Skal du male hus i Ørsta?

Skal du male hus i Ørsta utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Ørsta med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Ørsta?

Skal du male hus i Ørsta utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Ørsta med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Ørsta

Utvendig oppussing av hus.

6150ØRSTA

Eg eig ein del av en vertikaldelt 2mans bolig bygd i 1963 over 3 plan. Det meste på huset har standar fra 1963, utenom taka, dei er forholdsvis nye. Huset fikk vist ett strøk maling eller 3 på sluten av 90 tallet. Eg sku gjerne fått hjelp med å bytte kledning/ issolasjon/ vinduer og det som følger med utvendig oppussing. Eg har det meste av materialet som trengs, heilt ned te musebanda. Huset er ca. 10m langveg og ca 8m kortveg. Er 3 sider me kledning, 4 vegg er brannmur mot naboen. Ring eller send melding, dårlig på e-post. Ring gjerne for mer info.

Pusse opp 2. etg.

6154ØRSTA

Vi skal pusse opp 2. etg. Vi fjerner to soverom for å lage en loftstue og vi legger sammen ett lite soverom og en bod til ett større soverom. Det vil stå igjen fire soverom, en loftstue og en gang. Vi ønsker noen som kan legge gipsplater, sparkle og male. Ferdigstille. Vi kan legge gulv selv.

Maling innvendig av halvparten av tomannsbolig under oppføring

6150ØRSTA

Har kjøpt halvparten av en tomannsbolig som er under oppføring og skal ha slette vegger innvendig på denne og ønsker pristilbud på maling og sparkling av denne. Det vil være klart til maling og sparkling iløpet av starten av oktober, med forbehold om evt forsinkelser. Boligen består av 4 soverom, 3 stk på 8kvm og 1 på 12kvm med walkin closet på 3.5kvm, 2.4m takhøyde. Gang og tv stue nede på 25kvm, 2.4m takhøyde, og stue kjøkken i andreetasje på ca 43kvm, skråtak fra 2.4m og ender på ca 3.5m takhøyde, boligen er på totalt 125kvm med bod og 2 bad. Platene på vegg er huntonitt, ferdig grunnet fra fabrikk. Gulv, lister, trapp, kjøkken, stikkontakter o.l og annen innredning blir ikke montert opp før malerarbeidet er ferdig, så det burde vel være en grei jobb uten mye maskering og tildekking.

Maling av fasade og nordvegg på våningshus.

6174BARSTADVIK

Maling av våningshus forside mot øst og nordside. Grunna og ny kledning for to år sidan. To strøk og må ha omgang husvask fyrst.

Maling av tomansbustad utvendig

6150ØRSTA

Maling av en tomansbolig og en dobbelgarasje, dagens farge er røde vegger og grønne lister. Skal skifte farge til frostrøyk på veggene og kvite lister

Vaske og maling av hus

6155ØRSTA

Vaske og male eit hus/sameige med 8 leilegheter i Ørsta

Siste evalueringer
Maling og sparkling av 350 kvadrat gipsvegg/himling

Robert Istvan og Sven Curak (MalerSven) fikk jobben med å sparkle og male gipshimling og gipsvegger. Noe av dette skulle være listefritt. De møtte alltid til avtalt tid, holdt meg løpende informert om hva de hadde gjort og hva de skulle gjøre, og jobbet særdeles hardt og effektivt. Håndverket var av første klasse. Dette var gutter som åpenbart visste hva de holdt på med, og som hadde stor yrkesmessig stolthet. Utrolig fornøyd. Bruk disse!

Juni 2018
T

Tor Åge om MALERFIRMA ROBERT ISTVAN

Ørsta
Sparkle+male himling 28m2

Utførte arbeidet som avtalt. Arbeidet strakk seg 1 dag lenger enn planlagt, men dette var av praktiske årsaker og påvirket ikke sluttregningen. Ingenting å utsette på resultatet. Vil ikke nøle med å vurdere Gedro Byggarbeid ved fremtidige prosjekter.

Mai 2017
H

Håvard Norvik om Gedro Byggarbeid AS

Ørsta
Bytte rekkverk altan, fikse mur

Bra utført arbeid, proffesjonelt og raskt utført! Kan absolutt anbefale Gedro Bygg.

Okt. 2016
L

Lena Emilie om GEDRO BYGGARBEID AS

Ørsta
Sparkling og maling av gips i tak

Kom presis etter avtale. Jobba effektivt og godt. ikkje heilt fornøgd med resultatet på sparkling og maling av tak. Men mest trulig pga eit strøk forlite maling.

Sep. 2016
L

Lars om Interiør Jobb AS

Ørsta
Sparkling, pussing og maling av gipstak

Vi hadde en sokkelleilighet under rehabilitering der vi skulle sparkle og male nylagt gipstak og vegger. KPK maleremester utførte arbeidet iht til avtale, og jobben er gjort 100%kvalitetsmessig iht avtalt pris. Kan trygt anbefales.

Juli 2016
H

Hans Olav om KPK Tysk Malermester Anno 1996 Peter Muldsvor

Ørsta
Rehabilitering av enebolig (innvendig)

Profesjonell og punktlig

April 2012
T

Tom Og Karoline om PROMAN AS

Ørsta