Pigging av gulv i Modum

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Modum.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pigging av gulv i Modum

Skal du pigge opp gulvet? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere håndverkere som kan hjelpe deg med pigging av gulv i Modum.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pigging av gulv i Modum

Fjerne utefliser

3370VIKERSUND

Fjerne ca 180m2 med utefliser. Evt legge nye

* Fortsatt ledig: Utbedring av bad og yttervegger pga frostskader.

3370VIKERSUND

Har ett bad fra 2014 hvor vannet fryser til i dusjen som står på vegg mot kaldt soverom. Er påvist varmetap i hjørnet mot badet fra soverommet og samme på badet mot soverommet. Reparasjon For utbedring av svakhetene og hindring av tilsvarende må det foretas en omkledning av gavlvegg og en langvegg på tilbygget utvendig. Dette er til sammen 40m2 . Her må overgang mellom grunnmur og treverk tettes ekstra nøye, slik at en ungår kuldebroer og at kulden kan slå inn i konstruksjonen. Dette medfører både avriving av eksisterende panel, montering av ny vindtett plate/duk, tetting, isolasjon luftet panel. I soverom må det foretas åpning av gipsplatekledd malt vegg for kontroll av luftgjennomgang i yttervegg. Oppmaling av soverommet etter reparasjon til sammen 35m2 Vedr. badet må dette åpnes fra innvendig side og badet er bygget med plate på mark og varmekabler, og fliser på gulv. Her må flisene hugges, slik at en kommer til ledningsstrekket som fryser. Dette medfører igjen skade på varmekabler. Som følge at gulvet hugges opp ødelegges tettingen som er et våtromsmembran i overgang gulv/vegg, og således må også veggfliser fornyes. Til sammen flislegging 50m2 tilsvarende for våtromsmembran. Diverse demontering/montering av utstyr som er fullt intakt i dag, og kan benyttes igjen.

Pusse opp kjeller

3340ÅMOT

Kjeller må pigges ned. Kjelleren er tørr. Det er en liten brønn i bunn av kjellertrappen som har ligget der i mange år. Denne er på ca 1x1 meter i omkrets på åpningen, usikker på hvor stor den er under kjellergulv. Det må også graves for å sette inn nye vinduer. Det er derfor ønskelig med følgende arbeid: - pigge ned kjeller (usikkert hvor dypt man kan pigge) - pusse opp kjeller og gjøre denne klar med 3 soverom og hvis plass et vaskerom - graves til vinduer - sette inn vinduer - ved mulighet flytte inngangen til nåværende kjellertrapp til å gå ned fra nabovegg - varmekabler i gulv

Avretting gulv garasje

3360GEITHUS

Heisann! Jeg har en garasje på ca 6x4m som jeg ønsker et type epoxy gulv til. Ønsker pris på dette.

Garasje med bod

3340ÅMOT

Restaurering av eksisterende garasje ca 40 m2, dvs dette inn dobbelt el-port, pigge og støpe nytt gulv, isolere. Inntil denne, en bod 30-50 m2 (avh av symmetri/eksteriør) med inngang utenfra pluss fra garasje. Saltak. Takstein. Samme stil som øvrig byggarkitektur på gården. Ønskelig med hjelp til byggesøknad på tilbygg, evt utvidet garasje, overfor kommune.

Pigging av en stein en ganger tre

3340ÅMOT

Jobben gjelder pigging av en stein/fjell i Hagen. Ønsker pris for hele jobben samt eventuellt pigging av fjell på timepris med gravemaskin.