedørsgarderobe, en m vinduer og en m dør. male vegger. Alternativt sparkle vegger (glassfiberstrie) og så male. Bytte fire innedører med karmer. Oppstart så snart som mulig.