VVS og kjøling i Drangedal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Drangedal

BOSERVICE AS

Nov. 2020

Montere peisinnsats på hytte i Drangedal

"Her var det ryddig kommunikasjon fra første stund. Holdt alle avtaler vedrørende oppstart og avsluttet jobb. Meget fornøyd"
K
Kenneth
Siste registrerte jobber

Utskifting av vedovn

3750DRANGEDAL

Skal sette inn ny ovn. Har rørdeler og ovn, men trenger bistand for tilkobling. Mulig det må byttes rørstuss som er murt inn i pipa fra før.

Pusse mur og montere ovn

3750DRANGEDAL

Pipe som må både grov- og finpusses. Det skal og monteres ny peisovn på en annet sted enn tidligere, noe som gjør at det gamle pipehullet må tettes og det må bores til et nytt.

Varmepumpe

3750DRANGEDAL

Ber om pris på kjøp og montasje av varmepumpe til hytte på Gautefall. Hytte 70m2. Pumpe vurderes montert under veranda. Innerdel på vegg i stue under vindu ved veranda.

Montere varmepumpe

3750DRANGEDAL

Vi har en varmepumpe vi ønsker å få montert på brattsbergheia vest Drangedal. Ønsker pris

* Fortsatt ledig: Flytte ute del av varmepumpe

3750DRANGEDAL

Trenger å få flyttet utedelen av varmepumpa til kortveggen på huset da jeg skal bygge veranda og da står den i veien.

* Fortsatt ledig: Sette inn peis på Gautefall

3750DRANGEDAL

Hei Skulle hatt hjelp til å satt inn en peisovn på Gautefall. Litt oppmuring der de gamle har stått og murpuss vil det bli. Kanskje det også blir støp av gulv på bad og gang, men det kan vi evt komme tilbake til. Ønsker at du er sertifisert for montering av peis slik at kontrollen kan taes samtidig. Mvh Tore