Pigging av gulv i Tromsø

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Tromsø.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Tromsø

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Tromsø.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Tromsø

Installering av luftventiler og vinduer, betongvegg

9007TROMSØ

Innstallere 4 vinduer - i samme størrelse som eksisterende - i betongvegg, samt innstallerede 4 luftventiler, også i betongvegg - her må 2 av de pigges ut i betongvegg.

Omgjøring av utebod til entre

9018TROMSØ

Deler av utebod skal sammenslåes med eksisterende entre. Gulv må pigges opp, støpes og klargjøres til varmekabler. Vegg må bygges og isoleres.

Meisling og avretting av gulv

9014TROMSØ

I min leilighet er det bygget ny balkong, tidligere balkong er bygget igjen og tatt inn i leiligheten/soverommet. Ønsker i den forbindelse tilbud på meisling og avretting av betonggulv slik at det kan legges laminatgulv som passer til eksisterende laminatgulv på soverommet. arealet av gulvet er på 3,77 kvadrat (1,30m x 2,90m). det er taksert at det må meisles ned ca. 7cm og avrettes slik at det kan legges laminat jamt med eksisterende gulv.

Renovering av bad

9006TROMSØ

Lite bad på 3-5kvm hvor gulvet må renoveres. Fjerne eldre linoleumsgulv, avsette helling mot sluk, bygge inn rør og sette inn ny dør og høyere dørterskel

Rive deler av innvendige vegger, ca. 7 m2 fliser og ca. 40 m2parkett

9016TROMSØ

Del 1 Rive deler av 3 innvendige vegger. Vegg 1 skal rives for å lage større inngang til kjøkken. Vegg 2 er å fjerne vegg og dør inn til en vinterhage. Vegg 3 er halve veggen i toppen av ei trapp. Del 2 Rive / pigge opp 7,3 m2 med flis med varmekabler i vinterhage, og rette opp dette gulvet slik at det er klargjort for å legge parkett (el.). Det er mye fall i gulvet inn mot midten. Del 3 Rive eksisterende parkett på 44,1 m2 og legge ny parkett på 51,4 m2 (inkludert vinterhage der det tidligere var fliser). Det ønskes i første omgang befaring av evt. utførende for å avklare om veggene er bærende, ikke-bærende eller avstivende, samt kartlegge hvor mye fall det er i gulvet der flisene er o betydningen av dette. Tilbud på de ulike delene ønskes etter dette er avklart.

Flis og varmekabel

9007TROMSØ

Forsikringssak. Pigg opp to stk 90x90cm fliser, erstatt defekt varmekabel under disse. Koble til varmekabel. Legg ny flis som flukter med øvrig sammenhengende flisareal. Ingen membran.

Siste evalueringer
Fjerning av fliser fra spongulv

Hadde Rela Bygg inne for å ta opp noen fliser i gangen hos oss. Dette er to meget hyggelige og pålitelige karer som ikke ser mørkt på noe. Vel utført arbeid, og flinke til å informere underveis. Anbefales.

Jan. 2022
A

Anders om RELA BYGG AS

Tromsø