Pigging av gulv i Moss

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Moss

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Moss

Badegulv

1513MOSS

Ønsker pristilbud på pigging av 5 m2 bad med sluk. Elektriker legger nye varmekabler. Deretter støping og flislegging.

Pigging av gulv og støping av nytt gulv i kjeller rom

1525MOSS

Vi trenger og pigge ut gulvet i et rom i kjelleren. Da det er ønskelig med mer takhøyde. Jobben består av å pigge opp betong gulv og fjerne massene og støpe nytt gulv. Rommet er 4*10 meter. Vi hadde nylig oppussing i et baderom i kjeller hvor de pigget ut og støpte nytt gulv uten problemer.

Støpe nytt garasjegulv

1570DILLING

Ønsker tilbud på å pigge opp gamelt gulv og støpe nytt garasjegulv. Garasjen står på grunnmur av Leca. Gulv som ligger her i dag er beregnet til 10-12 cm tykkelse. Ca 50m2 garasje. Sender bilder på forespørsel. Eventuelt er garasjen tilgjengelig for befaring.-

Senke kjellergulv og refundamentere - Grunn- og betongarbeider

1523MOSS

Hei. Vi ser etter noen med erfaring fra renovering av kjellere, refundamentering og senking av kjellergulv. Jobben består i hovedsak om å senke eksisterende kjellergulv og refundamentere slik at ferdig romhøyde tilsvarer 2,4m. Eksisterende romhøyde er i dag på ca. 1,95m. Jobben er nesten ferdig prosjektert. RIB og RIG er allerede involvert. Ta gjerne kontakt dersom dette er av interesse.

Nytt gulv i oppbevaringsrom kjeller

1580RYGGE

Jeg har en enebolig fra 1979 med innrett kjeller. I oppbevaringsrom har det vært linoleum-teppe festet rett på betonggulv som jeg har fjernet (mugg). Jeg har også sliper bort limrester etc. fra betongplaten under. Nå har jeg behov for å få på plass en ny løsning. I og med at det er et problem med kapillær oppstigning av fukt gjennom betongen (i gjennomsnitt 65% men mer i hjørnene) har jeg behov for en effektiv løsning. Betongplaten er ikke isolert underfra. Boligen skal dreneres på nytt i november/desember. Ny gulvløsning må være effektiv og fornuftig i forhold til tiltenkt bruk av rummet. Rummet skal primært brukes til oppbevaring og enkle snikkeriarbeider. Jeg har sett for meg følgende alternativer: 1. Støping + klinker (enkleste alternativet) på eksisterende betongplate 2. Pigge opp betonggulv, legge «alt» på nytt med isolasjon etc. 3. ev. Andre forslag. Nå trenger jeg innspill og hjelp fra fagfolk både i forhold til hvilken løsning jeg bør gå for + tilbud på utførelse av arbeid. Se vedlagte bilder for detaljer. Mål på gulvyte: 2,85x3m.

Renovere boligen (plan U1, 01 og deler av 02) og uteområde. Senke kjellergulv

1523MOSS

Hei. Vi ser etter en profesjonell bedrift med erfaring fra renovering av bygg og uteområder, samt senking av kjellergulv. 1) Eksisterende del: a. Senke eksisterende kjellergulv tilsvarende rundt 1,0-1,1m. Eksisterende kjeller består av to deler med romhøyde på rundt 1,95m. Første del er en separat hybel med egen inngang og den andre delen er kald kjeller. b. Rive spisestue og inngangsparti samt grave og klargjøre for ny tilbygg. i. Omlegging av tekniskanlegg. ii. Total renovere plan 01 deler av plan 02 inkl. trapp til kjeller. 2) Tilbygg: a. I tilbyggsdelen ønsker vi å rive og bygge nytt tilbygg. 3) Bytte tak. Ta gjerne kontakt dersom dette skulle være av interesse.

Siste evalueringer
Fjerne støpt gulv i kjeller.

Kom til avtalt tid og fikk en god pris. Kommer til å bruke han igjen!

Mai 2020
M

Miin om C'CON CHRISTOFFER ROBIN TEIG

Moss
Totalrenovering av vaskerom

Vi var strålende fornøyde med både jobben (vaskerom) og folka som utførte den! Alt ble gjort som avtalt, endringer som måtte gjøres underveis, ble håndtert på en god og ryddig måte. Vi opplevde at dette er et firma som er opptatt av å gjøre en god jobb og få fornøyde kunder! Å pusse opp et vaskerom tar tid,og vi var veldig glad for at det var nettopp disse vi hadde så tett på oss de ukene det tok å bli ferdig! Anbefales på det varmeste!!!

Aug. 2018
M

Marianne om JELSNES FLIS OG BAD AS

Moss
Renovering av bad i kjeller

Er kjempefornøyd med badet som er laget av Mitt Bad. Alt fra befaring til ferdigstillelse gikk på skinner og ble håndtert særdeles profesjonelt. Alt var koordinert og planlagt mellom Mitt Bad og elektrikere slik at vi slapp å bruke tid på å ordne noe selv. Badet ble fullført på 8 arbeidsdager. Jeg hadde hver dag mulighet til å kikke på hva som hadde blitt gjort og er utrolig fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Jeg er glad vi valgte Mitt Bad.

Juli 2018
J

Jon om MITT BAD AS

Moss
Drenering, pigge/støpe kjellergulv, parafintank

1. Gravd ut, drenert og isolert. Meget fornøyd med dette arbeidet. 2. Pigget ut betonggulv i et og et kvart rom, lagt nye rør vann og avløp samt ny kum/stoppekran ute. Det ble ikke gravd ut nok masse så gulvet ble høyere og tynnere enn i andre rom samt at betongrestene ble dumpet på tomta og ikke fjernet. Delvis fornøyd/ufornøyd. 3. Rørleggerarbeid for nytt bad/kjøkken hadde en rekke feil. Det meste ble fikset, men ikke alt. Mindre fornøyd.

Mai 2018
R

Roy-Inge om RINGHUS MASKIN & TRANSPORT LIMITED

Rygge
Pigging av gulv

Kan varmt anbefale Luigi, det var en skikkelig røff jobb med pigging av dette gulvet, mye værre enn jeg tror alle kunne forestilt seg på forhånd. Luigi og hans arbeidere jobbet effektivt og la inn en en fantastisk innsats - 5 av 5 her!!

Mars 2016
C

Christian om LBL NATURSTEIN AS

Moss