Skal du male hus i Lier?

Skal du male hus i Lier utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Lier med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Lier?

Skal du male hus i Lier utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Lier med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Lier

Maling av stuetaket

3427GULLAUG

Trenger å få malt et stuetak på ca 45 m2 i leilighet i Lier. Flott om dere kontakter oss for en befaring. Ønskes utført så snart det passer.

Pusse opp og maling

3408TRANBY

Ønsker å male og pusse opp kjøkken

Male, nytt gulve

3408TRANBY

Hei Ønsker å legge ny gulve og male innvendig

Helsparkling og eventuelt maling av vegger

3409TRANBY

Helsparkling og eventuelt maling av vegger. Ønsker å fullsparkle en del vegger i et rekkehus jeg overtar på fredag 12. juli. Eventuelt også maling av veggene etterpå. Det gjelder i hovedsak veggene i hovedetasjen (1. etasje), altså stue, spisestue, kontor og kjøkken (se finn-annonse: *skjult webadresse* Jeg er litt usikker på hvor mange m2 det er, og får ikke tatt mål før overtakelsen på fredag.

Sparkling og maling av bad.

3404LIER

10kvadrat tak skal sparkles og males med Jotun sine våtrom produkter. Har allerede sparklet to omganger, men det blir ikke bra. Trenger profesjonelle til å ta over jobben. Du må kunne vise til tidligere utførte jobber med gode resultater.

Flekking/malings arbeid.

3403LIER

Ønsker å komme kontakt med en flink maler /sparkel arbeid. Ny bolig, litt reparasjons arbeid. Ta kontakt for befaring. Jobben kan startes snarlig

Siste evalueringer
Maling av innvendig vinduskarmer og tak

Fleksibel og hyggelig maler, fint maleresultat av vinduer.

April 2024
H

Helena om DRAMMEN MALEFIRMA BASHIR GHOLAM MOHAMMAD GHOLAMI

Reistad
Sette opp lettvegg, legge gulv samt sparkle og male

Hyggelig og flinke. Bruker de gjerne igjen

Mars 2024
M

Morten om Bad og Bygg Drammen AS

Lier
Male tak

Hyggelig og profesjonell ved befaring og forklarte hva som måtte gjøres og hvordan han skulle løse prosjektet for best mulig resultat. Han var svært konkurransedyktig på pris og begynte på prosjektet allerede samme uke. Han fullførte innen 2 dager med et helt fantastisk resultat. Anbefaler virkelig Andzej! Her får du mye for pengene!

Feb. 2024
H

Hannah om Pro Hånd Gorbacevskij

Drammen
Male tak og vegger

Malte vegger og tak. Meget flike og profesjonelle. Alt var godt forklart og vurdert under befaringen. Alt gikk nøyaktig etter planen vi hadde satt under befaringen, ingen overraskelser :) kjempe fin resultat, god pris og ryddige folk!

Jan. 2024
M

Marik om Proffemalere AS

Reistad
Oppussing av kjeller

Velvillige, hyggelige, fleksible. Alex er vennlig og dyktig. Anbefales!

Des. 2023
A

Ann-Katrin om MALERTJENESTER SOROKOLAT

Lier
Sparkling og maling tilbygg

Litt avvik fra diskusjon under befaring og tilbudet som ble gitt. (og utfordrende se hva som var inkludert i tilbudet. Etter avklaring og diskusjon ble det levert meget bra og effektivt arbeide.

Nov. 2023
T

Tom om MALER GIUSEPPE AS

Eggedal
Sparkling og maling av gipstak

Piotr har sparklet og malt gipshimling, samt utført en del listarbeid. Vi er kjempefornøyd med resultatet på arbeidet. Piotr er også flink til å rydde etter arbeidene fortløpende, samt til å kommunisere underveis. Forstår hele veien hva vi ønsker, og er positiv og hyggelig. Anbefales på det varmeste!

Okt. 2023
S

Stian om Wimarju Snekkertjenester Piotr Wrotniak

Gullaug
Legge parkett og fikse vegger i stue

Jeg er strålende fornøyd med arbeidet som Smart ByggService leverte. Snekkerne kom til samme tid hver dag, og jobbet iherdig for å bli ferdig i tide. Kvaliteten på arbeidet ble helt perfekt. De jobber på detaljnivå for å få det resultatet man ønkser. Før de startet arbeidet var de veldig flinke til å pakke inn rommet så støv ikke spredte seg rundt i huset. I tillegg til å beskytte gulv med papp. De kunne gi en fastpris som de ikke endret på underveis. Noe som er ekstremt viktig når man har et budsjett å forholde seg til. Martin var veldig lett å kommunisere med underveis. Og svaret på forespørsler var alltid: "Ikke noe problem". Jeg kan varmt anbefale denne bedriften for andre!

Okt. 2023
J

Jan-Vidar Tandberg om Smart Byggservice Viken AS

Tranby
Male leilighet

Rask befaring og pristilbud samme kveld. Startet og avsluttet oppdraget til avtalt tid. Kvaliteten var bra. Kan anbefales 👍

Sep. 2023
O

Olav om Pro Hånd Gorbacevskij

Lierskogen
Maling av enebolig

Brukte MP Maler til utvendig maling av huset. Det ble en forsinket oppstart på grunn av en svært regnfull sommer, men det var god dialog hele veien. Når regnet først ga seg var de raskt på plass for vask av huset og senere maling. Resultatet har blitt veldig bra, og vi er svært fornøyd. Kan anbefales!

Sep. 2023
L

Lars om MP MALER MAJEWSKI

Lierskogen
Maling av andre etg i rekkehus (cirka 55 kvm)

Veldig profesjonell og nøyaktig. Sterk anbefakt!

Aug. 2023
N

Nakul om MP MALER MAJEWSKI

Lierskogen
Epoxy maling på betongbalkong(er) - Lier

Ja, naboen og jeg er virkelig fornøyde med jobben Adam gjorde på våre to balkonger! God kommunikasjon hele veien, svært effektivt gjennomført og meget pent arbeide. En udelt positiv erfaring. Kan, og vil absolutt, anbefale : )

Juli 2023
C

Camilla om Kaminski Mal Og Bygg

Oslo