Pigging av gulv i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pigging av gulv i Ålesund

PBV AS

4.8 (21)

Okt. 2020

Pigging av gulv/fjerne stein

"Vi er meget fornøyd med Pedersen og jobben han utførte. Pedersen kan fjell og jeg vil anbefale hans tjenester på det varmeste. God kommunikasjon underveis og området ryddet når han var ferdig."
J
Jan Ivar
Ålesund
PBV AS

FRANTZVÅG SNEKKERSERVICE

Jeg har 21 års erfaring som tømrer/håndtverker. Og tar på meg snekkeroppdrag, rehabilitering, oppussing, skifting av vinduer, dører,gulv, yttertak, eventuelt mindre nybygg, montering kjøkken og annen innredning, mindre flisarbeider, osv.. Har gode kontakter og samarbeider med andre bransjer som rørlegger,maler og elektriker.

Mars 2021

Pusse opp soverom

"Oppussing av soverom; avrettet skjevt flisgulv, la laminat, fjernet skyvedør og satt inn ny dør, la nye lister på dør og gulv, samt satt oss i kontakt med maler han samarbeidet med. Utrolig fornøyd med både arbeidet og kommunikasjonen underveis. Arbe..."Se mer
C
Camilla
Ålesund
FRANTZVÅG SNEKKERSERVICE

LIID BYGG AS

S OG N BYGG AS er en entreprenørbedrift i god utvikling med avdelingskontor i Ålesund og Oslo. Selskapet har 14 erfarne og dyktige medarbeidere som utfører del-, hoved- og totalentrepriser på grunnarbeid, private boliger og næringsbygg. Sentral godkjenning for ansvarsrett i tiltaksklasse 1 gir trygghet for at våre kunder skal oppleve arbeidet utført i henhold til våre kjerneverdier - til avtalt kvalitet, tid og pris.

Feb. 2017

Pigge/slå opp gulv

"Effektivt og punktlig."
R
Roger
Ålesund
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Fjerning av betonggulv

6011ÅLESUND

Skal fjerne betonggulv og 5 cm masse fra et bad og vaskerom i 1.etg på ca 10 m2. I tillegg skal det rives en passasje gjennom huset for å kunne legge nytt avløp. Ca 0,5 bred og 8 m langt. Betong tykkelse er ukjent, hus fra 1953. Må bli utført i tidsrommet 4. og 5. september. All masse fjernes selv. Muligens vanskelig å gi fastpris, så kan også ta imot tilbud på timespris for arbeidet. Huset er i spjelkavik sentrum.

Pigging av betonggulv 12 m2

6013ÅLESUND

Ønsker å få pigge opp et betonggulv på ca 12 m2

Pigge opp kjellergulv, legge nytt avløpsrør og renovere gang

6011ÅLESUND

Kjellergulv som skal pigges opp langs røret og legge nytt avløpsrør. Renovere med gips og flis på gulv i kjeller.

Komplett rehabilitering av kjeller til utleiedel

6019ÅLESUND

Vi ønsker rehabilitering av kjelleretasje inkl. snekkerarbeid, elektriker og VVS, til at dette kan bli en utleiedel i huset. Kjeller er allerede delvis revet. Omfang stopper der vegger er klar for maling. Vi ordner innredning selv. Vi har kontakt hos en rørleggerbedrift vi kan bruke. Om dere får oppdraget kan vi sette dere i kontakt med de. Se vedlegg for mer utfyllende info om jobben. Evt. link til mappe her: https://drive.google.com/drive/folders/1glqEh55cMM8kiBYuQ7_SNov1eqjDGLT4. Der står vi kan rive en del selv, men vi ønsker gjerne ett anbud med og ett uten riving. Oppdatering 03.04.2023: Dette skal bygges og godkjennes som egen boenhet. Det ønskes dere søker til Ålesund. Dette blir i et fremtidig anbud, men vi skal også: Gjøre på nytt drenering rundt huset, og etterisolere kjellervegger med drenerende plater (typ. Isodren e.l.)

Fjerne berg fra kjeller

6003ÅLESUND

Har et berg som kommer inn i kjelleren som jeg vil ha fjernet for å få mer areal

Renovere kjeller

6008ÅLESUND

Kjelleren på et hus fra 1912 skal renoveres. Halve kjelleren er ferdig, nå gjenstår et areal på ca 35m2. Vi skal pigge opp betonggulvet og grave ned sånn at takhøyden blir 215-220cm. 10cm xps isolasjon, armering og nytt betonggulv med varmekabler. Veggene skal bygges opp på nytt, tyvek/vindsperre mot mur, isolasjon, osb/rupanel og gips finish. Etasjeskillet mot etasjen over forsterkes, og himlingen senkes med lydbøyler før gips finish. Har et gammelt trappeløp som skal tettes også skal det bygges en ny trapp. Denne skal være i heltre eik, lik en annen trapp vi har i huset. Det skal settes inn 5 vinduer. 1 av disse vinduene er mindre enn det vinduet som er der i dag så det må også få en fin finish på utsiden. De resterende vinduene er i samme størrelse så det vil kun være småting å fikse på utvendig. Det er mulig jeg har oversett noe men dette tar vi på befaring.