Pigging av gulv i Skien

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Skien.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Skien

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Skien.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Skien

Rive vegger og gulv på bad. Kjøre vekk avfall

3737SKIEN

Har startet å rive bad. Trenger noen til å fullførte dette. Rive vegger og pigge gulv kjøre vekk avfall. 4 kvm gulvflate

Pigge opp kjellergulv/fliser

3715SKIEN

Pigge opp og rette av ca 50kvm kjellergulv. Det er fliser på hele gulvet.

Pigging

3721SKIEN

Trenger å få pigget opp gammelt baderomsgulv med fliser og betong/varmekabler. Rommet er på 4,5 m2. Jobben ønskes gjort første halvdel av september. Trenger også å få avrettet gulvet på nytt for installering av nye varmekabler.

Bad på rett under 5 kvm

3737SKIEN

Bad er i dag med flis på vegg og gulv. Det må rives ned og bygges opp på nytt. Vi leverer baderomsplater og fliser selv. Elektro og rør tjenester leverer jeg.

Totaloppussing av hus innvendig

3731SKIEN

Kjøkken: Tette igjen en skyvedør til vegg, sette opp nytt kjøkken og gulv, flytte noen vannrør og elektrisk, ny ventilasjonsvifte, nye vinduer og sette opp spiler Stue: Nytt gulv, renovere gammel peis, nye vinduer og hverandadør. Bad: Flytte avløpsrør samt vannrør, ny dusj, nytt toalett, ny baderomsinnredning og nytt vindu (mindre . Soverom x4: Bytte vindu og en hverandadør på hovedsoverom. Vaskerom: Flislegge gulv, sette inn avløp til vaskemaskin og tørketrommel, ny vask Alle innvendige dører byttes, dør til bad skal utvides. Bytte alle vinduer på totalt 15, og to hveranda dører.

Pigge opp kjellergulv

3722SKIEN

Pigge opp ca 100kvm kjeller, ca 30cm ned. Ønsker pristilbud.

Siste evalueringer
Pigging av gulv + støping

Det har vært veldig ryddig å forholde seg til Peter hele veien i prosessen. Han står på, er ryddig og flink. Prisen er også konkurrasedygtig. Kan absolutt anbefale Peter og Bolig Betong AS.

Mars 2021
J

Jan Haaber om BOLIG BETONG AS

Skien
Pigge gulv i kjellerrom

Alt i orden

April 2020
N

Nils Petter om VILEON BYGG AS

Skien