Trenger du hjelp med VVS eller kjøling i Stryn?

På Mittanbud finner du dyktige rørleggere og kjøleteknikere som hjelper deg med alt fra små reparasjoner til store installasjoner innen VVS og kjøling i Stryn og omegn.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Jobber innen VVS / kjøling i Stryn

Luft-luft varmepumpe - 6789 Loen

6789LOEN

Bygger ny fritidsbolig med to etasjar som skal ferdigstillast våren 2021. Skal installere luft-luft vp med utedel og to innedeler (kjellerstove og allrom 1.etasje). Innedeler skal kunne koblast mot Tibber sin Sensibo-termostat for fjernstyring, og temp på vinter skal ligge på ca 10-12 grader (når ikkje i bruk). Størrelse på fritidsbolig er ca 140 kvm innvendig areal, men alle bad og gang har i tillegg varmekablar. Svært godt isolert. Innedeler kan med fordel leverast som opsjon i fargar, evt også opsjon for innfelling.

Montering av vedovn

6783STRYN

Skal i nybygd hytte monteres en vedovn. Hytta ligger i hyttefeltet Hydla i Stryn. Tidspunkt for montering av vedoven er i estimert til november/desember. Vedovnen er av type: Contura 750

Tilkopling av vedovn

6783STRYN

Ny vedovn skal koplast til pipe med røykrør og lufttilførsel. Ovnen er av type Aduro 9.5 LUX, og pipa er Schiedel med ø20cm. Adresse for jobben: Hydla hyttegrend i Stryn

Montere foringsrøyr på skorstein,

6783STRYN

Montering av foringsrør, rehabilitere brannmur rundt skorstein i 2 hustander. Og montere godkjent adkomst til pipe på tak.

Installasjon av varmepumpe

6789LOEN

Har i dag luft/vann-pumpe, men vurderer å installere luft/luft pumpe i en del av huset som ikkje har vannbåren varme. Lurer også på å kombinere (evt bygge om) luft/luft til luft/vann med kombinert vannveksler og luft/luft innedel. Finst dette på markedet ?

Rør i skorstein

6783STRYN

Montere stålrør eller tilsvarende i ca 11m skorstein. Innvendig mål ca 20*20. To ovner og sotluke.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du hjelp med VVS eller kjøling?

Legg ut en jobb og få tilbud