Skal du male hus i Nittedal?

Skal du male hus i Nittedal utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Nittedal med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Nittedal?

Skal du male hus i Nittedal utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Nittedal med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Nittedal

Klargjøre leilighet før innflytting- noe snekring, mest maling

1482NITTEDAL

11 år gammel leilighet over to plan på 105m2. Kan pusses opp fra 17. til og med 23.sept. 1. Flytte døråpning og installere skyvedør. 2.Redusere en åpning mellom stue og kjøkken med å lage en integrert hylle. 3. Male tak og vegger. 4. Male parkettgulv.

Male hus

1481HAGAN

Male hus med profiler og vinduskarmer. Huset må vaskes med kraftvask, noe skraping hvor malingen har krakelert må påregnes, mens ett strøk med Tjæralin maling (samme farge som nå) bør være tilstrekkelig. Huset er kvadratisk, ca. 9 x 7 mtr over to (lave etg.) og er plassert i lett tilgjengelig terreng.

Sparkling og maling av hybel

1482NITTEDAL

Hybel 40 kvm - Strimle, sparkle og male vegger og tak - Sparkle tak på bad, våtromssparkel Alle materialer er på plassen, kun arbeidet som ønskes tilbud på. Maling av lister, gerikter og foringer er montert. Montering av epoc-kjøkken, flatpakket.

Maling

1481HAGAN

Mailing av ca. 50 meter gulvlister (sitter på veggen) Grunning og maling. + Ca. 100 kvm.vegg, 2 strøk (en liten stuedel i en annen farge enn hvit).

Skraping og beising av fasade

1482NITTEDAL

Vi har satt opp stillas og veggen på ene siden av huset vårt skal skrapes beises 2 strøk. Det er ca 6,5 meter høyt og 8 meter bredt. Vi holder beis, pensler og skrape. Fasaden har mye vinduer og garasjeport.

Male fasade Echostubben 19

1482NITTEDAL

Hei. Har hørt fra naboer at dere skal male fasade hos noen andre hus i sameiet (Echostubben 1 og 3), vi i Echostubben 19 ønsker det samme. Mvh Marius

Siste evalueringer
Fornye fuger mellom fliser i dusjen. Skrape/ male tak

Kom til avtalt tid, gjorde jobben og tok tilbakemelding seriøst

Aug. 2023
K

Katrine om URBANA FASADE AS

Slattum
Sparkling ca 35 kvm

Så flinke folk! God kommunikasjon, proffe og ordentlige. Kommer til å bruke firma igjen om jeg får anledning! Kan virkelug anbefale dem!

Aug. 2023
M

My om Malervakt AS

Hagan
Maling av hus

Brukte Sunde Service til å vaske og male 2 strøk på hus og garasje. Arbeidet fullført til avtalt tid, selv om malerene hadde problemer med både varme og vind. God kommunikasjon gjennom prosessen og ved små justeringer etter utført arbeid. Meget godt fornøyd og gir trygt mine beste anbefalinger. Kommer trolig til å benytte de igjen ved senere. Anledninger.

Juli 2023
J

John Espen om Sunde Service

Hagan
Male huset

Mer profesjonell prosjektleder skal man lete lenge etter! Valdemaras er ryddig og punktlig. Innom hver dag under prosjektet og følger opp. Leverte som avtalt innen rimelig tid. Ekstra arbeid var heller ingen problem, det blei utført samtidig. Anbefales på det sterkeste.

Juni 2023
A

Asem om MALERA ENTREPRENØR CERNECKAS

Hagan
Male hus

Kroma Maling malte huset vårt. En gjennomgående positiv opplevelse. Gode råd underveis, bra service og hyggelig tone. Alt ble gjort til avtalt pris. Vi anbefaler på det varmeste.

Juni 2023
K

Kyrre om KROMA MALING AS

Nittedal
Male hus & vaske tak

Utrolig bra jobbet

Mai 2023
F

Feezan om Proffemalere AS

Hagan
Male hus

Dette var en positiv erfaring. Ryddig kommunikasjon, effektivt utført og god kvalitet på arbeidet. Anbefales.

Mai 2023
S

Stein Håkon om Maling og eiendomsutvikling otto

Slattum
Malejobb gang og kjøkken/stue.

.

Feb. 2023
L

Lars-Erik om CC ENTREPRENØR AS

Slattum
Maling av 2 trapper innendørs. Ikke trinnene

Veldig fornøyd med både arbeid, pris, kommunikasjon og resultatet ditt drømmehjem leverte. Alt gikk som avtalt.

Jan. 2023
M

Martine om Få Ditt Drømmehjem AS

Slattum
Male utvendig husveggen og innvendig tak. Skifte vindu

Veldig fornøyd med alt Raske og flinke folk Anbefaler dette firma på det sterkeste

Nov. 2022
M

Minh Thang om OSLO BYGG OG RESTAURERING AS

Hakadal
Sparkling av himling og vegger

Kushtrim leverte et resultat som overgikk all forventning, han kom til avtalt tid, jobbet møysommelig og var hyggelig og samarbeidsvillig på alle måter, og informerte godt underveis i prosessen. Resultatet ble så bra at det overgikk forventningene, og til en avtalt god pris. Anbefaler Kushtrim på det varmeste om du ønsker høy kvalitet og gode kvalitets produkter til konkurransedyktige priser. 10/10

Nov. 2022
L

Lars Ole om KP MALER KUSHTRIM PANXHA

Holmestrand
Oppussing av leilighet

Vi gjennomførte oppussing av leilighet og Sari Service A/S gjorde en jobb av høy kvalitet, leverte til avtalt tid, god kommunikasjon underveis samt en blid og hyggelig fagmann. Vi kan trygt anbefale ham videre!

Aug. 2022
L

Lars Krogh om SARI SERVICE AS

Hagan