Pigging av gulv i Stange

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pigging av gulv i Stange

RADONI AS

Radon - den usynlige fienden vi finner, og tar kontroll over. RADONi AS har 11 års erfaring utelukkende med montering av radonreduserende tiltak mot eksisterende bygg, fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord. (herunder montering av radonbrønn og radonsug).Samlet 21 års erfaring fra byggebransjen. Vi har bakgrunn som byggmester, takstingeniør og termografør Vi har spesialisert oss på radonreduserende tiltak i eksisterende bygg over hele landet. Vi leverer målrettet tiltak med svært gode resultater...

Se mer
Juni 2023

Radontetting + evt. pigging av vaskerom i kjeller

"Klar og tydelig i kommunikasjon og veldig ryddig. Ikke noe dill og dall. Jeg er veldig fornøyd."
V
Valentina
Tangen
RADONI AS

MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Innredning og etterbehandling av interiør med kunst og hjerte - det er det vi gjør.Vi er et nytt selskap på norsk marked, men vi har samlet erfaringene våre i over 15 år, også på Island, Polen og Norge.MGartDekor spesialiserer seg på fliser og gulv, tapeter, all slags gips, mikrosement, maling, snekring og alt du vil at hjemmet ditt skal bli.Du er velkommen til å sjekke på vår Facebook.

Sep. 2022

* Fortsatt ledig: Rive ned skiferpeis og sette inn peisovn!

"Meget bra arbeid med riving av peis, gjøre i stand til oppsett av fliser. Oppsett av fliser er bra utført. Montering av rentbrennende ovn bra utført. Meget bra rydding gjennom hele prosessen. Jeg vil anbefale Mgartdekor til andre. Husk skriftlig kont..."Se mer
B
Bendichte Oladotter
Ottestad
MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

KOLLOEN SERVICE AS

Velkommen til Kolloen Service AS Trenger du hjelp til graving av tomt, garasje, drenering og diverse små oppdrag. Da er det bare og ringe.Rørlegger tjenester utføres av ansatt rørlegger. Jeg påtar meg også oppdrag med renovering og modernisering av boliger, garasje osv. Det innebærer utskifting av kledning, innredning, mindre tilbygg, skifte vinduer, dører mv. Jeg garanterer et resultat med god kvalitet til en avtalt pris.

Mai 2019

Skifte kloakkrør 4,5 meter i kjellergulv. Legge nytt strekk da eksisterende går under pipe.

"Hyggelig og ryddig bedrift."
S
Stig
Ilseng
KOLLOEN SERVICE AS
Siste registrerte jobber

Pigge opp kjellergulv ca 15m2

2312OTTESTAD

Ønsker tilbud på pigging av kjellergulv i ett rom på ca 15m2. Det er ca 20cm tykk støp, og ingen avløpsrør i gulvet. Huset er fra 1972 og det er ringmur av leca. Rommet har egen dørutgang ut til hage, men det er ikke tilgang for å kjøre større maskiner inntil utgangen. Oppdraget ønskes utført innen utgangen av september.

Radontetting + evt. pigging av vaskerom i kjeller

2335STANGE

Vi har målt 708 Bq/m3 i hovedetasjen og må nesten få inn et tiltak mot dette nå snart. Lekkasjen kommer fra en sprekk i gulvet på vaskerommet i kjelleren. Vi vurderer å pigge, og ønsker deretter å tette med membran.

* Fortsatt ledig: Rive ned skiferpeis og sette inn peisovn!

2312OTTESTAD

Jeg trenger hjelp til å rive ned min skiferpeis som har gjort nytten i over tretti år. Nå er det tid for nytt varmested og setter inn en peisovn i stedet. Du må kunne ta ned skiferen og legge den på min veranda. Jeg sørger for bortkjøring. Så må du gjøre området klart for innsetting av peisovn - den er allerede innkjøp. Pipe og ildvegg! samt gulv settes inn med fliser. Jobben må gjøres i sommer. Jeg legger rydder ut det som må og plastrer det som ikke kan bæres ut.

Pigge gulv i kjeller

2312OTTESTAD

15,80 kvm gulv i kjeller med ujevn tykkelse etter det jeg har sett. Men fra 15-20cm. Dette er ikke «vanlig» betong, men virker som om den er mye lettere og pigge.

Renovere vaskerom

2312OTTESTAD

Gammelt vaskerom trengs å pusses opptil moderne standard. Vaskerommet er fra husets byggeår 1952. Rommet består av mur på gulv og vegger. Gulvet må piggies opp og det skal legges varme i gulvet. Ønsker å få satt inn toalett. Ønsker priseksempel med og uten pigging av gulv. Rommet er på ca 10 kvm

pigging og utgraving av kjellergulv

2312OTTESTAD

Pigge ned et kjellergulv på ca 50m2. Takhøyden i dag er på 197cm og skal etter ferdigstillelse være på mellom 230-240cm. Det vil si at det må ned ca 70-80cm, da jeg ser for meg 30-40cm med isolasjon, støp og pukk. Tilgangen til rommet er på bakkenivå med mulighet for å kjøre inn maskiner, da døra inn til rommet har en høyde på 190cm og bredde på 150cm. Massen skal bare lempes rett utenfor da den skal brukes som fyllmasse.