VVS og kjøling i Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Riving av pipe/peis - innsetting av peisovn/stålpipe

7374RØROS

På hytta på Røros har vi en stor peis som er i dårlig forfatning. Vi ønsker å rive den og pipa og sette inn en peisovn og stålpipe. Pipe må rives fra tak og nedover. Peis etterhvert. Materialer må kjøres bort. Gulv under peis må settes i stand - f.eks. med skifer eller fliser. Ny peisovn settes inn, pipe monteres og tettes over tak. Pipa er frittstående i rommet, uten kontakt med vegger. Det er noen hyller festet til pipa men de kan vi demontere selv. Det er ønskelig at arbeidet gjøres uten behov for å tømme hele hytta for inventar - medmindre bedriften har et fornuftig forslag til løsning på det. Alternativt må det antakelig bygges et plasttelt inne i hytta rundt pipe/peis slik at murstein og puss kan fraktes ut uten at hele hytta blir nedstøvet. Dette er et søknadspliktig tiltak og det er ønskelig at utførende er godkjent søker - med ansvarsrett.

* Fortsatt ledig: Ovn bytte

7375RØROS

Hei ser etter noen som kan bytte ut vedovn og sjekk av pipe og som har avtaler ved tanke på ny ovn vi trenger.kontakt meg gjerne helst på mail grunnet jobb. takk på forhånd.

Luft/luft varmepumpe

7372GLÅMOS

Ønsker tilbud på levering og montering av varmepumpe.

Montering av peisinnsats Røros

7375RØROS

Gjelder levering og montering av peisinnsats i hytte på Røros. Rørosgårdveien 7375 Røros. Mål ca. 60x45. To spjeld på pipa må fjernes og et nytt monteres. Eks vedovn fjernes og røykrør/hull mures igjen.

Pipe og ovn

7374RØROS

Gammel teglsteinpipe i stue trenger en overhaling, samt lage nytt hull til ovnsrør og mure igjen det gamle. Montering av vedovn.

* Fortsatt ledig: Montering av vedovn

7372GLÅMOS

Vedovn (Dovre 510 b) skal monteres i kjellerstue. Lecapipe med støttemur foran. Ingen hull fra før i mur/pipe. Vedovn har røykrør bak.