Pigging av gulv i Stjørdal

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Stjørdal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Stjørdal

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Stjørdal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Stjørdal

Renovering av kjeller.

7512STJØRDAL

Vaskerom skal bli til bad. Gammelt gulv må rives i hele kjelleren, settes isolasjon under og støpes på nytt 47kvm tilsammen. Røropplegget og elanlegg må etableres. Badet skal det legges flis på både gulv og vegg.

Diverse arbeider utomhus/ utvendig hus

7509STJØRDAL

Opprettet dette som en "samlesak" av tre separate jobber her på Mitt Anbud: 1. Utbedre utvendig terrasse: Ønsker pristilbud på: - riving av flis på terrasse - deretter etablere fall på gulvet mot eksisterende takrenne på utsiden av terrassen - svanker og buler i golvet rettes opp slik at det ikke blir stående vann - deretter påføres/ tekkes terrasse med membran for å få denne tett mot undersiden Det kan være aktuelt med bistand til å legge ny flis/ tregolv over nytt underlag, men dette er trolig et arbeid vi utfører på egen hånd. 2. Utvendig husmaling Ønsker tilbud på maling av de deler av huset som er minst tilgjengelig pga høyde. Aktuelt areal/ deler av huset som det ønskes tilbud på, er markert på bilder. Både panel og vindskier, samt vinduskarmer innenfor aktuelle områder av huset. Ønsket malingstype er Butinox Futura - selvrensende maling. Det antas at to strøk er tilstrekkelig. 3. Arbeider på tak Ønsker bistand til arbeider på tak. Mer detaljert informasjon kan gis på eventuell befaring, men kort forklart: - Kontrollere takstein og takets tilstand generelt. - Fjerne mose og rense takstein hvor nødvendig (grov takvask). - Montere zink/ kobber-kappe (beslag type Fixxer el.tilsvarende) på mønet for å holde mose og alger unna. - Legge beslag (vindskiebeslag) på alle vannbord. - Slå i/ feste eventuelle løse spiker, skruer, mv.

Utbedre utvendig terrasse

7509STJØRDAL

Ønsker pristilbud på: - riving av flis på terrasse - deretter etablere fall på gulvet mot eksisterende takrenne på utsiden av terrassen - svanker og buler i golvet rettes opp slik at det ikke blir stående vann - deretter påføres/ tekkes terrasse med membran for å få denne tett mot undersiden Det kan være aktuelt med bistand til å legge ny flis/ tregolv over nytt underlag, men dette er trolig et arbeid vi utfører på egen hånd. Ønskes gjennomført vår/sommer 2021.

* Fortsatt ledig: Oppussing av yttergang med tilhørende toalettrom

7520HEGRA

Yttergang: Bortmeisling av eksisterende fliser og varmekabler. Legge nye fliser inkl. varmekabler. Ca.6-7 kwm Toalettrom: Totalrenovering. Nytt toalett, vask og flislegging gulv og delvis vegger. Ca. 1 kwm gulvflate

Riving av 6m2 bad

7520HEGRA

Ønsker pris på riving av et 6m2 bad. På veggene er det baderomsplater, og på gulvet er det flis. Det skal rives helt inn til stenderverk, samt helt ned til gulvåser.

Nytt gulv betong gulv i kjeller

7500STJØRDAL

Hei, har en kjeller på ca 50m2 der nåværende betong gulv skal fjernes og erstattes. Gulvet skal også senkes noe og isoleres. Betong plate er av varierende kvalitet. Noe veldig enkelt å fjerne (kan nesten tråkke igjennom) mens noe er tykkere. Solide vegger. Kjellern fra 60 tallet som har fått ny drenering rundt 2000. Kjelleren består av 3 rom med betong gulv, og betong vegger. Egen inngang til kjeller, samt vindu der man kan sette transportband. Tørr og oversiktlig kjeller med enkel tilgang

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Oppussing av yttergang med tilhørende toalettrom

Flinke, arbeidsomme håndverkere 👍

April 2020
M

Maria om BYGGMESTER THOMAS KRISTOFFERSEN AS