Skal du male hus i Voss?

Skal du male hus i Voss utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Voss med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Voss?

Skal du male hus i Voss utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Voss med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Voss

Vask, skraping og maling av 2 vegger.

5707EVANGER

Trenger noen som vil ta seg av vask, skraping og maling, av to vegger. Stillas vil bli satt opp , og maling er innkjøpt.

Maling av hyttegavl

5710SKULESTADMO

Vi trenger hjelp til maling/beising av den ene gavlen på hytta vår.

Skraping/ maling av husvegg

5707EVANGER

Trenger hjelp til skraping / maling av vegg

Maling utvendig leilighetsbygg

5710SKULESTADMO

Vi ønsker tilbud på : • To strøk utvendig beis i fargen 0675 Seterbrun o Beis av kledning, lister & terasserekkverk o Ikke male terassegulv • Tilbud på vask av bygget utvendig før maling

Oppussing leilighet

5705VOSS

Vegger og tak skal males i leilighet på ca. 70 m2. Leiligheten inneholder 2 soverom, stue, kjøkken og liten gang. Bad er flislagt og der skal taket males

Maling av sameie på fire etasjer ved Oppheim Vossestrand

5713VOSSESTRAND

Sameiet Oppheimstunet, bestående av 20 boenheter, har registrert at det er behov for en oppfrisking av malingen på eiendommen. Det er primært sør- og vestveggen som har det største behovet. Kan derfor være aktuelt å kun ta disse to veggene i denne omgang, og utsette de to neste 1-3 år. For befaring kontakt eller spørsmål om arbeidsbeskrivelsen kontakt Henrik Generelt kvalitetskrav: Malerarbeider skal utføres iht. de kvalitetskrav som stilles av malermesterlauget og de beskrivelser og normer som gjelder for slike arbeider. Generelt om eiendommen og jobb: Det er adkomst til taket, med sikringspunkter, men maleoppraget fordrer bruk av lift. Lett vask/rens av overflater som skal males må påregnes. Enkelte områder ble dårlig malt forrige runde, og har fått svartflekking. Her kan det være nødvendig med ekstra rens og et ekstra strøk maling. Se bilder. Innehavere av eierseksjonene håndterer selv maling av innsiden av balkonger (innside gjerde og vegger), men ikke dragere osv. For balkongen over. Tilbud ønskes på forespeilet pris per kvm som skal males. Tilbyder bes vise til referanse på lignende oppdrag. Befaring på eiendommen kan avtales. Muligheter for å ordne overnatting på stedet dersom det forenkler logistikken

Siste evalueringer
Maling av panelt tak

Malermester Egil Skjervheim møtte selv til vurdering av oppdraget og vi hadde en fin gjennomgang med opplysninger om når arbeidet skulle påbegynnes, forventet tid og hvem som skulle utføre oppdraget samt avtale om pris. Oppdraget ble utført på professjonelt vis av 2 personer som var dyktige, hjelpsomme mht rydding og behagelige å ha i hus. Godt fornøyd med jobben de utførte og bruker firmaet gjerne igjen ved en annen anledning.

Sep. 2019
I

Inger Karin om MALERMESTER SKJERVHEIM AS

Voss
Beise hytte og garasje.

Hyggelige folk, men kunne vært mer nøye i sitt arbeid. Søl her og der med beis. Tørker ikke av etter seg når det kommer beis på vinduer og andre steder.

Aug. 2019
R

Rune om TK SERVICE DUMITRU ROMANESCU

Vossestrand
Kjellerleilighet ca 50kvm

Raskt levert og bra utført arbeid. Betongsaging gjennom vegg og pigging av gulv. Hyggelige folk og lett å samarbeide med. Anbefales!

Aug. 2017
F

Frederic om ST ENTREPRENØR AS

Voss
* Fortsatt ledig: Maling av hus + eventuelt skifte av rotten bordkledning

Firmaet laga eit godt og rimelig tilbud. Maleriarbeidet blei fint utført, og da fleire vindu enn forventa trengte utskiftning, blei det gjort ny avtale om dette, og arbeidet så utført av samme firma. Firmaet kan klart anbefalast!. Fana Malerservice fekk jobben fordi dei raskt kunne stille opp og utføre arbeidet. Dagleg leiar snakker bra engelsk, men sliter med det norske språket. Dette blei derimot ikkje noko problem da han spurte opp igjen dersom han ikkje forstod, og da dei med nokre vinduskarmar ikkje hadde gjort alt etter avtalen, retta han på dette uten tillegg i pris eller med diskusjon. Veldig bra!

Des. 2015
B

Brit Ingunn om FANA BYGG & MALERSERVICE AS

Hjelset
Innvendig maling, legge laminat og listing

Oppussing av 145m2 på Voss. Maling av tak, vegger, vinduskarmer, dører, laminat, listing, nye dører innvendig. Hyggelige,veldig god service, holdt tidsfrist, veldig fint arbeid, flott finish, raske, tok oss med på råd, god pris. Anbefales på det varmeste

Sep. 2015
M

Magne om FANA BYGG & MALERSERVICE AS

Voss
* Fortsatt ledig: Maling av ca 55 m2 tak

Firmaet kom på kort varsel og gjorde ein grei jobb med maling av tak og veggar. Vanskeleg å kommunisera direkte med dei to malarane, men sjefen var hyppig innom som tolk og hadde overoppsyn. Malarane kunne med fordel ha venta litt lenger mellom strøka. Alt i alt ein heilt ok jobb til ein grei pris.

Juli 2014
L

Liv Finne om M & R COZMA MARIA MARCUT

Voss
Maling av driftsbyning. Grunnflate ca. 10 m * 25 m

Maling + div vedlikehold Vi brukte firmaet til å male en driftsbygning på Voss. Det var mye arbeid i høyden med bruk av stilas og lift. Arbeidet gikk raskt framover og det var minimalt med søl. Kjappe og kvikke håndverkere som leverte meget bra kvalitet. Har også brukt firmaet til noen andre oppdrag på gården i ettertid: Snekring, ryddejobber og støyping. Oppgavene løses raskt og riktig. Gode på pris. Anbefales!! Kjartan og Kariann Slettemark

Sep. 2013
K

Kariann om MBM KONSTRUKSJON

Voss