Skal du male hus i Asker?

Skal du male hus i Asker utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Asker med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Asker?

Skal du male hus i Asker utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Asker med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Jobber tilknyttet maling av hus i Asker

Sparkle/male barnerom

1396BILLINGSTAD

Ønsker å male et barnerom, inkluder en liten alkove. Helst så fort som mulig. Totalt ca 20m2 gulv. Skråtak.

Pusse, sparkle og male kjøkkendører

1384ASKER

Alle kjøkkenfronter trengs å pusse,sparkle og males.

STUE arbeid

1385ASKER

ARBEIDSKRAV FOR STUE :  Fjerne eksisterende vegg markert i oransj og konstruktere en ny vegg som vist på bildet under.  Basen er bygget med leca, fylt med stein og betong og insulasjon med samme nivå som stue gulvet.  Kjøpe og montere terasse dør hvit farge - terasse door 3 layer W200xH210, 3-layer, painted white NCS S 0502-Y -- per bilde nedenfor  Isolasjon glava 1500 mm tak og vegg  Isolasjon innerveggen - God lydisolering av rommene – Glava - Isolasjon proff 34 plate  Gibs plate ( OSB) INN og UT og innvendig  Sparkling, Male alt som trengs på innsiden og utsiden  Farge av malingen blir valgt av meg og malingen er inkludert på kontrakt  Isolasjon innerveggen - God lydisolering av rommene – Glava - Isolasjon proff 34 plate

Maling hus fasade

1385ASKER

Ønsker å få malt hele husets fasade, samt frittstående garasje. Huset skal males i fargen «dempet sort». Vinduskarmene skal males i en dyp grå farge.

Grunning/maling + innvendig vindu

1395HVALSTAD

Grunning/maling av vegger og tak i liten leilighet. Ønsker også et innvendig vindu i veggen mellom stue/soverom.

Sparkle og male stue

1395HVALSTAD

Ønsker å få tilbud på sparkling og maling av stue. Det er tapet på vegg per i dag. Se vedlagte bilder for beskrivelse. Rommet er på 10.6m x 3.8m, men er store vinduer, peis og åpninger i rommet. Markert med rødt på bilder på steder som skal sparkles og males. Overtakelse av huset er 16. august. Ønsker gjerne oppstart mandag 19. august. Mulighet for befaring etter nærmere avtale dersom det er nødvendig, eller fra 16. august.

Siste evalueringer
Male vegger, tak og legge nytt gulv

Kvalitet og prisen på arbeidet kan ikke klages på. Har anbefalt videre andre familiemedlemmer også i etterkant. De er like fornøyde.

Juni 2024
Z

Ziwan om Oleniuk MC4YOU

Drammen
Omrokkering kjøkken/stue

Jobber effektivt, rydder til og med etter andre håndtverkere.

Juni 2024
I

Irene om HÅNDVERKER SEBASTIAN AS

Slemmestad
Pusse og male tak

Han var pålitelig, hyggelig, effektiv og gjorde en veldig god jobb

Juni 2024
T

Tina om BM Bygg AS

Heggedal
Maling av vegg

Effektiv og pent arbeid

Juni 2024
I

Ingrid brusveen om Brw As

Røyken
Maling av stue, trapp og TV stue

Veldig dyktig, sto på som bare det. Hadde bare noen få dager på å få malt flere rom før visning, han var fleksibel og løsningsorientert noe som gjorde at vi kom i mål innen tiden. Kan virkelig anbefale han

Juni 2024
T

Torjus om MP MALER MAJEWSKI

Asker
Oppussing av hus (innvendig)

Veldig effektiv og pålitelig.

Juni 2024
F

Filip om KOZLOWSKI BYGG

Nesbru
Vaske og male enebolig

Trappen gjenstår etter avtale. Lages i juni. De jobbet raskt med maling av huset, ferdige til avtalt tid. Resultatet er bra og det var god kommunikasjon hele veien.

Juni 2024
A

Anna om Proff Vedlikehold 1 AS

Røyken
Maling

Skraping/maling av utebod, skraping/maling av to små toalettrom. Veldig hyggelig, bra arbeid, ryddig og ordentlig. God pris.

Mai 2024
G

Grete om POLAR AUTOSPA V/ STIG OLSEN

Nesbru
Maling av vegger og tak i en etasje

Helsparklet flere vegger og malte vegger og tak for oss, ca 10 dagers arbeid. Fleksibel og hyggelig, og meget ryddig underveis i arbeidet. Resultatet ble grundig og nøyaktig, vi kan trygt anbefale han videre.

Mai 2024
J

Jonatan om Pro Hånd Gorbacevskij

Oslo
Maling av to vegger på hus

Pliktoppfyllende, hjelpsomme og godt utført arbeide.

Mai 2024
A

Aslaug om AIDAS GRIGAS/GRIGAS MALER FIRMA

Nesøya
Male enebolig i mur i Asker

Enestående arbeid, hyggelig leder som var enkel å komme i kontakt med, og hyggelige proffe gutter som utførte jobber over forventning. Fullførte jobben under forventet tid, og var fleksible underveis da vi var usikre på et fargevalg vi gjorde. God og tett oppfølging underveis i prosjektet. Anbefales på det varmeste

Mai 2024
C

Carl Petter om MULTI SERVICE PETTERSEN

Vollen
Beising av hus og 2 garasjer

Anbefales!! Ryddig, grundig og raskt utført.

Mai 2024
T

Thomas Leopold om Tofolan Bygging, Riving og Maling

Vollen