Pigging av gulv i Time

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Time.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Time

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Time.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Time

* Fortsatt ledig: Vannlekasje i vaskerom

4355KVERNALAND

Har en betong gulv som har fått vannlekasje. Gulvet må hugges opp slik at vi kan se hvordan situasjonen er. Vannrøyr må og skiftes siden det kommer vann ut fra toaletet, når vi spyler ned.

Utgraving av kjeller

4344BRYNE

Vi vurderer å grave ut kjelleren vår i Haugtussavegen 9 på Bryne. Eg har planer om mye egeninnsats, men må også sette ut noe. Kjelleren er ca75m2. Drenering, vann og avløp ble lagt nytt i 2011 i forbindelse ed totalrenovering av huset. Vi så da at grunnmuren går godt nedenfor dagens kjellergulv, estimert til ca 40cm. Alt av rør og drenering ble da lagt dypt nok til at det er mulig å grave ut. Dagens takhøyde varierer rundt 200cm fra betong gulv til rå-tak. Målet er å få 220cm+ fra ferdig gulv til ferdig tak. Eg har planer om å ta noen stikkprøver for å få litt mer eksakte mål på hvor dypt grunnmuren går. Det eg ønsker pris på er saging og fjerning av betonggulv og eventuelt selve utgravingen.

Drenering rundt hus, isolere/fikse grunnmur, støping av murer, legge asfalt

4340BRYNE

Drenering rundt hus må fikses. Det må dermed graves opp rundt huset. Grunnmur må undersøkes og eventuelt fikses. Det skal legges knotteplast rundt huset. Det er flere murer som skal etableres for å skille matjord og asfalt. Det må etableres kum for stenging av vann og stakeluke til avløp. Pukk og singel må legges hvor terrasse skal stå. Asfalt legges til slutt. Ta kontakt for befaring.

Flyte og avretta betonggulv

4345BRYNE

Har fjernet en peis og oppbygd gulv og ønsker og flyte det før jeg legger ny parkett. Gulvet er 10x4 meter, helt rektangulært så 40m2. Er ikke noe særlig høydeforskjell, kun små ujevnheter rundt der peisen sto.

* Fortsatt ledig: Komlett renovering av kloakkrør ute og inne , renovering av bad og gjestetoalett og garasje.

4340BRYNE

Det må graves opp ute og legge nye kloakkrør rør ute og inne i huset. Røra ute går til septikktank ute som er viderekoplett til komunall hovedledning som går i sykkelsti. Septiktank er ikke i bruk. Betonggulv i kjeller må fjernes og det må graves nye strekk til røropplegg. Rør må videre føres i hus. I denne forbindelsen så ser jeg muligheten til muligens å senke kjelleren. Huset er fra 1962 med påbygg fra 1983. Huset fra 1962 kjeller er 67 Kvadratmeter. Det er då behov for graving, betongsaging,Støping av gulv og vegger og rørlegging,tømmerarbeid og elektrisk. Renovering av garasje som er i betong element som bygges på i tre og heves til møne. Kan også bli snakk om renovering av bad og gjeste toalett. Ønskelig en pakke som firma kan fikse forbindelser med dei forskjelige handverkerene.