Skal du pigge opp gulv?

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Hva koster det å pigge opp gulvet?

Som regel ligger prisen for pigging og riving av gulvet på rundt 6000 kroner per kvadratmeter. Prisen varierer etter hvor dypt du skal pigge, om det er rør eller kabler i gulvet og hvor vanskelig det er å komme til med maskiner og utstyr.
Omfang og kompleksitet

Om du skal pusse opp kjelleren eller totalrenovere badet kan det være du må pigge opp gulvet. Dette gjøres for å øke takhøyden eller skifte ut gulv som er fuktskadet. I kjelleren pigges som regel betongen helt ned til grusen under.


Hvor omfattende prosjektet er avhenger av hvor stort område du skal pigge opp, hvor dypt gulvet er og hva slags materiale gulvet er laget av. Hvis det er vanskelig å komme til med gravemaskin eller lignende utstyr kan dette også øke prisen på prosjektet, fordi håndverkeren vil bruke mer tid på å frakte ut betongen etterhvert som den pigges opp.


Hvis du skal pigge opp kjellergulvet kan det være du må pigge rundt rør og kabler som er støpt inn i betongen. Dette kan gjøre prosjektet mer omfattende. Om du har et eldre hus med gamle rør kan det være lurt å skifte ut disse samtidig som du pigger opp gulvet, slik at disse kan støpes inn i det nye gulvet.


En stor del av jobben knyttet til pigging av gulv er å fjerne gulvet som blir pigget opp. Dette kan du bruke som fyllmasse til et annet prosjekt i boligen din, eller så må det fraktes ut og kjøres bort. Om du ansetter fagfolk til å hjelpe deg med piggingen vil de ha en god løsning på å effektivt fjerne dette, for eksempel ved hjelp av transportbånd eller hjullastere.
Håndverkere

Det er mulig å pigge gulvet selv, men ofte lønner det seg å ansette profesjonelle til å utføre jobben. Pigging av gulv krever både riktig utstyr og kunnskap, og ved å ansette noen med kompetanse på gulvpigging er du trygg på at du får det resultatet du ønsker.


Om du skal pigge opp et stort område og har behov for større maskiner, som for eksempel gravemaskin, vil du ha behov for en maskinentreprenør. Det finnes også mange firmaer som spesialiserer seg på pigging og riving av gulv, og som kan hjelpe deg med hele prosessen.


Hvis du skal du støpe nytt gulv kan du få hjelp av en murer, og om du skal legge nye fliser på badet kan du få hjelp av en flislegger. Hvis du skal legge nye rør i gulvet vil du ha behov for en rørlegger, og om du skal legge varmekabler eller strøm trenger du en elektriker.
Dette kan øke prisen på prosjektet

Det er flere faktorer som påvirker prisen for pigging av gulv, for eksempel vil størrelsen på området du skal pigge og hvor mye gulv du skal fjerne ha en innvirkning på prisen.Andre faktorer som kan øke prisen på prosjektet er:

  • Utstyr og materialer
  • Antall håndverkere som er nødvendige for prosjektet
  • Dybden på gulvet
  • Rør eller kabler i gulvet
  • Legging av nytt gulv
  • Pigging til sluk eller nye rørUlike prosjekter tilknyttet gulvpiggingPigging av fjell

Dersom du har større områder med stein eller fjell på tomten din, er det en mulighet å pigge opp dette. Det frigjorte arealet kan bli til en større hage, eller kanskje du har lyst til å bygge garasje eller tilbygg? Hvis du skal pigge opp fjell eller stein i hagen bør du få hjelp av fagfolk, da dette er en omfattende jobb som krever egnet utstyr. Skal du bygge på tomten må du utføre grunnarbeid før du begynner med byggearbeidet.


Om fjellet ligger tett på din eller andres bolig vil det som regel ikke være aktuelt å sprenge. Det finnes flere alternativer til sprenging, blant annet pigging med hydraulisk fjellsplitter eller en piggemaskin. Om det er et større fjell kan det være nødvendig med gravemaskin med pigghammer, da bør du ta kontakt med en maskinentreprenør.


Hvis du er usikker på hvordan du skal gå frem for å fjerne fjell eller stein på tomten din er det lurt å forhøre seg med en fagperson. Har du lyst til å oppgradere hagen din, men er litt usikker på hvordan du skal gå frem kan du ta kontakt med en landskapsarkitekt.Pigge opp badegulvet

Hvis du skal totalrenovere badet kan det være lurt å pigge opp gulvet. Gamle badegulv møter som regel ikke dagens standard for fuktsperre eller varmekabler, og det er derfor vanlig å pigge opp og legge nytt gulv. Da har du samtidig muligheten til å øke takhøyden, skifte ut gamle rør, og legge membran og varmekabler.


Når du skal pigge opp sluket er det lurt å få en rørlegger på befaring og justere det etter deres anbefaling. Når du bruker et firma til å pusse opp badet vil de håndtere dette.

Les mer om å pusse opp badet her.


Pigge opp kjellergulv

Om du planlegger å pusse opp kjelleren er det ofte aktuelt å pigge opp gulvet. Ikke bare har du mulighet for mer takhøyde, du kan også legge nye rør og kabler i gulvet, slik at kjelleren blir en mer integrert del av boligen din.


Når du skal pigge opp kjellergulvet er det viktig å sikre grunnmuren, slik at du ikke gjør skade på denne. I verste fall kan grunnmuren kollapse når den blir utsatt for store trykkendringer. Dersom du er usikker på hvordan du sikrer grunnmuren selv, anbefales det å bruke fagfolk til denne jobben.


Hvis du har en gammel kjeller du ønsker å gjøre om til kjellerstue eller utleiedel vil dette i mange tilfeller være en søknadspliktig bruksendring. Du kan søke om bruksendring selv, eller få hjelp av entreprenøren eller arkitekten du bruker til prosjektet ditt.

Les mer om å pusse opp kjelleren her


Finn bedrifter som kan hjelpe deg med å pigge opp gulvet

HALLINGDAL TRE OG HAGE JUST

Lokal bedrift med kunden i fokus

Rehabilitering utehus

"God løsning på en litt vanskelig oppgave. Effektivt, høy kvalitet og kan varmt anbefales."
s
Stein-ove
Oslo, Des. 2023
HALLINGDAL TRE OG HAGE JUST

Begi

Velkommen til Begi's Entreprenørtjenester, hvor vi tar hånd om alle dine bygningsmessige behov på en pålitelig, profesjonell og effektiv måte. Begi er den ultimate entreprenøren som kan håndtere et bredt spekter av oppgaver med enestående dyktighet og dedikasjon. Med ekspertise innen betonsaging, pigging. Riving. vaktmestertjenester, gartnerarbeid, avfallshåndtering, transport, fjellspitting og diverse snekkerarbeid, er han den komplette løsningen for alle dine bygge- og vedlikeholdsbehov. Vi setter alltid kundens behov først og tar oss tid til å forstå nøyaktig hva du ønsker å oppnå med prosjektet ditt. Deretter tilpasser vi løsningen for å møte dine spesifikke krav og budsjett. Vår kunnskap, profesjonalitet og presisjon sørger for at arbeidet blir utført på en effektiv måte uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Se mer

Pigging av gulv på vaskerom - gjøre byggeklart for bad

"Her ble er levert kjempebra og vi hadde god kommunikasjon hele veien. De svarer på telefon med en gang. BEGI står på leverandørlista fremover :-)"
M
Morten
Kolbotn, Des. 2023
Begi

Bygg Power AS

4.9 (21)

Vi er håndverkere selskap med over 20 års erfaring innen bygg og anlegg feltet og bred kompetanse med lignende jobber. Vi er nøye til å følge norske standarder, vi kommer opp med forslag om nødvendig, og vi er fleksible om kundens ønsker. Vi har flere gode referanser (fra tidligere prosjekter?og utenfor Mittanbud) og vi kan gjerne sende de etter forespørsel.

Se mer

Klargjøring/opplegg for vann og avløp til hybelkjøkken

"Pent og godt utført arbeid, god kommunikasjon, løsningsorientert, hyggelige og proffe. Anbefales."
M
Mona
Lørenskog, Des. 2023

RZB AS

4.6 (10)

My company has been working on Norway since 2007. We are today 10 employes. We started with building houses from the ground to finish. In 2011 we started doing more inside work. I cooperate with Norwegian companies tømrerfima Hele Hanneborgow 30 year on the market, Prakt Bygg 15 year on the market, Fargerike from 2012 and many other companies! In the private market we have had over 1000 satisfied customers. In my company i have murer, tiler, painter and carpenter, all guys under 40 years old strong, fast and the best in town! We are always smiling and always on time. Contact me for a nice conversation about your project.

Se mer

Rive/strippe kjeller

"Gjennomførte avtalt arbeid til avtalt tid og pris."
T
Terje
Oslo, Des. 2023
RZB AS

GALIK BYGG AS

Galik Bygg AS har vært etablert på det norske markedet siden 2014 Vi foreslår kreative og innovative løsninger og garanterer høy kvalitet og pålitelighet av alle våre tjenester. Vi er et dyktig team som sammenføyer erfaring, praktiske ferdigheter og kunnskap og stiller opp med god arbeidsstruktur, råd og hjelp, og gir støtte ved tvil. Vi satser på konstant utvikling av vår faglige kompetanse for bedre å kunne imøtekomme kundenes krav og forventninger. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Se mer

Utett bad

"Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort hos oss. Vi anbefaler Galik Bygg på det varmeste🙂"
S
Simen
Sandefjord, Nov. 2023
GALIK BYGG AS

Renovering A-Å Toporek

Fjerne fugemasse på badet

"Bra arbeid."
T
Thomas
Oslo, Nov. 2023

SØR ANKER EIENDOM AS

4.8 (12)

Sør Anker Eiendom AS er et lite snekker firma med en ansatt som driver med rehabilitering, terrasser og små tilbygg i eneboligmmarkedet. Selskapet ble etablert i 2014, men startet med full drift i 2018. Jeg har jobbet i snekkerfaget siden 2001 og har fagbrev. Jeg har gode referanser, men er ny på Mittanbud.

Se mer

Hogge opp kjellergulv og frakte masse ut av kjeller

"Gjennomførte oppdraget som avtalt, ryddig og effektivt."
T
Tor
Tønsberg, Nov. 2023
SØR ANKER EIENDOM AS

MULTI GRUNNMUR AS

Rive bad

"Totalrenoverte leilighet- rev og bygde nytt bad, tak, gulv (inkl. Utgjevning av grunn da var skjevt), kjøkken++. Effektiv prosess, god kommunikasjon underveis. Trivelige og dyktige fagfolk vi stolte på hele veien! Kan virkelig varmt anbefales!"
K
Karoline
Trondheim, Nov. 2023

Gabrusenoks Services

Velkommen til Gabrusenoks Services! Ditt Valg for Profesjonell Riving Gabrusenoks Services, drevet av Dzintars Gabrusenoks, er din lokale riveekspert i Stor-Oslo regionen. Vi fokuserer på å levere førsteklasses riveoppdrag med ekstra omsorg for kvalitet og miljø.Vår EkspertiseRiving: Med års erfaring i rivebransjen, vet vi hvordan vi kan håndtere alle typer rivingsoppdrag, fra små til store prosjekter. Miljøvennlig: Vi tar ansvar for miljøet. I tillegg til å levere kvalitet, inkluderer våre tjenester også ansvarlig bortkjøring og håndtering av avfall.Kontakt Oss Trenger du hjelp med riving? Ta kontakt med Gabrusenoks Services for en uforpliktende samtale og få et prisoverslag som passer ditt budsjett. ---------- English ------------------ Welcome to Gabrusenoks Services!Your Choice for Professional Demolition About Us Gabrusenoks Services, operated by Dzintars Gabrusenoks, is your local demolition expert in the Greater Oslo region. We specialize in delivering top-quality demolition projects with extra care for quality and the environment.Our ExpertiseDemolition: With years of experience in the demolition industry, we know how to handle all types of demolition projects, from small to large-scale undertakings nvironmentally Friendly: We take responsibility for the environment. In addition to delivering quality, our services also include responsible waste removal and disposal.Contact Us Need assistance with demolition? Get in touch with Gabrusenoks Services for a no-obligation discussion and receive a price estimate that suits your budget.

Se mer

Rive deler av betongtrapo

"Pålitelig, effektivt og hyggelig firma. Rev gammelt bad, noen innervegger og pigget bort en støpt utetrapp. Anbefales."
G
Gunnar
Oslo, Nov. 2023
Gabrusenoks Services

Toro Anlegg AS

Utgraving av kjeller

"En fult ansvarlig bedrift som man kan stole på."
R
Rajko
Grua, Nov. 2023

ALNA RØR AS

Vi har bred erfaring innen rørlegger faget . Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for degVi deltar på kurs og ikke minst tar vi videreutdanninger med ønske om å bidra til en bedre praksis og imøtekomme nye krav og utfordringer knyttet til arbeidsoppgavene våre. Målet er bedre tjenester for våre kunder.

Se mer

Oppgradering av vaskerom

"De foretok en oppdragering av et vaskerom hvor de la inn nye rør. Under befaringen foreslo de noen gode løsninger og underveis i oppdraget var det god kommunikasjon. Rørlegger som utførte jobben var hyggelig og ryddet godt opp etter seg."
C
Christina
Oslo, Nov. 2023
ALNA RØR AS

PBV AS

4.8 (21)

Pigging demolering betonggulv

"Christofer er en hyggelig kar, kom som avtalt, gjorde jobben som avtalt, anbefales."
G
Geir Henning
Oslo, Nov. 2023
PBV AS

Se andre jobber lagt ut på Mittanbud

Meisling av vaskeromsgulv 20 kvm

7052TRONDHEIM

Ønsker tilbud på meisling av et vaskerom på 20 kvm samt noe annet rivingsarbeid

Apartment renovation

7033TRONDHEIM

The apartment is 75m2, built in 2000s. See more on the pictures. 1. All rooms - Paint the ceiling and wall - Paint the windows and door frames - Flooring by laminate (except bathroom and storage room), replace the floor molding (gulvlist) - Remove ceiling molding (taklist) 2. Bathroom - New floor with proper material - New shower cabinet (corner folding door), new shower, water tap - New servant, new cabinet, new glasses, new water tap - New toilet bowl 3. Storage room - Change a new hot water tank (OSO Saga S 200) - Make the floor to waterproofing and flooring with proper material (maybe vinyl) - Move washing machine from bathroom to this storage room (install the input water pipe and drainage pipe) - Install a cabinet to cover the hot water tank and cabinet above the hot water tank and washing machine. 4. Kitchen - Change the kitchen surface (keep the current under and over cabinet) - Install new stove, kitchen ventilator, washing machine and sink - Apply a glass layer to the wall above to the stove (currently red) - Apply new light under the “over cabinet” 5. Ventilation - Investigate/replace the ventilation system.

Rive og rydde kjeller

4630KRISTIANSAND S

Rive og rydde i kjeller 60 m2 ca. Gulv og teppe skal ut. Liten kjøkkeninnredning. Vaskerom skal rives og kaste søppel. Skal klargjøres til håndverkere.

Pigging av badegulv med gamle varmekabler

5144FYLLINGSDALEN

Har et lite bad med ca 3 m2 gulv med gamle varmekabler som jeg ønsker pigget opp samt fjerning rydding av masser for klargjøring av nytt gulv og klargjøring for bytte av gammel sluk. Adresse for oppdraget

Tette rør i vegg

0482OSLO

En nabo av meg fikk lekkasje i veggen, og har fått fikset røret. Vi har identisk leiligheter så jeg ønsker å få kontrollert/fikset røret før det evt. skjer hos meg også. Trenger å pigge ut et mindre areal på veggen, også skifte tetting på et rør (det var gjort en dårlig jobb da jobben ble utført), også lukke igjen hullet igjen. Jeg har bilder fra den andre leiligheten om det er til hjelp for å forstå jobben. Supert om dere kan komme med prisestimat på jobben. På forhånd takk!

Pigge 2 m2 Flis

0960OSLO

Pigging flis på kjøkken golv ca. 2 m2Les evalueringer fra andre jobber lagt ut på Mittanbud
Fjerne fliser kjellergulv + pigge opp til forlengelse av avløpsrør.

Godt arbeid utført til avtalt tid. God kommunikasjon før og underveis i prosjektet. Pris i henhold til avtale. Meget godt fornøyd.

Feb. 2024
M

Morten om Madsens Murerfirma

Fetsund
Pigge til avløp

Ryddig kommunikasjon

Feb. 2024
K

Kent om Isobygg Teknikker AS

Hvalstad
Pigge gulv på bad 3 etg.

Tage kommer presis, god kommunikasjon. Jobber raskt og effektivt. Veldig god kvalitet på gjennomført arbeid. Vil anbefale andre å bruke han.

Feb. 2024
A

Angelika om TAGE LARSEN

Oslo
Pigging/boring av fjellet

Ganske flink og dyktig folk, ANBEFALES

Feb. 2024
A

Amman om OLSEN MASKINENTREPRENØR AS

Skogsvåg
Pigge opp badegulv

100% fornøyd

Feb. 2024
J

Jarl om Nilsen Bygg og Maskinservice

Sandefjord
Pigge opp kjellergulv 20m2

Leverte iht. avtale rakt og effektivt. Kommer absolutt til å bruke de igjen. Anbefales:)

Feb. 2024
A

André om Begi

Ski
Grunnarbeid av bad, våtromsnorm

Grunnarbeid til bad, og lage sluk til dusj. Opprinnelig støyp var ikke helt som ventet, men arbeidet ble løst på en flott måte. Effektiv og pålitelig, og lett å kommunisere med.

Jan. 2024
R

Roger Solberg om DAVOR KNEZEVIC

Trondheim
Pigge ut kjellergulv

Veldig fornøyd med Proff bygg og rehab. Jobben ble gjennomført som avtalt både med tanke på tid og kvalitet. Vi fikk gode råd og løsningsforslag underveis på ting som ikke kunne planlegges før prosjektet startet. Vi hadde veldig god dialog gjennom prosjektet. Vi kommer til å benytte Proff bygg og rehab igjen.

Jan. 2024
J

Jørgen Suo om Proff bygg og rehab AS

Oslo
Oppussing av gang

Vi er kjempefornøyd med arbeidet som ble utført! Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris! Løsningsorienterte, ryddige og veldig dyktige! Vi kan gi Tak Fasade Sviklis våre beste anbefalinger!

Jan. 2024
M

Malin om Tak Fasade Sviklis

Tiller
Pigge gulv og legge nytt avløpsrør

Rask til å gi tilbud, god kommunikasjon, effektiv gjennomføring av arbeidet og faktura i henhold til avtale.

Jan. 2024
A

Amund om RØR OG VEDLIKEHOLD AS

Maura
Fjerne parkettgulv/gulvlister 45kvm

Raskt gjennomført til grei pris

Jan. 2024
T

Tormod om SANRIV AS

Mjøndalen
Pigging og flislegging

Veldig fornøyd. Jeg kan anbefale Handymannen Jocys. Meget allsidig dessuten.

Jan. 2024
M

Mari om Handymannen Jocys

Oslo

Publisert 02. feb. 2023, 17:27

Oppdatert 26. feb. 2024, 10:39

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud