Pigging av gulv i Ski

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Ski.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Ski

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Ski.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Ski

Bytte rør under kjeller

1423SKI

Har nytt bad men gamle rør i rommet ved siden av som går ut til kommunen. Det gamle røret er ca 5 m langt i den delen som er i huset (under gulvet) plus noen meter utenfor huset til kommunens rør. Gulvet må pigges og røren byttes.

Pigge opp kjellergulv 20m2

1406SKI

Ønsker å få pigget opp kjellergulv på 20m2. Masser må bæres ut manuelt fra kjelleren og opp i 1.etg, for så ut. Kom gjerne på befaring.

Pigge opp kjellergulv

1406SKI

Pigge opp kjellergulv 20m2. Massene må tas ut manuelt da det ikke er noe vindu det kan tas ut av. Kom gjerne på befaring.

Hakke opp gamle fliser, legge varmekabler og flislegge nye i 4,4 kvm gang

1400SKI

Gangen er ca 4,4 kvm. Vi ønsker og hakke opp gamle fliser, legge varmekabler der(det er ikke det i dag) også flislegge med nye fliser over igjen. Ønsker i første omgang å høre pris for jobben.

pigge ut flis og avrettingsmasse på bad 2,6x3,6 meter

1425SKI

Ca 2 xm avrettningsmasse med varmekabel og Flis skal fjernes sammen med gamme linolium. Ca 5 meter ut på veranda.

Gjøre fyrrom til treningsrom

1400SKI

Et gammelt fyrrom er ribbet, trengs pigging av gulv og murpuss av vegger, tette pipehull og fjerne feieluke, bytte vindu. Sørge for nye flater. Feste for ribbevegg og pull-up-bar.

Siste evalueringer
Gulvlegging: Fjerning av fliser, legging av nytt vinylgulv

Martin svarte fort, kom på befaring og foreslo en løsning som var raskere og billigere enn det jeg i utgangspunktet hadde sett for meg og fryktet. Jobben ble gjort raskt, effektivt og godt, og kommunikasjonen før, underveis og etter var veldig enkel og fin. Prisen var også svært overkommelig. Jeg kommer helt klart til å kontakte firmaet igjen hvis det trengs.

April 2016
S

Sten J. McNeil om RADON-, MEMBRAN- OG LINOLEUMSERVICE AS

Ski
Rehabilitering av bad

Meget fornøyd med jobben som ble gjort. Totalrehabilitering av bad var det vi hyret de inn for, men likte de så godt at vi fremskyndet ferdigstilling av soverom og gang også. Veldig lett å kommunisere med og kan glatt anbefales videre.

Juni 2015
H

Hilde om BYGG-LACH JOZEF LACH LESZEK

SKI
Rehabilitering av bad i kjeller

Svært godt fornøyd med arbeidet til de som rev, støpte opp, la våtromsplater, malte og la fliser. Rørleggeren tok noen litt rare snarveier, som medførte merarbeid for andre. Men sluttresultatet på badet ble meget bra.

Sep. 2014
K

Katinka Dahle om AS MAJETIC RØR OG BYGG

Ski
Gjøre om vaskerom med do til bad

Badet ble helt fantastisk! Kent Robert og hans team med rørlegger, elektriker og snekkere/murere har gjort en utmerket jobb, til avtalt pris, og til avtalt tid. Jeg bruker gjerne Bygg Partner Angermo igjen, og anbefaler dem på det varmeste!

Aug. 2014
S

Stefan Andreas om BYGGSERVICE1 AS

Ski