Skal du male hus i Modum?

Skal du male hus i Modum utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Modum med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Modum?

Skal du male hus i Modum utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Modum med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Modum

Male hus

3360GEITHUS

Har en to etg. hus som skal kles på nytt noen steder og trenger maling overalt uansett. Lurer på pris for en sånn jobb. Mvh Marianne

Male kjøkkenskap

3340ÅMOT

Vi vurderer å male kjøkkenskapene, og ønsker pris på hva dette vil koste. Bare fronter: Fronter og skap. Det er snakk om 16 dører hvorav 2 er vitrine. 2x2 dører til hjørneskap (disse er hengslet sammen) 15 skuffe fronter Evt. tillegg Malin av skap til disse, ventilasjonshette, 2 vinhyller, 4 hyller.

Årlig maling av utvendig fasader.

3370VIKERSUND

Ønsker avtale med en pålitelig flink handyman i Modum, som kan utføre utvendig årlig nødvendig malingsarbeider på utvendig fasader, inkl. vinduer og balkongarekkverk, på 5 bygninger. Beliggende på samme eiendom, sentralt i Vikersund.

Utvendig maling av hus

3370VIKERSUND

Maling av del av tomannsbolig ønskes utført av godkjent firma med referanser og med faktura. Huset har en endevegg og to sidevegger. Størrelse er ca. 90 kvm. boareal. Huset ble kledd om i fjor med ny ytterkledning som er grunnet ( hvit). Farge: dempet sort, maling: oljedekkbeis. Maling kjøpes av eier, resten av utstyr holdes av malerfirma. Ønsker arbeidet gjort pent, uten søl på grunnmur og vinduer etc. Kan befares. Huset er på Solbergmoen i gamle Nedre Eiker kommune (nå Drammen kommune).

Oppussing soverom og eventuelt TV-stue

3340ÅMOT

I utgangspunktet ønsker vi å pusse opp et soverom, er prisen overkommelig er det ønska å pusse opp et TV-rom i tillegg. Soverom: Det er dårlig panel på veggene som ønskes fjernet. Sette opp ny ferdigmalt panel av typen rustikk skrå eller skygge skrå i fargen "bevegelse" fra jotun. Legge skjult elektrisk anlegg. Mye er trukket allerede. I tak ønskes gips. Spotkasser er montert (6stk), men ikke koblet. Ønsker dimbare led. Hvite profilerte lister mot tak og vindu (helst klassisk hvit) Størrelse rom: 3,3*3,5 m TV-stue: Fjerne panel på vegger og erstatte med ny ferdigmalt panel av rustikk skrå eller skygge skrå med fargen "soft mint". Legge skjult elektrisk anlegg (4 kontakter). Her er ikke alle veggene av panel, lengden av vegg med panel er ca. 8,3 m (fordelt på tre vegger). Tak: Sette inn 6 spotter. må sikkert fjerne panel i tak, ønsker iallefall gips i taket der også.

Maling av veranda på 11,6 kvm

3340ÅMOT

Innvendige vegger og bjelker til veranda skal skrapes og males på nytt, og gulvet skal beises. Veranda ligger på bakkenivå og er overbygget.

Siste evalueringer
Pusse opp leilighet

Jeg vil anbefale SMAG TJENESTE på det varmeste. De har utført en stor oppussing av leilighet grundig og pent. Underveis var det god kommunikasjon, jeg er fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Arbeidet er gjort effektivt og i henhold til avtaler. De har ryddet vekk alt søppel. Prisen var gunstig og alle fakturaer var i henhold til avaler. Jeg vil bruke den igjen dersom behovet dukker opp.

Nov. 2018
I

Ivar om SMAG TJENESTE AS

Åmot
Maling av 6 rom og trappeoppgang

Startet allerede dagen etter befaring. (Tror) Prisen var OK. Arbeidet var å male en rekke rom, inkludert en høy trappeoppgang, og i løpet av 7 virkedager var jobben gjort - 3 strøk og flott utført.

Mars 2017
H

Helene om IB Multiservice Izet Berisha

Åmot
* Fortsatt ledig: Helsparkling av peis samt vegg.

Helsparklet peis. Veldig fornøyd.

Feb. 2017
K

Kim om SMAG TJENESTE AS

Åmot
Utvendig maling bolig 130m2 + garasje 26m2

Svein Tore er en meget behagelig person, han har et øye for detaljer, og er plikt oppfyllende. Han kan yrke sitt og setter sin ære i å levere et meget bra stykke arbeid. Jeg har ingen reservasjoner med å anbefale Svein Tore.

Juni 2015
A

Alan om SVEINS MALERSERVICE AS

Geithus
Dør- og taklister

Meget pent arbeid, i tillegg var det helt ryddig etter hver arbeidsdag.

Feb. 2015
K

Kari om Støa Håndverk AS

Åmot
Maling av enebolig.

Malerjobben av hus utvendig ble utført meget bra,til riktig pris og avtalt tid. Anbefales. Mvh. Åge Halvorsen.

Aug. 2013
Å

Åge om SVEINS MALERSERVICE AS

Geithus
Langsrud

De jobbet effektivt og godt. God dialog og godt utført arbeid gjennom arbeidsprosessen, gjør at jeg er fornøyd.

Aug. 2013
A

Annbri om MER MALING FREDDY ANDRESEN

Vikersund
Maling liten hytte med 2 små uthus

Maling av hytte utvendig: svært fornøyd med hele oppdraget. Malingen ble utført meget ordentlig, raskere enn avtalt tid og til avtalt pris. Freddy og hans kone er hyggelige og ordentlige og anbefales på det varmeste.

Juni 2013
A

Anne Bergljot om MER MALING FREDDY ANDRESEN

Vikersund
maling av tak 36 kvadratmeter

Nor Maling AS: Oppdraget gikk ut på å male tak i stue. De var raske, og billige- gjorde en god jobb. Høflige og pålitlige.Profesjonelle malere. Vi er veldig fornøyde med jobben! Absolutt å anbefale

Des. 2012
K

Kari om NOR MALING AS

Moss
Diverse oppussingsarbeid

Etter mange useriøse henvendelser fra diverse firmaer, ble jeg gledelig overrasket når jeg ble kontaktet av Buskerud Boligrenovering. De stilte kjapt opp på befaring, kom raskt igang med jobben, og utførte arbeidet profesjonelt til avtalt pris og til avtalt tid. I tillegg hadde de god kundeservice, gav raske tilbakemeldinger og var veldig løsningsorientert og punktlig. Jeg er kjempefornøyd og anbefaler Buskerud Boligrenoveing på det varmeste !

Okt. 2012
M

May Ellen om BUSKERUD BOLIGRENOVERING

Drammen