Pigging av gulv i Tønsberg

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Tønsberg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Tønsberg

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Tønsberg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Tønsberg

Nedgraving kjeller

3175RAMNES

Hei, jeg tenkte å grave ned kjeller og har behov for byggingeniør som hjelper meg gjennom prosessen. Jeg ønsker å gjøre så mye som mulig selv og får hjelp av Pappa som er forskalingssnekker Ser for meg at piggingsarbeidet kan utføres noe tilsvarende bildene lagt ved. I pdf dokumentet kan dere ignorere: (Ground floor og 3rd floor) Dere ser også i pdf basement level 2 som er veldig grovt hvordan det ser ut idag, og badement level 1 som er dagens tanke. Har også lagt ved 2 alternativer, men som vil kreve mer inngrep i original grunnmur.

Pusse opp gang/entre

3150TOLVSRØD

Pigge opp gammelt gulv og varmekabler. Legge nye varmekabler, ny flis, nye vegger og nytt tak - listefritt gips. Ca 25 kvm

Senke gulv i kjeller

3122TØNSBERG

Oppdraget går i hovedsak ut på å pigge gulv og fjerne overskuddsmassene.

Støpe baderomsgulv

3124TØNSBERG

- Bad på 6.5 kvm - Leilighet i 2 egt - Bygg fra 2009 - Leiligheten er under opppussing, så her trenger man ikke være forsiktig. - Leiligheten er bygd på stylter på betong elementer - Baderommet er ved terskel lektet opp med 3 x 48 der etter ligger det damp sperre + 8 cm støp. Ukjent hva støpet ligger oppå, men resten av leiligheten er hevet 23 cm. Ønsker pris på følgene: - Pigge gulv (mulig jeg gjør dette selv) - Støpe nytt gulv med nedsenket dusj nisje (vi legger varmekabel og ordner med sluk). Kan ordne så alt av materialer står ferdig i leiligheten (har greie priser) og hjelpe til med og blande etc. Fint om du/dere kan svare på følgende: - Ligger det PEX rør i støp? - Hvordan oppbygging du/dere tenker

Pigging og utgraving og skifte av masser.

3117TØNSBERG

Det skal skifte leirmasser til pukk i en kjeller. 10 cm x 8 kvm. I tillegg pigging av 1 kvm. Ønskes gjort ila uken.

hugge opp sement gulv i kjeller og lage nytt med varmekabler

3115TØNSBERG

Hugge opp sement gulv i vaske kjeller og montere ny slukk til vann. støpe nytt gulv med varme kabler.

Siste evalueringer
Støpe gulv i gang 5kvm

Flink og ryddig. Følger opp avtaler og gir beskjed om endringer underveis hvis det trengs.

Juni 2020
R

Roger om ARMBET GRZEGORZ JOZEF JASINSKI

Sem
Flislegging av gulv, ca. 13 m2

Flott utført arbeid: seriøs, pålitelig og ryddig – jobben ble utført med god kvalitet. Anbefales!

Sep. 2019
R

Rune om ALTMULIGMANN DAVID LAUCIUS

Tolvsrød
Pigge kjeller

Ryddig og god kommunikasjon. Bra pris.

Juli 2019
L

Lukas om SKOVLY BYGG AS

Tønsberg
Pigge btg gulv. Støp av nytt btg gulv

Stein & mur as gjorde en meget god jobb på huset mitt. Drenering, og isolering, samt riving av terrasse gikk raskt unna, med god oppfølging. Fakturaene var oversiktlig og etter avtale. God pris og god kvalitet! Anbefaler Stein & mur :)

April 2016
J

Jim Ruben om STEIN OG MUR AS

Tønsberg