Skal du male hus på Randaberg?

Skal du male hus på Randaberg utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber på Randaberg med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus på Randaberg?

Skal du male hus på Randaberg utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber på Randaberg med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus på Randaberg

Maling av nybygg. Rubinveien 10 Randaberg

4072RANDABERG

Maling av nybygg. Rubinveien *skjult adressenummer* Randaberg. Hei :) Naboen anbefalte dere. De fikk vasket & malt huset sitt forrige sommer. Vi ville gjerne høre med dere om å gjøre samme malerjobben hos oss. Hører fra dere.

Pusse ned og lakkere fire kjøkkenstoler

4072RANDABERG

Slitte i lakken/malingen. Stolen er i finer materiale (mørk blå farge), og bena er i krom. Ønsker at de pusses og lakkeres på ny.

Fjerne tapet/ tapetlim på en gang og en trappeoppgang.

4072RANDABERG

Har en gang bygget i spon. Den har hatt tapet. Limen henger igjen. Denne må fjernes og evt sparkles og males. I trappe oppgang har jeg ikke fjernet tapet. Den og lim må fjernes. Så må det sparkles og males.

Vask og maling av hus

4072RANDABERG

Har en 1,5 etasje enebolig med en grunnflate på ca 100m2. Den må vaskes og males. Har stillas hvis det trengs.

Maling av innendørs rom

4072RANDABERG

Ønsker hjelp til maling av et soverom på 7.5kvm Litt høyt under taket 2strøk Gjerne så fort som mulig

Maling av enebolig

4070RANDABERG

Ønsker tilbud på maling av enebolig inkl alle vinduer. Det må beregnes noe skraping og grunning. Ønsker et strøk med hvit akrylmaling. Ønsker pris komplett inkludert maling, utstyr, stillas etc. Fint om arbeidet kan utføres i løpet av august.

Siste evalueringer
Male bolig utvendig + vask

Meget bra gjennomført! Kan virkelig anbefales!

Mai 2023
N

Nils Arne om Pro40 Multitjenester Catalin Lungu

Randaberg
Vask og maling av sameiet

Mario sitt team har malt et sameiet med royal olje, vinduer og vasket takrenner. Kommunikasjon og samarbeid har vært bra. Alt til avtalt pris og ingen ubehagelige overraskelser. Effektivt arbeid og hyggelige folk å ha med å gjøre. Mario har forklart og kommunisert hvordan arbeid med olje påvirker utseende til slutt. Det kan virke som påføringen av olje er noe ujevn men det forventer vi jevnes ut etter tørking og litt tid, det har han selv forsikret oss om. Mario har gjort seg tilgjengelig i ettertid og er opptatt av at alle beboere er fornøyd med arbeidet. Har vi noen bemerkelser sier han at han vil se over det, det er et pluss. Personlig hadde jeg valgt Mario igjen.

April 2023
D

Dan Mikael Bø om MALER MARIO GRIDAN

Randaberg
Sparkle og male tak

Ingvaldsen Service AS har vært og pusset opp fjernet tapet, sparklet og malt kjeøkken og stue. Dette er helt bestemt et firma som jeg kan anbefale andre god service og kvaliteten er topp.

Mars 2023
K

Kjell Arvid om INGVALDSEN SERVICE AS

RANDABERG
Maling av hus

Vask + maling av hus ble utført innen avtalt periode. God kommunikasjon underveis og arbeidet var upåklagelig. Vi vil definitivt anbefale videre.

Feb. 2023
R

Rigmor om Mabda Service Bygg AS

RANDABERG
Maling av kjellerleilighet

Utrolig bra utført arbeid. Punktlig, nøye og veldig dyktig. Anbefales

Nov. 2022
M

Margodt Marie om ALT PÅ GOSCINIAK

Stavanger
Husmaling

Veldig fornøyd med malerarbeidet. Ble utført til avtalt tid og til en fornuftig pris.

Sep. 2022
E

Ellen Marie om Ciuciu Sbygg

Stavanger
Maling av enebolig

Vi har en nokså stor enebolig som skulle males utvendig. Fikk bra inntrykk av karen som gjennomførte befaringen. Han kom med et greit tilbud på strak arm (vask og to strøk maling). Husvasken ble gjennomført etter et noen dager. Da været tillot det begynte malerarbeidet. Det kom 5-6 mann som var veldig effektive. Resultatet ser veldig fint ut. Det eneste jeg ikke var helt fornøyd med var at det andre strøket ble gjennomført en dag med litt duskregn. Vi ble for øvrig bedt om å kjøpe 20 liter mer maling enn først planlagt. Det viste seg at dette likevel ikke var nødvendig. Siden vi valgte Jotun Nordic Extreme var dette en unødvendig tilleggsutgift på 4600kr, som var irriterende.

Juni 2022
J

Jarle om KONGSTEINSGATEN RENOVERING AS

Randaberg
Male hus utvendig

God service!

Juni 2022
B

Bjørn Tore om ALBATROSS Malerservice

Stavanger
Male Kjøkkenfronter og stue i samme farge

Bartek var utrolig dyktig og utførte jobben innenfor planlagt tid og budsjett. Resultatet ble også meget bra og akkurat slik vi hadde sett det for oss. Og det på tross av at han var nybegynner på spraymaling av kjøkkenfronter. Veggene ble helt topp og taket tok han en ekstra gang på eget initiativ for å få resultatet 100%. Noe annet som var en oppgradering fra forrige maler var at han handlet inn alt utstyr og maling nødvendig for jobben, så der sparte vi mye tid selv. Flott service!

April 2022
M

Margodt Marie om Colorcept

Stavanger
Maling av 4 oppganger i 3 etasjes lavblokker på Randaberg

Gjorde en god jobb ifm maling av 4 oppganger i Sameiet vårt. Men, var litt unøyaktig arbeid på slutten av prosjektet. Fikset raskt opp det som vi ikke var fornøyd med

Des. 2021
D

Dag om NEAG DANIEL

Randaberg
Maling av tak

Bra arbeid og kom til avtalt tid.

Nov. 2021
J

Johanne Brit om VEENS REP. OG VEDLIKEHOLD

Randaberg
Maling strøk 2 utvendig på enebolig

Ikke bare billigst, men topp service hele veien. Forholder seg til datoer, pris og annet. Tok full enebolig utvendig og lister inne. Skal brukes igjen ved neste anledning. K.A. Ødegaard

Sep. 2021
K

Kaare Andre om KHALED AL HASSAN

RANDABERG