Pigging av gulv i Gol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Rehabilitering utehus

3550GOL

Utehus som er i litt dårlig stand må fikses. Det lekker vann inn på gulvet. Avrette gulv, støpe. Sjekke grunnmur. Snekre opp panel på vegger og tak. Sette inn nye vinduer.

Fjerne murstein fra Leca pipe

3550GOL

Alt. 1: Vi har en pipe som er dekket til med murstein. Denne mursteinen vil vi gjerne har fjernet, slik at omfanget av pipen blir mindre, og deretter pusse pipa. Deretter fjerne "plattingen" ved siden slik at det det kan legges gulv over. Legging av gulvet inngår ikke i oppdraget. Alt. 2: Fjerne hele pipa og deretter fjerne "plattingen" ved siden slik at det det kan legges gulv over. Legging av gulvet inngår ikke i oppdraget.

Støping/flislegging

3550GOL

Nedsenking/pigging av gulv for plass til ny varmekabel, avretting av gulf for fall mot sluk og flislegge gulv med 30x30 fliser. Ca 4,5 kvadrat.

Hytte: Montere brønnpumpe, VVS i hytte, støpe gulv m/varmekabler.

3550GOL

Har en eldre hytte hvor vi nå skal legge inn vann og strøm. Pga. takhøyden i rommet bør eksisterende gulv fjernes og nytt gulv støpes med varmekabler. Før nytt gulv legges må det gjøres klart for sluk/røropplegg. Lite rom, ca. 5 kvm. Strøm og avløp er klargjort inn til vegg. Trenger hjelp også til montering av brønnpumpe, trykktank, varmtvannsbereder. Montering av WC og vask/dusj. Vi vil selv stå for det meste av innkjøp av disse tingene. Da vi bor i Oslo må arbeidet koordineres godt. Har familie på Gol (Jondalen) og kan avtale med en kontaktperson her som kan bistå i arbeidet ved behov.