Pigging av gulv i Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Skal gjøre om deler av fjøset, til stall

7374RØROS

Gammelt kufjøs med armert betonginnredning. Dette må fjernes, støpes nytt gulv for å rette ut møkkrenne og jevne ut eksisterende gulv. Det som skal bli stall er 90 kvm. 5 vindu skal byttes ut, skillevegg i mellom stall og gammelt fjøs. Port skal monteres.

Helrenovering av bad

7372GLÅMOS

Badet har ca. 8,5 m3 grunnflate og veggene er 2,4 m. Badet ble renovert siste gang i 1987. Både gulv og vegger er flislagt og badekaret er innebygd og flislagt. I taket er det «tak-ess» plater. Nå skal alt rives ut til stenderverk i vegger, og bjelke lag i tak og gulv. I gulvet er det ca. 10 cm. betong som må meisles opp og fjernes. Taket skal etterisolerer om nødvendig, og det skal legges nye takplater med LED downlights. Vegger skal etterisolerer om nødvendig, og flislegger. I gulvet skal det legges varmekabler og avtettes tilstrekkelig og flislegges. Det skal lages et dusjhjørne med to glassvegger 90 x 90 cm. , og det skal installeres et badekar. Detvskal skiftes et vindu på badet som er 40 x 120. Dette vinduet skal være slik at det frostes når lyset slås på i rommet. Det skal monteres vegghengt toalett i rommet med sisterne i veggen. Anbudet skal ikke inneholde: Fliser Dusjvegger Badekar Baderomsinnredning Elektrikertjenester med varmekabel og downlights.