Skal du male hus i Nannestad?

Skal du male hus i Nannestad utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Nannestad med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Nannestad?

Skal du male hus i Nannestad utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Nannestad med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Nannestad

Pusse og male laminatgulv 13 kvm

2034HOLTER

Pga noe skader i malt laminatgulv må gulvet pusses bare lett over og males på ny. Tre strøk Trestjerners hvit halvblank. Tomt rom. Prisantydning ønskes. Bilder kan sendes.

Husmaling

2033ÅSGREINA

Jeg trenger hjelp til å male ferdig huset og utleieboligen. Huset er vasket siden bildene ble tatt. I sørveggen må det skrapes og males fra litt over vinduene i 1. etg og opp. Vinduene i 2. etgl må males. Mot øst skal vinduet males, og mot nord skal vinduene males. På utleieboligen skal kun gavelveggen males ferdig. Jeg skal selge huset, og vil derfor ikke male hele.

Liten malerjobb utvendig på hus og utleiebolig

2033ÅSGREINA

Jeg trenger hjelp til å male ferdig gavelvegg på huset. Det er et hus med grunnfl. 60 m2 og 1,2 etg. Veggen mot sør, må skrapes og males fra vinduene i 1. etg og opp. Det er også et husmorvindu og 2 små vindu som må males. På veggen mot vest er det et stort vindu som må males, likeledes mot nord er det et husmorvindu og 2 små vindu. På utleieboligen er det kun østvendt vegg som må males fra vindu i 1 etg og opp. Huset er bare på 1 etg, men det ligger på en skrent.

Innvendig maling leilighet

2032MAURA

Innvending maling av leilighet, da soverom (6,3m2), gang (7,8m2) og stue/kjøkken (19,1m2). Stue/kjøkken blir noe mindre grunnet kjøkkenside som ikke skal gjøres noe med, naturligvis.

Maling tak

2030NANNESTAD

Hei, kan jeg få tilbud å male tak, metal tak ca 160 kv.

Maling av hus

2030NANNESTAD

Har skiftet ut kledning på hele huset og nå trengs det å males.

Siste evalueringer
Maling av balkonger

Ryddig, godt utført arbeid, til riktig tid, god kommunikasjon - til best pris!

Mai 2022
T

Tina Marie om BUMA AS

Holter
Vask og beising av enebolig

Dette var en veldig bra opplevelse. Veldig effektive når det gjelder vasking av hus. Bra resultat. Beisejobben gikk også raskt og effektivt med veldig bra resultat. Ble fulgt opp av daglig leder underveis. Dette firmaet kan vi virkelig anbefale til andre.

Mai 2022
I

Ingunn om Husservice Layla Colombar

Nannestad
Beising av tomannsbolig

Raskt og effektivt utført med godt resultat, til en god pris.

Mai 2022
A

Andreas om Maling og Bygg Viken Grigore Dumitru

Åsgreina
Male gjerdet

Veldig gode på kommunikasjon, tilbakemeldinger og oppfølging. Fikk raskt svar, kom til avtalte tider og har riktige priser. Supert og raskt uført arbeid - og ikke minst svært hyggelige folk! Disse kan jeg trygt anbefale og kommer nok selv til å kontakte de hvis det blir behov ved en annen anledning. Seriøse og profesjonelle leverandører.

Mai 2022
M

M. Anita Storm om Odal Bygg & Fasade Akselsen

Holter
Maling av ny halvpart av tomannsbolig

Flott resultat, bra kommunikasjon, og raskt og effektivt gjennomført.

Juli 2021
T

Torill Aliena Aasestrand om P.P.W. JUREK

Nannestad
Maling av trapp, stuetaket og stuevegger

Jeg hadde Johannessen Bygg/maleservice til å male innvendig furutrapp og til å male paneltak i stue. Godt fornøyd med jobben som er utført. Kim kom til avtalt tid, utførte jobben etter bra håndverksmessig standard. Var ryddig og grei å kommunisere med. God pris. Anbefaler firmaet videre.

April 2021
S

Siri om JOHANNESSEN BYGG/MALESERVICE

Holter
Oppussing av stue og kjøkken

Fra start til slutt var det en svært hyggelig opplevelse å kunne samarbeide med Frogner Byggservice. Kvaliteten på arbeidet var upåklagelig og kommunikasjonen underveis var strålende. Frogner Byggservice har gode kontakter der de ikke utfører arbeidet selv, blant annet på elektro hvor vi fikk god veiledning og perfekt finish på arbeidet. "Byggeplassen" var ryddet daglig med alle materialer og verktøy satt vekk til neste dags arbeid. Sluttproduktet var akkurat slik vi hadde håpet på. Prismessig ligger de nok litt over snittet, men her får man også det man betaler for i form av høy kvalitet. Dette var et hyggelig samarbeid!

April 2021
A

Anniken Schaug om BYGGSERVICE FROGNER AS

Nannestad
Maling

Godt arbeid. Veldig fornøyd! Punktlig og god kommunikasjon under hele prosessen.

Mars 2021
J

Jessica om MALER ERIC ANDRE KJESERUD

Maura
Maling av vegger og gulv i kjellerstue og soverom

Ryddig og grei, fin pris, gjennomført som avtalt. Til å stole på.

Okt. 2020
M

Mads om MALERSERVICE PIECHOWIAK

Holter
44 leiligheter, carport og uteboder

Vi har brukt takfornying AS for maling og vask av fasaden. Vi er et ganske stor sameiet så dette var et omfattende prosjekt. Vi valgte dette firma over andre med tanke på garantien. Det lovte mye bra når alt startet men det ble dessverre mye rot og dårlig kommunikasjon. Vi visste ikke hvordan det lå an og hvor de hadde malt/vasket siden de begynte på flere forskjellige steder. Det resulterte i at det ble mye rot. På slutten av prosjektet byttet vi kontaktperson som klarte å rydde opp i saken og at ting ble ferdig. De brukte en del forskjellige malere som kanskje tilførte at det ble dårlig kommunikasjon mellom firma og dem som malte. Det ble 1 og 1/2 måned forsinket men vi er fornøyd med resultatet.

Sep. 2020
A

Arianne om TAKFORNYING INNLANDET AS

Maura
Maling av 8-mannsbolig

God kommunikasjon under hele prosessen. Utførte avtalt jobb på en ryddig, effektiv måte og til avtalt pris. Vil bruke samme firma igjen.

Sep. 2020
B

Brede om BUMA AS

Holter
Maling av 2 rekkehus med endevegg

Seriøs og hyggelig. Tok kort tid å få en befaring, best priset av samtlige tilbud. Kvaliteten og nøyaktigheten på jobben som ble gjort er upåklagelig. Effektivt, og som avtalt. Kan trygt anbefales videre.

Sep. 2020
H

Håvard om MALERA ENTREPRENØR CERNECKAS

Holter