Skal du male hus i Sarpsborg?

Skal du male hus i Sarpsborg utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Sarpsborg med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Sarpsborg?

Skal du male hus i Sarpsborg utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Sarpsborg med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Sarpsborg

Sparkling og maling av en leilighet

1707SARPSBORG

Hei, det er helt nye gipsplater over hele leiligheten, trenger sparkling av tak og vegger + samme farge over hele leiligheten. Stue er på 35kvm Gangen er på 13,2 kvm Trenger også sparkling av maling av tak på badet (7kvm)

Olje panel med Møretyri terrasseolje ett strøk

1747SKJEBERG

Olje panel med Møretyri terrasseolje ett strøk. Hei, Vi har startet selv (alt er vasket og vi har tatt alt terrassegulv og deler av vegg/himling), men ser at vi trenger hjelp fra noen hvis vi skal bli ferdige. Kom gjerne på befaring eller ta en tlf så vi kan forklare nærmere. Kun ett strøk skal taes. Ønsker hjelp snarest. Pris blir vi enige om :) Mvh Bente

Slipe trebåt ren for lakk.

1747SKJEBERG

En 23 fot trebåt skal renoveres og trenger håndtverkere som kan pusse båten ren for gammel lakk. Skal og utføres mindre trearbeid på båten.

Beise hus

1743KLAVESTADHAUGEN

Ønsker å beise ett 1,5 etasjes hus 2 strøk. Grunnflate på huset er 10x8 meter. God tilkomst rundt hele. To av veggene har ikke tilkomst med lift.

Maling av enkel hytte

1747SKJEBERG

Hei. Trenger noen som kan male hytta og ett lite uthus i Skjeberg. Vi holder maling og pensler, men trenger noen hender til selve jobben. Tipper det meste er tatt på 3 dager for en person, og på ett par dager for to stykker.

Maling av showroom/lager/verksted

1739BORGENHAUGEN

Trenger en innvendig malingsjobb for en bilbutikk/showroom/verksted. Ønsker alle vegger og detaljer i sort. Samt er det noen rør, og stolper som vi ønsker malt. En liten bod også i første bilde ønsker vi også i sort.

Siste evalueringer
Male enebolig i Sarpsborg.

DIN MALER AS gjorde en svært god jobb med å male huset mitt, som er en eldre villa. De var profesjonelle, pålitelige og effektive og det var god kommunikasjon underveis. De gjorde også en del snekkerarbeid, og fant gode og kostnadseffektive løsninger som utgjør stor forbedring av huset. Jeg er veldig fornøyd og føler jeg har fått et helt nytt og fint hus. Et seriøst firma som jeg på det varmeste anbefaler.

Aug. 2023
I

Irene om DIN MALER AS

Sarpsborg
Oppussing

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med jobben som er utført, både med tanke på kvaliteten på arbeidet og profesjonaliteten som utvises gjennom hele prosessen. Dette oppleves som et pålitelig firma, som imøtekommer kunden og deres behov. Anbefales på det sterkeste!

Aug. 2023
F

Frida Haug om MT-Sanering AS

Sarpsborg
sparkling og maling

Vi var heldige og fikk malermester i gang nesten umiddelbart. Han møtte opp til tiden, var effektiv (uten at det gikk utover kvaliteten), hadde god kommunikasjon med oss og ikke minst var meget hyggelig. Vi er meget fornøyd med sluttresultatet. Kan anbefales på det sterkeste!

Aug. 2023
H

Helge om KAIS MALERSERVICE KAI O JOHANNESEN

Hafslundsøy
Male og husvask

Dette ble en stor jobb, startet vår 2022 og ble ferdigstilt juli 2023. Absolutt pålitelige og gjorde en flott jobb, anbefales å bruke Din maler

Juli 2023
H

Håvard om DIN MALER AS

Sarpsborg
Male tak

God kommunikasjon fra første dag, gjorde avtaler om pris, oppstart og gjennomføring. Ingen problemer, alt ble gjort som avtalt. God kommunikasjon og enkel å samarbeide med. Anbefales på det sterkeste.

Juli 2023
G

Geir-Arne om PER TENGVERTS MALERFIRMA

Sarpsborg
Bytte av råtne bord, vindskier og maling av byttede bord

Dette gikk over all forventning. Meget godt utført arbeid til avtalt tid. God og lett kommunikasjon underveis, med en bedrift som er svært fleksibel mtp. "nye ideer" fra bestiller. Dette gjorde at vi bestilte ytterligere en tjeneste, takvask. Også utført raskt, godt og effektivt. Jeg vet jeg kommer til å benytte EIVE til kommende oppdrag også.

Juli 2023
T

Trond om EIVE AS

Sarpsborg
Maling av hus med terrasse og garasje

Meget raskt, profesjonelt og ryddig gjennomført maleroppdrag av hus og garasje til avtalt pris! Resultatet ble meget bra og Dariusz Czysz kan trygt anbefales!

Juni 2023
H

Helge om ALT INNEN HÅNDVERK Dariusz Czysz

Sarpsborg
Vask, impregnering og maling tak

Meget samvittighetsfull og hyggelig kar

Juni 2023
T

Tor Odd om Halvorsen Corrotech

Borgenhaugen
Oppussing av soverom og gang

Veldig hyggelig og imøtekommende. Utførte arbeid effektivt. Enkel kommunikasjon underveis og var positiv ved endringer/behjelpelig med løsninger.

Juni 2023
E

Emilie om Am-bygg AS

Skjeberg
Takfornying male

Anbefales på det sterkeste. Kommer til avtalt tid, nøye og jobber effektiv. Resultatet ble kjempe fint. Taket ser helt nytt ut.

Juni 2023
A

Ann Christin om VIKEN TAK & VEDLIKEHOLD AS

Borgenhaugen
Male/rehabilitere murfasade

Rehabiliterte mur fasade, raskt utført og fint arbeid. Dekket til bakken og nærliggende ting for å unngå søl.

Juni 2023
S

Stig om RG Tjenester Goscik

Torp
Vask og maling av hus

Fikk vasket tak og vasket og malt vegger på både garasje og hus sommeren 2022. Meget fornøyd med utført arbeid og kan trygt anbefale.

April 2023
P

Peter om DRAGHICIU RENHOLD OG VAKTMESTER

Skjeberg