Skal du male hus i Drammen?

Skal du male hus i Drammen utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Drammen med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Drammen?

Skal du male hus i Drammen utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Drammen med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Drammen

Reparere teglsteinsvegg, samt annet murerarbeid ute

3034DRAMMEN

Arbeid ute: 1. Vindskier sidevegg (blikkenslager som reparerte pipa) 2. Reparere mursteinsvegg på rimeligste og mest holdbare/vedlikeholdsfrie måte (pusse ned og fjerne løs murstein og male med strukturmaling/murpuss?) 3. Reparere murtrapp 4. Tette sprekker i mur 5. Male vegg i trapp med samme strukturmaling som den store veggen 6. Reparerer veranda under (forsterke) 7. Sette inn en verandadør 8. Utvide verandaen med en smal terrasse utenfor kjøkkenet og spisestuen ( undersøke om dette må søkes om), ok for nabo som eier veien. 9. Rekkverk i smijern på den nye terrassen 10. reparere eksisterende flisegulv på veranda og legge gulv på terrasse, kan bare være betong/mur 11. Pusse og lakke takvindu/blyglassvindu

Male lister i taket og fuge langs kjøkkenbenk

3040DRAMMEN

Lister i tak på kjøkken trenger en oppfriskning. Ble sølt litt maling på listene da man malte veggen. Det er også behov for hjelp til fuging langs benkeplater.

Fjerne gammel terrasse Malin/beis og male ny beis

3050MJØNDALEN

Fjerne gammel terrasse Malin/beis og male ny beis.

Pussing og maling av gammel trapp

3028DRAMMEN

Vi har en 70-talls trapp som trenger en oppgradering. Den må pusses og males. Det har ligget et teppe på den før, så noe limrester sitter igjen. Den er også noe hakkete. Trappen skal males i fargen bomull, men bør grunnes først. Vi har kjøpt inn grunning og maling. Arbeidet kan ikke starte før i uke 31.

Male en vegg utvendig.

3015DRAMMEN

Jobben består av vask skraping av en vegg, den er ca 14 m lang og 4 m høy. Det er 6 vinduer på veggen som også trenger maling pluss belistning rundt vinduene.

Male 2 høye husvegger

3032DRAMMEN

Ønsker å få malt to husvegger fra hvitt til mørkegrått! Har maling.

Siste evalueringer
Maling av 2 vegger

Hyggelig og flink. Bra resultat. Kan anbefales.

Mai 2024
E

Erik om Tofolan Bygging, Riving og Maling

Drammen
Male takstein på huset

Marius var enkel å forholde seg til og var rask og effektiv, samtidig som jobben ble gjort utmerket. Og jeg har anbefalt han til fler og han jobber nå hos en av disse. Anbefales.

Mai 2024
R

Roy Tommy om Boligfix Nilsen

Svelvik
Innvendig maling av enebolig

Meget bra utført håndtverk til avtalt tid og avtalt pris. Anbefalles på det sterkeste.

Mai 2024
A

Atle om MALER GIUSEPPE AS

Mjøndalen
Malearbeide. Innendørs og utendørs

Veldig fornøyd. Rask gjennomføring og pent arbeide.

April 2024
A

Anne om H&K BYGGTJENESTER AS

Steinberg
Fjerne tapet

God kommunikasjon, pålitelige arbeidere og prosjektet ble utført effektivt og i henhold til avtale. Noen småting underveis, men som løste seg bra. Vil absolutt anbefale!

April 2024
H

Hannah om FANDLA BYGG AS

Drammen
Maling av vegger og tak

VK Bygg Mal malte veggene i stua og på kjøkkenet vårt. Hele prosessen, fra befaring til ferdigstillelse, har vært effektiv og helt problemfri. Imponerende nøyaktig og presist utført malerarbeid. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi er meget fornøyd med prosess og resultat.

April 2024
C

Christer om VK Bygg Mal AS

Drammen
Oppussing av to soverom og et kontor (ink. riving, gipsing, maling osv.)

Perfekt resultat og bedre enn forventet. Raske og ryddige!

Mars 2024
M

Marius om PERFEKT BYGG SZCZEPAN PIOTR TRYBA

Drammen
Maling av nylig renovert hus innvendig

Utrolig fornøyd med hele prosessen! God kommunikasjon, god service, raske og dyktige i jobben sin. Kan anbefales på det sterkeste! :)

Mars 2024
A

Andrè Nicolai Onarheim om DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL

Drammen
Male hus og garasje

Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet og kommunikasjonen før og underveis. De var effektive og forutsigbare. De gjorde også en del annet snekkerarbeid underveis når de oppdaget feil og skader, men aldri uten å konsultere med oss først. Anbefales!

Mars 2024
B

Betzy om VOLLEN SPRAY SOLUTIONS AS

Drammen
Pusse opp bod og inngangsparti

Bad og Bygg Drammen ble hyret inn for å pusse opp gang, bod og inngangsparti. Etter at arbeidet ble satt i gang ble det funnet ut at omfanget var større, da det var råteskade og andre forhold som ikke var like synlig på befaringstidspunkt. De kom kjapt med et nytt tilbud som vi ble enige om. Svært flinke ansatte i bedriften som tok ansvar for sin jobb. Det var i noen tilfeller litt mange personer å forholde seg til slik at info fra oss til håndverkerne ikke nådde helt frem til den som faktisk utførte arbeidet. Men bedriften har ryddet opp i det som ble misforstått og vi står igjen som fornøyde kunder av Bad og Bygg Drammen. Kommer til å bruke de igjen når vi setter i gang med nye prosjekt.

Mars 2024
S

Salahuddin om Bad og Bygg Drammen AS

Drammen
Sparkling og maling av to gipsvegger

Jeg er veldig godt fornøyd med både resultatet og prosessen i forbindelse med maling og sparkling av et soverom etter at vi fikk satt opp nye gipsvegger. Hyggelig befaring, ryddig og godt tilbud, og rask igangsettelse etter at avtale var inngått. Ettersom det skulle sparkles ble arbeidet utført over noen dager. Det var hele tiden god kommunikasjon med maler underveis. Jeg kan anbefale Aas og Såstad AS, og vil med stor sannsynlighet benytte dem igjen dersom jeg har behov for maling og sparkling.

Mars 2024
C

Christer om Malerfirma Aas og Såstad AS

Drammen
Male innvendige vegger og kjøkkeninnredning

Meget lett og gjøre avtale med. Prisen var konkurransedyktig og kvaliteten på arbeidet var meget bra. Anbefales!

Mars 2024
D

Dan om Pro Hånd Gorbacevskij

Drammen