Pigging av gulv i Kristiansund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pigging av gulv i Kristiansund

Icap AS

4.5 (6)

Hei,Vi er nye på Mittanbud, men har nærmere 10 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser.Les mer om oss her: https://www.icap.no/Vi er 4 ansatte med bred og allsidig kompetanse, og utfører det meste av snekkerjobber, malerjobber og industri mm.Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Roger Eikrem, Icap ASTelefon: 913 63 889Epost: kontakt@icap.no

Nov. 2022

Betongsliping av kjellergulv

"Fikk hjelp av Icap AS til å frese opp betong gulv i kjeller for å jevne ut høydetopper før de avrettet gulvet. God kommunikasjon underveis. Er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Bruker de mer enn gjerne igjen 😀"
M
Michel Pierre
Icap AS
Siste registrerte jobber

Betongsliping av kjellergulv

6517KRISTIANSUND N

Trenger en pris på fresing/sliping av betonggulv som senere skal avrettes. Uarmert betonggulv fra 1982 som må jevnes ut før det skal bygges i kjeller. Er enkelte topper som må fjernes slik at nytt gulv ikke bygger for høyt. Har allerede laget rør gater i gulvet og oppfattet betongen som lett å jobbe med.

Sette inn toalett på vaskerom

6512KRISTIANSUND N

Ønsker tilbud på å sette inn toalett på vaskerom, flytting av varmtvannstank og legge nytt gulv. Trengs kanskje å oppgradere vannrør til rør i rør også. Veggene kan dessverre ikke rives Det er pr nå ikke synlig avløpsrør der men jeg vet sånn ca hvor det ligger

* Fortsatt ledig: Flislegging av bad

6508KRISTIANSUND N

Ønsker pris på flislegging fliser på 12 kvm vegg og 3 kvm gulv. Enten utenpå eksisterende flis eller riving av gamle og legging ny membran, varmekabler og fliser.

* Fortsatt ledig: Riving av mur og utgraving av plen.

6512KRISTIANSUND N

Gjelder riving av eksisterende mur som holder på å falle ned, utgraving av plen og planering av areal etter utgraving. Også noe pigging på boligens østside.

Fikse en dårlig kjeller som da får vanninnsug gjennom "kapillær oppdrift" og når det regner mye.

6510KRISTIANSUND N

Jeg har et hus som er i fra 1939, som jeg nå har fått en del utfordringer med. Blant annet vann som kommer i kjeller når det regner mye og når bakken tiner fra vintertid, for da kommer det vann inn pga "kapillær oppdrift". Dette har ført til ulike skader på gulv, mur / betong og råteskade i vegg. Sånn som det er nå, er det ubeboelig å bo nede i kjelleren og trenger å få dette fikset. Jeg selv vet ikke hva som skal til for å få det fikset og trenger derfor profesjonell hjelp. Noen mener det er drenering, mens andre mener det kan være nok å pigge opp kjelleren, legge vannsperre/radonteppe, isolasjon og støype på nytt. Ikke vet jeg! Mens man er i gang med et sånt oppdrag, så har jeg lyst å gjøre om hele kjelleren til en godkjent utleieleilighet. Gjøre om vaskerom til et bad, lage et soverom.. gjøre det som skal til for å få det til å bli en godkjent leilighet. Da blir det fort totalrenovering av kjeller. Er da på utkikk etter noen som er flinke med planløsninger, ser for seg hvordan ting kan bli, og ikke minst fikse det jeg i utgangspunktet sliter med, vanninnsug! Håper det er noen som gjerne kunne tenkt seg å dratt på befaring for å se på hva som skal til og som ønsker å ta på seg et slikt omfattende oppdrag. Jeg har også flere bilder og videoer som jeg kan sende hvis det er ønskelig!

Langveien Kristiansund

6509KRISTIANSUND N

Øverste etage: 1. Opsett av gips på resterende skråtak 2. Maling/sparkling av disse overflater 3. Opsett av kjøkken 1st 4. Montering av innedørrer 5. Montering av 1 ny ytterdør(Brannsikker) 6. Parkett legging 7. Montering av lister på gulv/dørrer 8. Fylle ut med cement mellom gulv der gammel vegg har varit.. 9. Bygging av en liten vegg før nytt soverum 10. Flislegging 1 bad Leilighet 3:e etage 2 st: 1. Sparkling/maling av overflater 2. Opsett av gips i tak før downlights i «gang» 3. Ny parkett + lister 4. Montering av kjøkken 2st 5. Montering av nye innedørrer 6. Montering av nye branndører 7. Flislegging 2 bad Oppganger: Sparkling/maling av oppganger + rekkeverk (Første prio är att bli färdig øverst då mannen på 3:etage må flytte in dær så vi kan riva den leiligheten som ligger på 3:etage)