Skal du male hus i Malvik?

Skal du male hus i Malvik utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Malvik med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du male hus i Malvik?

Skal du male hus i Malvik utvendig? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige malere som tar jobber i Malvik med ledig kapasitet konkurrere om å få malt ditt hus!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet maling av hus i Malvik

Maling av stue/kjøkken

7550HOMMELVIK

Ønsker å få malt vegger og tak i stue/kjøkkenareal, samt trappeoppgang. Se vedlagte bilder for planløsning og størrelse (kvm). Ønsket dato for utførelse av jobben er 1. og 2. august 2024.

Maling av yttervegg

7563MALVIK

Maling av en yttervegg hus. Har maling. Kan være nødvendig med stillas/lift.

Sparkling og maling av 1.Etasje

7550HOMMELVIK

Skal sparkle og male 1. etasje, oppstart ca midten av Juli. Gulvflaten er ca 77kvm 8 stk vinduer listefritt Listefritt i tak Ca 170kvm med vegg overflater Ekstra info: 4 stk innerdør 1 Stk ytterdør Ønsker et prisestimat i første omgang, så kan vi avtale befaring nermere.

Maling av hus

7550HOMMELVIK

Beising av hus på Sveberg. Huset er grunnet og trenger to strøk beis. Huset er et 1,5 etasjes hus på 130kvm, med stående kledning. Vi har ikke flyttet inn i det enda, så du kan jobbe uhemmet. Det vil være behov for stillas, dette må dere stille med selv. Ønsker at vinduer og dører blir maskert for å unngå søl. Jeg stiller med beis. Ønsker at dette blir utført i tidsrommet mellom 1.-30.juli. Noe annet du lurer på, bare spør.

Male hus

7560VIKHAMMER

Vi trenger noen som kan male huset for oss. Skal skifte farge fra rød til grått. Huset har tre etasjer, saltak og en ark på fremsiden. Første etasje er mur, denne maler vi selv. Detaljer (vindu- og dørkarmer, vindskier ect) skal males i hvitt. Malingen er ganske slitt enkelt steder på huset. M¨aleflate på ca 220 kvm. Ta kontakt for ytterligere detaljer.

Maling av liten enebolig Nessetvegen , 7670 Inderøy

7562SAKSVIK

Huset er nylig vasket med høytrykksspyling med varmt vann. Det skal males 2 strøk med allerede innkjøpt gulmaling.(Jotun Colour Expert) Huset er gått over med Jotun Visir der malingen var flekket av. Veggareal(innkludert vindusflater) er ca 130m2. Maling av hvite vinduskarmer skal ikke tas med. Det er lett adkomst til alle vegger, men mønehøyden på tverrveggene er vel 6 m.

Siste evalueringer
Sparkling og maling av WC rom og gang

Meget fornøyd med jobben som ble gjort, pris, fremdrift og kommunikasjon underveis. Proffesjonell og nøye, anbefales på det sterkeste.

Aug. 2022
B

Bjørn Kristian om DM Malerservice Michal Madeja

Malvik
Male 2-romsleilighet

Veldig bra utført. Anbefales👍

Aug. 2022
C

Christian om DM Malerservice Michal Madeja

Trondheim
Maling vegger innvendig

Jan og co gjorde en fabelaktig malerjobb innvendig i hele huset. Vi er svært imponert og fornøyd med sluttresultatet. Alt arbeid ble utført som avtalt, innenfor fastsatt tidsplan og til en riktig pris. Vi opplevde enkel og svært effektiv kommunikasjon både før oppstart og underveis. Firmaet er veldig ryddig og gjør nødvendige avklaringer ved behov. Vi kan trygt anbefale dette firmaet, og har allerede booket dem inn igjen.

Juli 2022
T

Thomas om BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI

Malvik
Beising av enebolig.

Jeg er kjempefornøyd med denne bedriften! De var nøyaktig og effektiv og virket proffe i alt! Og prisen jeg betalte var i henhold til avtalen! Resultatet ble topp,så dette firmaet anbefaler jeg på det sterkeste!

Juni 2022
T

THOR-ARVE om Malerservice Gasuns

Vikhammer
Oppussing av 2 etg

Meget fornøyd. Bra kommunikasjon underveis, lytter til våre ønsker. Godt gjennomført resultat som vi er veldig fornøyd med! Karolis yter ekstra utenom avtalen! Kunne ikke vært mer fornøyd.

Mars 2022
T

Trine om MKPRO BYGG AS

Lillehammer
Sparkle tak og overgang tak-vegg

Veldig fornøyd med både arbeidet og prosessen! Ravio kom alltid til avtalt tid, jobbet effektivt og leverte et godt resultat til en god pris. Helsparkling av tak ble gjennomført med minimalt søl og rommet ble godt dekt med plast før sliping. Veldig fornøyd med resultatet! Enkel å kommunisere med både før, under og etter. Anbefales på det sterkeste!

Nov. 2021
A

Astrid om BYGGSERVICE RG RAIVO GUTANS

Malvik
Sparkling/maling

Sparkling og maling av vegg og tak. Listefritt mot tak, vindu og dør. Jobben ble utført innenfor avtalt tidsfrist. Den siste finishen med sparkling og sliping kunne vært bedre spesielt i hjørner.

Nov. 2021
K

Kay Rudi om BYGGSERVICE RG RAIVO GUTANS

Hommelvik
Vinylgulv på vaskerom

Punktlig, god konmunikasjon, effektivt og godt utført arbeid😊

Okt. 2021
C

Christoffer om MALERMESTER PETTER UTNE AS

Hommelvik
Male enebolig utvendig

Jobben ble utført helt i tråd med avtale. Pent utført arbeide, og trivelige håndverkere. Vi savnet imidlertid muligheten til en sluttbefaring. Det var noen få feil, eller "helligdager", som vi selv måtte reparere etter at de avsluttet arbeidet.

Aug. 2021
J

Jon om TILLER MALE SERVICE OSAMA YASIN

Hommelvik
Sparkling og maling av gipsplater

Svært fornøyd med Harlem Bygg. Pent utført malerarbeid til fin pris!

April 2021
E

Elise om HARLEM BYGG AS

Hommelvik
Maling av stålplatetak

Jobben ble utført som avtalt og med god kvalitet. Tildekking på plass før arbeidet ble utført, og ryddig etter at arbeidet var ferdig.

Aug. 2020
E

Emond om Malerservice Gasuns

Hommelvik
Utvendig maling av enebolig

Raskt og skikkelig utført. Meget godt resultat. Avtalt fast pris, og med ett litet tillegg i jobben underveis fikk jeg og en go pris på tilleggsarbeidet. Anbefales

Juli 2020
P

Per om TRONDHEIM VARETRANSPORT TOR ERIK CHAVEZ

Stjørdal