Pigging av gulv i Eidsvoll

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Eidsvoll.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Eidsvoll

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Eidsvoll.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Eidsvoll

Oppgradering av kjeller

2080EIDSVOLL

Vi har kjeller med takhøyde på ca 2 meter, denne ønsker vi å pigge opp for å kunne innrede. Det trengs også ny drenering, her med utvendig isolering. Mens det først er gravd opp vil vi gjerne ha retting av sprekker o.l. i grunnmur. Kjeller har areal på ca 122 m2. Det går rør i taket på kjelleren som en del av utbyggingen vurderes å legge ned i gulv. Huset står på skråtomt.

Pigging av gulv

2074EIDSVOLL VERK

Pigging av gulv for å innfri krav for leilighet. ( det er snakk om 5 cm) da høyden er på 195cm i dag.

Komplett ombygging av enebolig fra 1957

2080EIDSVOLL

Komplett ombygging av enebolig fra 1957. Tiltaket innebærer endring av takretning, påbygg på 23 kvm, rive 2 etg og bygge nytt, grave kjeller og etablere ny kjeller inngang, drenere hus, bytte all EL og RØR. Entreprenør kan delta i oppsjon for oppføring av et nytt enebolig etter tomt fordeling

Renovere 100m2 kjelleren

2080EIDSVOLL

Jeg ønsker å bygge ut 100m2 kjeller: pigge gamle gulv, senke gulvet litt ned om der er mulig, legge radonsperre/membran, installere radonbrønn eller sug, endre fasaden og bærende konstruksjon (ny dør og to nye vinduer ute + 2 nye dører inne), lege nye avløp/vann rør og støpe gulvet, og etterisolere vegger utvendig.

Avrette gulv på bad / fikse fall

2080EIDSVOLL

Vi har et flislagt badegulv som ikke har godt nok fall mot sluk i dusj eller under badekar. Vi ønsker å rette dette slik at vannet ikke renner over hele gulvet når vi dusjer og ikke samler seg under badekaret. Trenger også fornyelse av dørpakninger og slukrist. Usikker på tilstanden under flisene, men en mulighet vi har blitt tipset om er oppsparkling av gulv for så å legge på nye fliser, dette er ok for oss så lenge det blir pent og i henhold til standard. Veggene er også flislagt. Varmekabler i gulv. Følgende må fjernes ifbm arbeidet: Boblebadekar med tilhørende elektronikk Toalett Dusjvegger i glass Badet er 7m2 Vi har ikke peiling på hva eller hvordan det skal gjøres for best resultat og er åpen for forslag.

Delvis renovering av uthus

2093FEIRING

Delvis renovering av uthus. Grave drenering, utbedring av gulv og vegger i kjeller inkl isolering. Nye vegger, gulv osv. innvendig.

Siste evalueringer
Renovasjon av eldre hus på Eidsvoll

Anbefales for bytte av tak. God kommunikasjon og flott resultat! Jeg var helt ny hva gjelder oppussingsprosjekter og var rimelig skeptisk til denne bransjen. Med S&S Tak og Takfornying ble det inntrykket totalt snudd. Rivning av gammelt tak (1955), kryssisolasjon (20 cm) på loft, takstein og maling av rupanel tok knapt 2 uker! Alle som var med på DETTE prosjektet var Norske, men ifølge referanser jeg har kontaktet bruker de i blant utenlandsk arbeidskraft, men de gjør seg ifølge referansene godt forstått. Gøran (prosjektleder/eier) var veldig tilgjengelig på telefon og var til stede på samtlige dager hvor det ble utført arbeid.

Sep. 2021
V

Verner om S & S TAK OG TAKFORNYING AS

Eidsvoll
Pigging av ca. 70-80m2 kjeller.

Det ble ikke pigging av kjelleren, men en innredning av soverom i kjelleren. KM bygg har veldig flinke håndverkere som er ekstremt pålitelige. Jobben ble utført i løp av 6 dager og på den syvende kunne de trygt hvile. Har ingen betenkeligheter om å bruke de igjen. Takk til deg Mateusz og dine kolleger i KM Bygg!

April 2019
K

Kai Arne om KM BYGG AS

Eidsvoll
Renovering Bad & Toalett

Dette er renovering av vaskerom i kjeller, ikke bad & toalett: Skal man være veldig pirkete, kunne nok noe av arbeidet blitt utført med litt bedre finish. Prisen for arbeid er absolutt fornuftig. Tidsavtaler ble punktlig fulgt. Kan trygt anbefales.

Okt. 2013
O

Otto om NORGES ENTREPRENØR AS

Eidsvoll verk