Pigging av gulv i Molde

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Molde.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Molde

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Molde.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Molde

Pigging demolering betonggulv

6450HJELSET

Ønsker bistand med pigging i 5-6 rom (vaskerom, bad-/dusjrom) i eiendom utenfor Molde (Helset). Det er snakk om å legge til rette for at rørlegger kan skifte gamle sluk (soil) og legge nye sluk og rør. Betongsaging kan også bli aktuelt der rør skal skiftes. Ønsker kontakt med seriøse og erfarne som kan gjøre jobb i nærmeste fremtid. Se vedlegg for bilder og utsnitt plantegning. Det er 2 baderom hver på ca 3,5 kvm, 2 dusjrom og 2 WC-rom i hver etasje. Våtrommene i 1.etg har første prioritet, tilsvarende våtrom finnes også i underetasjen. Det er først og fremst ønskelig å få tilbud på pigging/saging slik av gulvene i våtrommene blir klare for gulvvarme og nye sluk, dusjene skal ha nye armaturer, baderom og WC skal ha nye vegghengte toalett, vinduer samt nytt belegg og ventilasjon (Flexit Pro7 eller tilsv.).

Meisle gulv, bytte rør og sluk

6429MOLDE

Badet er på 325cm x 163cm. Det er en sluk i dusjen (dusj rett på flis nå) som det er dårlig gjennomstrømming av vann på slik at vannet renner over. Denne må byttes + at det er gamle rør som må byttes ut. Det er også en sluk på gulv under servantskap som må byttes ut + rør der også.

Sluk og avløp fra vask på bad.

6419MOLDE

Legge opp til ny sluk i dusj og legge nytt avløp fra vask (betonggulv). Eksisterende sluk i gulvet ligger 40 cm unna ny sluk. Eksisterende sluk må erstattes siden denne ikke lengre er godkjent. Avløpet til vask er ca 140 cm. Det skal legges varmekabler og flytes nytt gulv på badet.

Renovere gulv på bad

6429MOLDE

Har behov for å flyte badegulv med riktig fall mot sluk, legge membran klar for flislegging. Nye varmekabler

* Fortsatt ledig: Nytt badegulv

6414MOLDE

Bad: Fjerne gamle gulvfliser, rette opp gulvet, nye varmekabler, mulig ny sluk. Legge på nytt gulvbelegg på badet. Vaskerom: Fjerne gammelt belegg, legge nytt.

Varmekabel og gulvbelegg på vaskerom

6421MOLDE

Har et gammelt vaskerom som trenger kjærlighet. Av det lille jeg vet så tror jeg det er fukt på gulvet. Derfor er det en god mulighet til å gjøre det som kreves. Det er fliser på gulvet fra før. Disse må antagelig pigges opp.. Membran? Det er ikke gulvvarme der nå. Tenker membran(?), gulvvarme så gulvbelegg om det er det fagansvarlig anbefaler.. Vet lite og trenger derfor befaring først.. Vi ønsker også å gjøre vaskerommet litt større ved å gjøre naborommet til en del av vaskerommet..

Siste evalueringer
Utgraving av kjellergulv i bolig fra 1950.

Kjempe fornøyd med jobben Ras Service Skibinski utført. Skal helt sikkert bruke de igjen og anbefale dem videre. God kommunikasjon og levert og jobben til riktig tid og pris.

Mars 2020
M

Marilyn om RAS SERVICE SKIBINSKI

Kleive