Pigging av gulv i Grimstad

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Grimstad.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Grimstad

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Grimstad.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Grimstad

Ta bort fliser

4885GRIMSTAD

Gulv med fliser, trenger ta bort flisene, ca 6 kvm

Fjerne flyt masse fra kjeller gulv

4888HOMBORSUND

I forbindelse med renovasjon av hus fra 1972 skal kjeller nå pusses opp. Takhøyden er lav (218-223 før gulv og tak) og gulvet er svært ujevnt fløte på flere nivå fra sist eier. Vi ønsker ett tilbud på å fjerne all gammel flyt masse og gjøre grovarbeidet med å få tilsvarende høyde i alle rom før vi skal flyte gulv på nytt og eventuelt legge vannbåren varme eller varmekabler. Fra kantene på rommene der ser det ut som det er mellom 1-4 cm flyt masser oppå gammel grunnmur. Grunnflaten er rett under 100kvm

Meisle opp betong-gulv, fjerne gamle rør + legge nye.

4877GRIMSTAD

Rør under betonggulv må byttes. Et strekk på ca 7,5m Fjerne belegg, pigge opp gulv, fjerne gamle rør, legge nye rør. Potensielt 4stk grenrør (usikkert om alle er i bruk). Støp av nytt gulv, ordner jeg selv. Haster!

7,5kvm bad som utvides 35cm på den ene veggen. Mur Rør EL Snekker

4887GRIMSTAD

Trenger pigging av gulv med utvidelse av gulvet og den ene veggen med 35cm med støp og nye varmekabler. Utvidelse med ca 1,4kvm Våtromsplater på vegg og membran på gulv med sluk x2. Legging av 60x60 flis. Nytt vegghengt toalett, badekar, dusj med glassvegg og servant x2 med blandebatteri. Rørlegger til nye rør i rør på badet og kjøkken. Skap med drenering og ventil? Snekker til flytting av vegg. Og utvide en annen vegg. Ingen bærevegger eller yttervegger. Elektriker til nytt el med spotter og dimmer på bad og stue og kjøkken. Trepanel i tak som skal bevares. Sliping av tregulv i 2etg. Ca 40-50kvm Ønsker håndverkere på befaring. Ønsker badet ferdigstilt til 1.mars pga innflytt.

Helrenovering av vaskerom/bad

4870FEVIK

Vi har i dag et relativt dårlig utnyttet vaskerom på ca 8 m2 som vi ønsker å gjøre om til et velfungerende bad med badekar, dusj, vegghengt toalett og med en liten baderomsinnredning med servant. Det er i dag vinylbelegg på gulvet, dette ønsker vi fliser på. Vi ønsker også å legge inn varmekabler i gulvet. På 3 vegger ønsker vi smartpanel og på yttervegg fliser. I dag står varmtvannstank i dette rommet sammen med vaskemaskin og tørketrommel. Dette ønsker vi å flytte til naborommet vegg i vegg, hvor det i dag er toalett. I dag er døren inn til dette vaskerommet vårt som vi ønsker skal bli til bad, helt til høyre i rommet - døren er i betongvegg, denne ønsker vi å flytte slik at inngangen blir mer midt i rommet og rommet på den måten bedre utnyttet. Vi har skisser og tegninger over hvordan vi ønsker det nye badet.

Legge varmekabler

4879GRIMSTAD

Ønsker å få tilbud på legging av varmekabler på ca 7,5 m2 gulv. Det er fliser som ligger på gulvet nå, så disse må evt bort før kabler legges?

Siste evalueringer
Meisle opp betong-gulv, fjerne gamle rør + legge nye.

En hyggelig kar, som innså alvoret - og handlet deretter.

Juli 2023
I

Inge om SØRVÅG VVS AS

Mykland