Skal du male hus i Volda?

Skal du male hus i Volda utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Volda med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Volda?

Skal du male hus i Volda utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Volda med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Volda

Maling våningshus

6133LAUVSTAD

Husvask (ikke høytrykksspyler), soppvask (ikke høytrykksspyler), maling (hvit oljemaling med falurød oljemaling til kantlister). Huset er tradisjonelt småbrukshus i 2 etasjer pluss loft. Satt opp ca 1905 og påbygget en etasje ca 1925.

Tapetesering og maling av soverom

6100VOLDA

Stort soverom med høy takhøyde og tilhørende garderobe- ca 45 kvm. Ønsker hjelp med maling og tapetesering ila august 2024

Male hus

6100VOLDA

Male et lite hus m terasse- behov for stillas el på to vegger. Utskifting av nokre plankar.

Male hus

6102VOLDA

Maling av eldre hus i Volda sentrum. To etasjer. Ny, grunna kledning.

Vask og maling av bolig hus i Hornindal.

6763HORNINDAL

Pris på vask og maling av hus i Hornindal

Utvendig kledning og maling

6102VOLDA

Ynskjer kontakt med firma for utvendig vedlikehald av to firemannsbustader i Volda. Vask og maling av treveggar, samt utskifting av enkelte rotne bord. Bygningane er oppført som terrassehus i 4 etasjer, og det trengst mykje stillas for tilkomst til øvre del. Ta kontakt for synfaring.

Siste evalueringer
Utvendig maling av firemannsbolig på ca. 160 m2 grunnflate

Roger Koppen Allsidige Tjenester har gjort en virkelig flott jobb. De har vært raske, grundige og fagmessig dyktige. Vi har hatt en god dialog og en god og konkret kontrakt der alt har vært veldig ryddig og greit. De har holdt alt utstyr og vi har sluppet å tenke på noe. Prismessig er de meget konkurransedyktige og vi er topp fornøyd. Utover maling har de gjort noen småjobber med like godt resultat. De kan sterkt anbefales - topp 10 av 10

Juni 2017
H

Heidi om ROGER KOPPEN ALLSIDIGE TJENESTER

Volda
Tapetsering gang

A&K maling gjorde en god jobb med å tapetsere og male gangen min. Han kom til avtalt tid, var hyggelig og serviceinnstilt, og resultatet ble bra.

Des. 2016
K

Karen om A&K MALING KRZYSZTOF KOTYLA

Volda
Sparkling av vegg plater

Rettet opp skeiv vegg og platet på nytt og sparklet over denne pluss dei sparklet div skjøter i plater i stue og satte inn nye vinduskarmer på stue og kjøkken. Møtte opp til avtalt tid og jobba veldig effektivt, veldig fornøyd med jobben og kjem til å bruke dei på flere jobber seinere

Nov. 2016
T

Trond om Gedro Byggarbeid AS

Volda
Maling av kjøkkeninnredning

De var raskt på plass for et overblikk på jobben, og fikk vi fikk kjapt tilbakemelding med tilbud. Rask oppstart, litt lengre tid å bli ferdig, men kjøkkenet ble fint.

Feb. 2016
S

Sandra Lappegard om TAK & BYGG TEAM

Oslo
Male stue

Meget godt fornøgd med malejobben som er gjort, flott resultat på eit noko dårlig utgangspunkt (gammel tapet med eindel skader). Proffesjonelt utført til avtalt tid og pris, med den malinga vi sjølv ville ha. Anbefales absolutt!

Juli 2015
A

Ann Christin om KPK Tysk Malermester Anno 1996 Peter Muldsvor

Volda
Nytt bad+ soverom

Gjorde en god jobb,hurtig og effektive.littt språk problem,men gjekk rimelig greit.Einaste minuse eg vil trekke fram er at dei rotet litt under arbeidet,men rydda greit opp etter seg til slutt:-)

Mars 2015
j

jon andre om Gedro Byggarbeid AS

Volda