VVS og kjøling i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Innsats i peis

3540NESBYEN

Vi ønsker å få satt inn innsats i en gammel peis, ca 20 år gammel av merket Kedddy. Høyde ca 50 cm, bredde ca 72 cm og dybde ca 40 cm. Bredden og høyden snevres inn bakover.

Sette innsats i peis, og rør gjennom pipen

3540NESBYEN

Jeg har fått avvik ved inspeksjon: Beskrivelse: Teglpipe mangler utkraging gjennom etasjeskille. Jeg tror at beste løsning er å sette inn en innsats og nytt rør opp gjennom pipen. Trenger både veiledning på hva jeg kan kjøpe og noen til å gjøre jobben.

* Fortsatt ledig: Installere varmepumpe

3540NESBYEN

Har fått levert varmepumpe fra Skousen, men de kunne ikke skaffe montør. Trenger montering på hytta i Nesbyen. Varmepumpen står klar og elektrisk er også klargjort. Så ønsker montering så raskt som mulig. Type er Mitsubishi LN25 Hero Black (Kaiteki) Varmepumpen skal monteres i stue/kjøkken og det er lagt opp strøm på vegg rett utenfor. Utedelen skal monteres på trevegg og gjennomføring gjennom trevegg/panel. Avstand blir bare fra bunn av veggen og opp ca 2 meter. Vi har kodelås på hytta så kan monteres når som helst

Installere varmepumpe

3540NESBYEN

Får levert varmepumpe fra Skousen, men montøren hadde ikke tid. Trenger montering på hytta i Nesbyen. Pumpen leveres 24. oktober, og ønsker montering så raskt som mulig etter dette hvis mulig. Mitsubishi LN25 Hero Black Varmepumpen skal monteres i stue/kjøkken og det er lagt opp strøm på vegg rett utenfor. Utedelen skal monteres på trevegg og gjennomføring gjennom trevegg/panel. Avstand blir bare fra bunn av veggen og opp ca 2 meter. Har ikke overtatt hytten enda.

Væske-Vann varmepumpe

3540NESBYEN

Jeg har en hytte i Tverrlia, Nesbyen. Ønsker å koble på en varmepumpe på et eksisterende vannbårent gulvvarmeanlegg. Det ble i 1999 borret to energi hull på 100 meter på skrå hver sin vei fra kum som ligger sa. 2, 5 mtr. ut fra hjørnet på hytta. Det er montert 40 mm. kolektorer i hvert hull, som er fylt med vann og glykol (dette ble gjort i mars 1999). Det er også lagt inn 50 mm rør fra kum og inn i hytta/teknisk rom.

Montering av ny peisovn

3540NESBYEN

Har en gammel peis som må "rives" tas ut, montere inn en Anduro peisovn. Pusse veggen der den gamle peisen sto.