Skal du male hus i Skien?

Skal du male hus i Skien utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Skien med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Skien?

Skal du male hus i Skien utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Skien med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Jobber tilknyttet maling av hus i Skien

Malerarbeid

3744SKIEN

Male noen vinduer/rekkverk.

Male stue/kjøkken

3712SKIEN

Ønsker noen som kan hjelpe oss med å lett sparkling og maling av stue og kjøkken før salg av bolig. Helst nå i siste del av juli.

Male ytre vegg på huset.

3746SKIEN

Hei Ønsker , et firma som kan utføre utvendig maling på bolig. Boligen har en vegg som er i 2 etasjer ( flat terrang) også to sidevegg som er delvis på skråning. Areal er ca. 100kvm tilsammen. Veggene må vaskes på sider , skrapes vekk gamle maling evt. før males på nytt to strøk. Grei tilgang med heis eller stillas. Ønsker start dato etter 18.07.

Sparkling maling

3712SKIEN

Sparkel og maling, listefritt.

Male innvendig vegger

3731SKIEN

Male 16kvm rom. Vindu i senter på vegg. 240cm høyde. Stiller selv med maling(sand fra Jotun). Hvit maling på panel fra før. Ønsker prisoverslag.

Male vegg/tak stue

3716SKIEN

Maling av stue og kjøkken i liten leilighet ca 35 kvm. Tak, vinduer, lister og vegg. Er allerede malt ett strøk i taket.

Siste evalueringer
Tapetsere og male tak i en sture

Veldig fornøyd med kvalitet, kommunikasjon, ryddighet og pris. Alt var profesjonelt utført. Anbefaler mer en gjerne dette firma.

April 2023
A

Ann-Mari om VILEON BYGG AS

Skien
Maling av stue

Flott utført arbeid. Maxmaling var tilgjengelige og ryddige i sitt arbeid.

April 2023
S

Signe om MAXMALING STRBAC

Skien
Maler

Veldig fornøyd. Anbefaler firmaet !God pris!

Mars 2023
M

Mia om GV MALERSERVICE VERBICKAS

Skien
Tapsetsere evt sparkle stua

Helsparklet stue og trappegang. Veldig bra resultat. Nøye. Kom tilbake og forsikret seg at det fortsatt holdt seg bra etter at vi hadde malt et strøk. Ga oss maletips og det var bare å ta kontakt om det skulle være noe. Kom punktlig hver dag.

Mars 2023
L

Lindsay Marker om MAXMALING STRBAC

Skien
Maling, sparkling, tapetsering av soverom og listefritt vindu

Arbeid: Maling, sparkling og tapetsering over gipsplater på vegg og tak. Listefritt tak og vindu. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Punktlig og effektiv. Fagmessig resultat. Allerede avtalt neste male-oppdrag.

Feb. 2023
I

Ida om VALS Handyman Service

Skien
Maling av tak vegg.

Kjempe flink og kom til avtalt tid. Flink og ryddig. Kan absolutt anbefales.

Feb. 2023
G

Glenn om Marie Langø

Skien
oppussing

Modulservice AS anbefales på det sterkeste av oss fra Fellesverket Fratelli i Skien. De har gjennom hele prosessen opptrådt profesjonelt og ryddig. Fra kjapt svar, gjennomføring av befaring, utarbeidelse av tilbud og til gjennomføringen av jobben. Det ble levert godt innenfor tidsfrist og på budsjett. Det er godt organisert med prosjektleder og hyggelige håndverkere på stedet. Vi har flere prosjekter på gang fremover og ønsker å benytte oss av Modulservice igjen ved neste anledning.

Jan. 2023
E

Ena om MODULSERVICE AS

Skien
Maling av tak i kjellerstue

Kjempeflinke og hyggelige gutter, samt effektive.

Nov. 2022
I

Ingvild om SEMB MULTIFAG

Skien
Ønsker hjelp til maling innvendig og noe snekker arbeide

Veldig flinke folk. Gjorde en veldig god jobb, var arbeidsomme, kom til avtalt tid, var veldig nøye, og ryddet pent etter seg. Og alt til en god pris Kjempe fornøyd, og de kan anbefales på det varmeste. Kommer til og bruke de igjen ved en senere anledning

Okt. 2022
L

Lasse om AKORN SHATAEV

Skien
Sparkle gipsvegger 13 meter X 2.60

Veldig god service. Det dukket opp et par tilleggsjorder underveis. OK snekring fikset dette raskt og effektivt til en billig penge. Fornøyd med resultatet på jobben, prisen og punktlighet. Kommer til å bruke dem igjen

Sep. 2022
H

Henrik om OK SNEKRING OG MALING AS

Skien
Utvendig maling av hus

Erfaringen med Larsen Oppussing har vært den beste gjennom hele prosessen. Alle steg i prosessen har vært gjennomført på en trygg måte for oss oppdragsgivere. Arbeidet de utførte var fagmessig på et meget høyt nivå og de avsluttet arbeidet med stil. Etter arbeidet var utført, ryddet de opp etter seg på en forbilledlig måte. Jeg anbefaler Larsen oppussing på det varmeste.

Sep. 2022
H

Hallvard om Larsen Oppussing

Skien
Maling av hus utvendig

Vi brukte Shataev Gulv & Maling da vi skulle male hele huset utvendig, og er strålende fornøyde. Det var god kommunikasjon fra start til slutt. Folkene som kom var nøye, raske og veldig hyggelige. Arbeidet ble utført på en profesjonell måte, godt innenfor tidsfristen, og til en god pris. De var nøye med maskering og ryddet også veldig godt opp etter seg. Vi kommer absolutt til å bruke dette firmaet igjen ved senere malejobber!

Aug. 2022
K

Knut om AKORN SHATAEV

Skien