VVS og kjøling i Alta

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Alta

HAMMARI AS

4.0 (3)

Firmaet vårt ble startet i 2018 av Vemund Hammari.Vi utfører små og store jobber i hele trønderlag.Hammari As har mange års erfaring innen tømring, betong og stenarbeid, både for offentlige og private oppdragsgivere. Vår kompetanse spenner seg fra arbeid med nybygg, restaurering samt utvikling og vedlikehold av uterom.De siste årene har vi vært med på mange spennende prosjekter og opparbeidet oss en omfattende referanseliste og kundeportføljeVi tar oppdrag for privatpersoner, sameier, borettslag...

Se mer
Nov. 2019

Støpe opp rørstuss i pipe til vedovn

"Bra levert til avtalt tid og pris."
S
Stian
Alta
HAMMARI AS

NORSK KULDE ALTA AS

Norsk Kulde Alta AS yter kuldetekniske tjenester og service til fiskeindustrien, oppdrett, fiskefartøyer, fryseskip, grossistlager, butikker, meierier, slakterier m.m. Norsk Kulde Alta tenker grønt og etterstreber miljøvennlige løsninger. Vi har derfor en sterk fokus på energiøkonomiserende løsninger og bruk av miljøvennlige kuldemedie. Norsk Kulde Alta AS leverer varmepumper og klimaanlegg til næringsbygg, bolig, hytter, båter, osv.

Mai 2015

Flytting av varmepumpe

"Tok raskt kontakt og var tilgjengelig både dag og kveld. Brukte mulig litt lang tid på selve utførelsen av jobben, men var nøye. Har ikke fått faktura enda slik at vi vet tidsbruken."
J
Jan Steve
Alta
NORSK KULDE ALTA AS
Siste registrerte jobber

Montere peisovn

9513ALTA

Trenger en som kan montere peisovn

Ombygge bad inkl. smart varmtvannsbereder med varmepumpe

9513ALTA

Vi skal flytte og bytte ut varmvannsberederen til vann og gulvvarme. Den nye varmtvannsberederen skal være en smart varmtvannsbereder med varmepumpe.

Installere varmepumpe

9540TALVIK

Ønsker tilbud på installering av varmepumpe.

Varmepumpe

9545LANGFJORDBOTN

Ønsker tilbud og montering av liten varmepumpe til hytte på ca 40 km2

* Fortsatt ledig: Installasjon varmegjenvinningssystem

9513ALTA

Ønsker tilbud på varmegjenvinningsystem til enebolig,samt installasjon

* Fortsatt ledig: Rørlegger

9518ALTA

Hei, Skal totalrenovere huset, og ønsker tilbud på alt av rør. Loft: et lite bad med dusj og toalett samt vask. 1.etg: avløp og vann til kjøkken, 1-bad med dusj, toalett og vask, opsjon på vannbåren varme. Kjeller: Vaskerom, med badekar og avløp fra vaskemaskin, kanskje et enkelt toalett? Opsjon på vannbåren varme, I kjeller ligger avløpet til septik høyere enn kjellergulv. Mulig her trengs et pumpesystem? Teknisk rom ligger i kjeller. Vil vurdere både luft/vann og vann/vann varmepumpe.