Pigging av gulv i Sarpsborg

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Sarpsborg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Sarpsborg

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Sarpsborg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Sarpsborg

Oppussing av gang

1719GREÅKER

Vi skal pusse opp en entre/gang og ønsker en pris på hele jobben. Vi ønsker å pusse opp vår entre / gang i et hus fra 1970. Varmekabler og gulv er ca 25 år gammelt, og trenger modernisering for å holde jevn og god varme. Det er helt ny gulvføler og termostat (Microtemp) montert, da dette ble forsøkt uten at gulvet ble mer fungerende, så det er i hovedsak ny kabel og et isolert ulv som ønskes. Gulvarealet er på 7,6 KVM. (380 x 200). 1. Mur og elektroarbeid: - Pigging og fjerning av eksisterende fliser, støp og varmekabel - Adekvat Isolering av gulv og forberedelser til varmekabel - Montering og tilkobling av ny varmekabel - Flytsparkling av nytt gulv - Legging av flis og fuger på nytt gulv Vi kjøper selv inn gulvfliser, men varmekabel og alt annet nødvendig materiell for gulv må besørges av utførende selskap. Vi kan selv ivareta bortkjøring av søppel og gammelt materiale ved rivning. 2. Snekkerarbeid: - Skifte av 1 ytterdør med karm med listing innvendig og utvendig - Skifte av 2 innerdører med karm med innvendig listing i begge rom Vi kan bli enige om vi selv kjøper inn komplette dører for montering, eller om dette kjøpes inn av utførende selskap. Vi kan selv ivareta bortkjøring av søppel og gammelt materiale ved utskiftning. Vi ønsker fortrinnsvis en pris på hele jobben, eller eventuelt kun på 1 eller 2.

Trenger nye pigge for kjeller med betong.

1718GREÅKER

Jeg vil ha å pigging kjeller nye betong.

Pigge opp ett gulv på bad 6-7 kvm

1723SARPSBORG

Pigge opp ett gulv på baderom. Evt avrette,støpe og legge fliser på gulv også.

Pigging av gulv i kjeller

1710SARPSBORG

Hei Vi ønsker å pigge ut kjeller på 47 kvadrat meter. Vi ønsker tilbud for pigging av gulv i kjeller og for å frakte bort alle rester av masser og betong.

Bytte gulv i stue/kjøkken/gangog trapp

1715YVEN

Stue og kjøkken er ett rom, trinnene i trappen opp til andre etasje har samme parkett som stuen. Gangen i andre etasje har også samme gulv. Ønsker dermed å bytte alle disse tre og legge nytt laminatgulv. Gulvet må mest sannsynlig rives opp før vi legger nytt, usikker på hvordan det kan gjøres mtp gulvlister da de er dobble.

pigging av gulv i kjeller. ( kommer grunn vann opp )

1712GRÅLUM

har fått vann i kjeller og må pigges opp. og legge ned sperre mellom betong og grunn. sånn at ikke vann kommer opp.

Siste evalueringer
Fikse gangen

Helt topp flott jobb. Pusset opp entre støpte gulv , la fliser foret ned tak, kledde vegger og satt inn skyvedørsgarderobe. Pent håndtverk og til avtalt og hyggelig pris.

Des. 2018
G

Gunn-Mari om Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice

Skjeberg
Bytte sluk og legge nye fliser på baderomsgulv

Lagt varmekabler og byttet ut gamle ledninger og kontakter. Kjempefornøyd med service og kvalitet på arbeidet. Kan anbefales

Des. 2018
L

Lisbet om Elektrosmia Installasjon AS

Borgenhaugen
Vaskerom i kjeller

Kom til avtalt tid. Ble gjort meget grundig flis arbeid på gulv og vegg. Fikk ryddet opp i rør kaoset. Ble veldig fint bad/vaskerom.

Mars 2018
E

Espen om INGARD LANGSHOLDT AS

Grålum