VVS og kjøling i Stange

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Stange

RADONI AS

Radon - den usynlige fienden vi finner, og tar kontroll over. RADONi AS har 11 års erfaring utelukkende med montering av radonreduserende tiltak mot eksisterende bygg, fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord. (herunder montering av radonbrønn og radonsug).Samlet 21 års erfaring fra byggebransjen. Vi har bakgrunn som byggmester, takstingeniør og termografør Vi har spesialisert oss på radonreduserende tiltak i eksisterende bygg over hele landet. Vi leverer målrettet tiltak med svært gode resultater...

Se mer
Juni 2023

Radontetting + evt. pigging av vaskerom i kjeller

"Klar og tydelig i kommunikasjon og veldig ryddig. Ikke noe dill og dall. Jeg er veldig fornøyd."
V
Valentina
Tangen
RADONI AS

TRYSIL FLIS OG MUR AS

Murer Bedrift med base i Trysil. Og Avdeling på hamar. Med lokaler på midtstranda. Vårt område dekker hele regionen innlandet. Vi har ansatte i Fra Ringsaker til TrysilSe våre nettsider instagram eller facebook sider. Vi er daterselskap av Trysil Entreprenør AS og kan være behjelplige med store og små prosjekter.

Mai 2023

Forandring i planene igjen - tilbake til første jobb..

"Kjempefornøyd. Kom til avtalt tid. Ryddig og effektivt. Kan anbefales på det varmeste."
R
Rune Astrix
Hamar
TRYSIL FLIS OG MUR AS

BEST I TEST VARMEPUMPER AS

4.9 (124)

Aug. 2020

Montere varmepumpe

"Anbefaler disse folkene her!! Alt etter avtale, ble noe påkost, men ikke deres feil. Veldig god pris, ryddig hele veien!! Kjempefornøyd"
T
Tommy
Stange

MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Innredning og etterbehandling av interiør med kunst og hjerte - det er det vi gjør.Vi er et nytt selskap på norsk marked, men vi har samlet erfaringene våre i over 15 år, også på Island, Polen og Norge.MGartDekor spesialiserer seg på fliser og gulv, tapeter, all slags gips, mikrosement, maling, snekring og alt du vil at hjemmet ditt skal bli.Du er velkommen til å sjekke på vår Facebook.

Sep. 2022

* Fortsatt ledig: Rive ned skiferpeis og sette inn peisovn!

"Meget bra arbeid med riving av peis, gjøre i stand til oppsett av fliser. Oppsett av fliser er bra utført. Montering av rentbrennende ovn bra utført. Meget bra rydding gjennom hele prosessen. Jeg vil anbefale Mgartdekor til andre. Husk skriftlig kont..."Se mer
B
Bendichte Oladotter
Ottestad
MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

GK RØR AS

GK rør AS er et heleid datterselskap av GK Norge AS. GK Norge kjøpte rørleggerbedriften Jørstad 1. juli 2011. Bedriften består av ca. 140 dyktige medarbeidere og har avdelinger i Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta og Vågå. Hovedkontoret ligger på Lillehammer. Selskapet har i gjennom mange år bygget opp en solid merkevare i Østlandsområdet. Virksomheten ble etablert på Lillehammer i 1954 og har gjennom en rekke spennende leveranser over mange år vist at de behersker hele bredden i det rørfaglige o...

Se mer
Juni 2021

Service på thermia bergvarmepumpe

"Gjorde jobben til avtalt pris."
S
Siv Therese Nyrud
Romedal
GK RØR AS

RESCO VOGEL

Juni 2022

Bygge inn peisinnsats

"Dyktig håndverker som gjorde en kjempejobb, bygget peisinnsats og pusset, på en helg. Proff, ryddig og en veldig god pris."
Ø
Øyvind Sønsterud
Stange

RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

Dere finner oss på rustadovner.no

Juli 2021

Sette inn ovn og pusse pipe

"Visste eksakt hvordan røret måtte settes inn. Fikset alt både jobb og delere. Kom tilbake og sjekket og etterjusterte. Vi ble enige om å dele litt på den endelige finishen. Men montør forsikret seg om at alt var i henhold til ønsker før vi avsluttet..."Se mer
T
Thommy
Ottestad
RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

ALFA BYGGTJENESTER

4.9 (35)

https://www.facebook.com/AlfaByggtjenester/Hei, vi er Alfa Byggtjenester og vi vil gjerne tilby våre tjenester til deg.Vi er far og sønn som jobber sammen. Vi har mange gode referanser både fra Mittanbud (som kan sees på Mittanbud.no nettside) og fra andre våre kunder (som kan oppføres ved behov). Vi er tilgjengelig til en gratis befaring hver dag (mandag-fredag) etter klokken 17. Vi jobber raskt og nøye. Vi tilbyr tjenester som: snekring, maling og sparkling.

Jan. 2022

* Fortsatt ledig: Muring av sotluke og ett pipehull.

"Veldig bra!"
T
Tomas
Sagstua

GIBTECH AS

Gibtech AS er et foretak som i hovedsak driver med rørlegger virksomhet. Vi holder til på Ottestad, men kjører gjerne litt om vi må. Er ofte i Brumunddal og områder rundt om i Innlandet. Vi vil gjerne bistå med god service på en best mulig måte. Ofte kan vi stille opp relativt raskt og til en konkurransedyktig pris. Mange års erfaring med egen drift og mange løste utfordringer i årenes løp. - Kunde tilfredshet - Kvalitet - Trygghet - Effektivitet Dette er verdier vi hver dag prøver på bes...

Se mer
Juni 2021

Bytte av stoppekran kjeller og sirkulasjonspumpe til gulv varme

"Meget bra. Raskt og effektivt"
J
Jan Arne
Ottestad
GIBTECH AS

TROND NYMOEN

4.9 (14)

Feb. 2021

Instalering av ny varmepumpe

"Meget ryddig og effektivt utført arbeid i forbindelse med levering og montering av varmepumpen Mvh. Roger Strøm"
R
Roger
Ottestad
Siste registrerte jobber

Varmepumpe

2312OTTESTAD

Demontere varmepumpe og montere på nytt ettersom det skal inn en plate bak pumpen. 1000-2000.-

Varmepumpe til garasje, ca 50kvm2

2332ÅSVANG

Ønsker pris på pumpe med ferdig montering til garasje på ca 50kvm2. Behøver ikke være noen toppmodell, bare den kan holde en någen lunde varme gjennom vinteren.

Varmepumpe i garasje med montering

2332ÅSVANG

Ønsker god pris på varmepumpe med montering i garasje. ca 45 kvm stor, godt isolert (bygd i 201972020) Trenger ikke den dyreste pumpa, men må virke fint og holde god temperatur. Skal monteres på vegg.

Montering av varmepumpe i garasje.

2332ÅSVANG

Ønsker pris på montering av varmepumpe i ca 50kvm garasje. Garasje er bygd i 2019, så er godt isolert. Har stikk til strøm øverst på vegg, som går på egen kurs. Ønsker primært pris på montering m/ evt rør og plastdekslee o.l. Kjøper varmepumpe selv.

Lage hull til røykrør i eksisterende pipe og montere vedovn

2312OTTESTAD

Jeg har en hovedetasje og en kjeller. I hovedetasjen har jeg peis. Nå har jeg kjøpt en liten klebenstensovn som jeg ønsker å montere i kjellerstuen. Der går pipen med en sotluke, men mangler hull. Ønsker hjelp til å lage hull og montere røykrøret til pipen. Jeg har ovn og røykrør med vinkel. Ønsker en gratis befaring først sånn at vi kan planlegge plassering, avstand, om jeg må gjøre noe med gulvet der ovnen skal stå, hva slags gulvplate jeg burde ha, sånn at jeg kan kjøpe inn dette før du kommer og utfører jobben. Se vedlagte bilder! Ønsker også et prisestimat på utførelsen i henvendelsen. Det er selvfølgelig også et krav at vedkommende har autorisasjon til å gjøre denne jobben.

Demontere et kjølerom.

2312OTTESTAD

Jeg ønsker først og fremst et pristilbud på å få demotert et kjølerom. Ca mål er 175x270 (utvendig.) Vi kan ingenting om dette, men har forstått at du må ha kompetanse til å koble fra/demontere kjøle element/aggregat.