Skal du male hus i Tønsberg?

Skal du male hus i Tønsberg utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Tønsberg med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Tønsberg?

Skal du male hus i Tønsberg utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Tønsberg med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Jobber tilknyttet maling av hus i Tønsberg

Handyman i Tønsberg

3117TØNSBERG

Vi er et bokollektiv med 3 gutter i Tønsberg. Det vi ser etter er en person som kontinuerlig kan bli kontaktet for småjobber slik som: - reperasjoner av skader - maling - Legge gulv - installasjoner av f.eks. dørhåndtak. - Møbelsnekring - Henting med tilhenger og kasting av søppel på fyllinga - Enkel elektronikk (Lamper, lysbrytere og ledninger) (Veldig pluss om de kan CAT/Internett kabler) - Og som har tilgang på håndverkerutstyr Ønsker en som kan komme innom på befaring og gi en prisoverslag på timer og fastpris for de ulike jobbene.

vindu

3116TØNSBERG

male vindu

Utvendig vask og maling av Hus/Garasje/Anneks

3174REVETAL

Hei. Vi ønsker pristilbud på utvendig vask av bolighus, anneks og garasje. Bolighuset trenger 1 til 2 strøk maling på endeveggene.

Sparkle og male vegger + Legge laminat på gulv

3112TØNSBERG

Leiligheten er 32 m2. Alle vegger utenom på badet vil jeg ha sparklet og malt, da veggene er av forskjellige materialer og ser forskjellige ut. Noen av veggene har tapet som er malt over, andre er betong, og gipsplater. Jeg vil at alle veggene skal se like ut, og at de blir slette og fine, med samme farge. Gulvet jeg vil ha laminat på utgjør ca 26 m2. Det er malt tregulv fra før, men laminatet kan legges oppå. Det er også mulig jeg trenger nye lister. Hvis det lar seg gjøre kan de listene jeg har nå bare bli malt og settes på igjen.

Leilighet trenger sparkling/ maling ASAP!

3112TØNSBERG

Hei Vi holder på med renovasjon av en leilighet på 65kvm. Det er montert nye vegger i selve rommet (gips), men eksisterende gips plater fra 2001 er på ytterdelen av veggene. Ønsker gjerne befaring, så en kan se omfanget, og bli enige. Standarden må være høy/ bra. Kan være en hjelpende hånd i prosessen om nødvendig. Leiligheten er tom, og kan jobbes på i arbeidstider utover mot stilletid. Ta kontakt om en trenger mer info. Leiligheten står klar til å begynnes på! MÅ være ferdig innen 7-10 dager senest! Ønsker at den blir påbegynt ASAP! Står tom og klar som på bilder.

Maling av hagestue

3125TØNSBERG

Enkel malejobb, ett strøk Visir og to strøk beis. Jeg har maling og utstyr

Siste evalueringer
Tapetsere og male stue 15 m2

Hyggelig kar. Seriøs. God jobb.

April 2024
D

Dag om IB MALERFIRMA IVO BRTAN

Tønsberg
Sparkle gips - leilighet Tønsberg sentrum

To effektive og flinke karer. Møter opp på morgenen og jobber fulle dager for å fullføre prosjektet. Kvaliteten på utført arbeid er bra😊 Anbefaler Malergutta AS videre.

April 2024
O

Ola om Malergutta AS

Tønsberg
Male hus utvendig

Ryddig, flink og ordentlig.

Mars 2024
A

Annicken Bjarøy om IB MALERFIRMA IVO BRTAN

Tolvsrød
male tak i stue/gang

Topp resultat. Punktlig, nøyaktig , ryddig og god kommunikasjon. Anbefales på det varmeste. Hadde flere jeg vurderte ifht pris, og fornøyd med det tilbudet jeg fikk.

Mars 2024
A

Ann-Karin om Samuel Hannus Malerservice

Tønsberg
Diverse oppussing i enebolig

Bra kvalitet på utført arbeid og god dialog med de som utførte jobben. Hyggelig og pålitelig folk.

Mars 2024
V

Vidar Bertrand om MALEFIRMA ZEIN AS

Tønsberg
Maling og tapiserer

Jeg er kjempefornøyd med arbeidet. De har helsparklet vegger og malt tak og vegger og tapisert. De er veldig nøye med at resultatet skal bli. Kan anbefale firmaet på det varmeste👍Er kjempe fornøyd.

Mars 2024
Å

Åshild om Alabdullah Maling

Tønsberg
Male bygning

Seriøst og leverer som avtalt.

Mars 2024
A

AM om Engers Malerfirma

Hosle
Male og sparkle lite soverom

Ok utført jobb til konkurransen dyktig pris. Under halvparten av hva andre firmaer tilbudet seg å gjøre jobben for.

Mars 2024
S

Sondre Flåten om Saser

Revetal
Sparkle og male tak/vegger (8m2 rom)

Veldig godt fornøyd! Jobben ble utført effektivt og helt i henhold til avtalen. Ivo er hyggelig og veldig dyktig i det han gjør. Har ingen problemer med å anbefale han videre!

Feb. 2024
A

Anders om IB MALERFIRMA IVO BRTAN

Tolvsrød
Maling av tak i stue

Veldig effektiv, fleksibel, rask kommunikasjon og godt utført arbeid.

Feb. 2024
K

Katrine om IB MALERFIRMA IVO BRTAN

Tønsberg
Male stuetak og trapp

Veldig godt fornøyd! Holdt alle avtaler, god kvalitet på arbeidet og god kommunikasjon underveis. Ville valgt samme maler igjen, anbefales !

Feb. 2024
T

Turid om IB MALERFIRMA IVO BRTAN

Tønsberg
Helsparkle vegger, male, bytte dørlister, skifte benkeplate, veggfliser over kjøkkenbenk

Jeg kan trygt anbefale Jon som driver Tjøme Vedlikehold Bøe til din neste jobb. Resultatet av arbeidet sto til forventningene jeg hadde. Jeg valgte å gi Jon nøkkel til boligen min mens jeg var på ferie og arbeidet ble utført ihht. det vi hadde avtalt. Jeg vil selv bruke Tjøme Vedlikehold Bøe igjen :)

Jan. 2024
K

Kristin om Tjøme Vedlikehold Bøe

Sandvika