Skal du male hus i Ringsaker?

Skal du male hus i Ringsaker utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Ringsaker med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Ringsaker?

Skal du male hus i Ringsaker utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Ringsaker med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Ringsaker

Lakke gulv på hytte uten strøm

2350NES PÅ HEDMARKEN

Lakke gulv på hytte uten strøm. Hei, Vi bugger hytte og har lagt nytt furugulv. Jeg har selv lakkert soverommene, men det er svært krevende å holde det støvfritt samtidig. Jeg skulle gjerne hatt noen til å lakkert resten av hytta etterhvert og ønsker tilbud på det. Akkurat nå er gulvet i gang og stue dekket til med papp, så har ingen bilder, men det er vel snakk om ca 40kvm. Vi har kjøpt inn trestjerners gulvlakk, en med colour og en med blank lakk over. Syns det ble fint med ett strøk med farge og to med blank. Noen som evt kunne tatt på seg en slik jobb mens vi er borte fra hytta? Det er ikke vei opp, så man må gå en sti på ca 200 meter. Jobben må gjøres uten strøm. Hytta ligger på vei ned mot Ula i Larvik Mvh Ann-Therese *skjult etternavn*

Maling utvendig

2380BRUMUNDDAL

4 vegger ca 13.00 meter 2 vegger ca 7,50 meter 2 vegger ca 2.50 meter ca 6 meter høyt vask +2 strøk lift vennlig

Maling av hus utvendig

2320FURNES

Maling av hus og bod utvendig

Beise tak og siste del av vegg

2388BRUMUNDDAL

Vi ønsker hjelp til å beise taket. Det er snakk om ca 80 cm^2 tak som skal beises (i utgangspunktet) ett strøk med Tyrilin panelbeis i fargen morgenstund. Taket er av typen skråtak der det er ca 3 meter på det høyeste. Et mindre område av taket er over et trappeløp, her er det nærmere 4 meter fra platået nede i trappa til det høyeste på taket. I tillegg til taket ønsker vi hjelp til å beise de tre gjenstående veggene vi har i trappeløpet. Det er snakk om ca. 24m^2 (et stort vindu er ikke trukket fra denne arealberegninga).

male vegg

2385BRUMUNDDAL

2 vegger på bygg i brumunddal trenger maler

Male stue på hytte

2612SJUSJØEN

Male ett strøk med jotun panellakk i stue på 25-30kmv. Vegger og tak. Det er store vinduer og stor peis, så ikke veldig mye å male på vegger, men det er høyt under taket, så det er behov for stige eller stillas. Dørene skal males i mørk grå, så trenger ikke maskere rundt de. Se siste bilde av gangen som vi har malt selv for farger og hvordan det skal bli. Ønsker å få det gjort ila sommeren/høsten.

Siste evalueringer
Legging av gulvbelegg, noe innvendig maling, samt fornying av gelender på liten terrasse

Vi avtalte kun at malerdelen av jobben skulle gjøres, ikke gulvlegging, fordi hele jobben ble priset for høyt for meg. Malerdelen ble gjort til forhåndsavtalt pris, og arbeidet ble gjort i løpet av få, og korte dager. I ettertid syns jeg at pristilbudet var for høyt i forhold til hvor lite tidskrevende jobben faktisk var, men det ble som sagt gjort etter avtale, så det kan jeg jo ikke klage på.

Aug. 2023
I

Inger Marie om AICHA MALER SERVICE

Stavanger
Maling av til sammen 3. bygninger

Aker Bygg leverte et veldig godt resultat. Malingen ble gjort nøye og uten søl. I tillegg hadde de kompetanse på tak og takrenner, slik at jeg samtidig fikk utbedret problemer jeg har hatt med disse, til en god pris! De har vært effektive i arbeidet, og kommunikasjonen har vært veldig god. De stiller med dyktige fagfolk som vet hva de gjør, og som løser eventuelle utfordringer som dukker opp. Jeg ville benyttet Aker Bygg igjen, og kan anbefale de til andre!

Juni 2023
A

Anders om Aker Bygg Og Fasade AS

Trondheim
Vask og maling av hus

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben Jan utførte på huset mitt. Han er dyktig, nøyaktig, ryddig og strukturert både i forhold til selve arbeidet, og i forhold til anbud/fakturering og tidsbruk. Svært enkel å kommunisere med. Blid, positiv og løsningsorientert.

Juni 2023
M

Marit om INNLANDET BYGGESERVICE AS

Brøttum
Fullføre maling av hus

Flinke og effektive.

Juni 2023
L

Lene om Brumunddal Bilpleie Og Byggeservice AS

Brumunddal
Beising av vindskier og gavlvegg.

Jeg er svært godt fornøyd med jobben som ble gjort. Raskt og effektivt arbeid, god kommunikasjon og jobben ble gjort nøyaktig som avtalt. Kan absolutt anbefales!

Mai 2023
T

Thorbjørn om Husmaling Og Hytte Service RACKUS

Elverum
Male hus

Vi brukte DB snekker til å male huset vårt i fjor vår,veldig fornøyd med utførelsen og kvaliteten på arbeidet. Kan anbefales👍

Mai 2023
A

Anders om DB SNEKKER DRITAN BILALI

Brumunddal
Sparkling og maling

Anbefales! Alle flater i huset vårt ble både sparklet og malt (++). Var det noe som måtte fikses, gjorde dem det uten noen problemer. Blide og pålitelige folk med mye kunnskap, og som gjorde det lille ekstra for en bedre finish. Alt i alt er vi veldig fornøyde med kvaliteten på jobben.

Mai 2023
C

Carina om A. MEHLHORN VEGGDESIGN OG BYGGSERVICE

Furnes
Male kontor møterom og mellom gang

.rask og godt utført arbeid .. samt tips ved befaringen

Jan. 2023
A

Alexander om Per Kristian Tranberg

Moelv
Sparkling av stue, kjøkken og gang.

Vi er kjempefornøyd med Aicha Maler Service. Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Ryddig og god kommunikasjon før, underveis og etter oppdraget. Vil absolutt anbefale på det sterkeste!

Des. 2022
M

Maiken om AICHA MALER SERVICE

Brumunddal
Male den ene siden av huset

Som avtalt.

Sep. 2022
S

Simen om Husmaling Og Hytte Service RACKUS

Furnes
Beising av hytte Sjusjøen

Det ble gitt en bindende pris, og arbeidet ble utført som lovet og med god kvalitet.

Sep. 2022
C

Christian Steen om Husmaling Og Hytte Service RACKUS

Sjusjøen
Utvending maling

Greie malene.

Aug. 2022
X

Xeni Kristine om MALER OG VAKTMESTERTJENESTER AS

Oslo