VVS og kjøling i Ringebu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Ringebu

STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

4.8 (54)

etablert firma i 2012 driver med muring, montering av ovner/ peiser ,skifer membran ,flis. våtromssertifikat og protan membran sertifikat. sentral godkjenning og fagbrev i murer faget.

Nov. 2023

Fjerning av peis og sette inn vedovn

"Topp jobb, er veldig fornøyd."
K
Kirsten
Venabygd

LUDVIGSENS VARMEPUMPER

Vi er ett firma som jobber med alle typer varmepumper og vedovn relaterte jobber.Setter også opp takstiger til kunder.Luft / LuftVi har bra priser på varmepumpe og arbeider.Våres samarbeids partnere kan fjerne oljetanker og oljefyrer der det trengs.Etter jobb er ferdig, kan kunden søke om enova støtte.Treffes på tlf 915 12015 eller runlud@gmail.com

Okt. 2021

Varmepumpe inkl montering og wifi

"God kommunikasjon, godt utført til avtalt tid og pris. Kan anbefales."
M
Marius
Lillehammer
LUDVIGSENS VARMEPUMPER
Siste registrerte jobber

Montering og service av varmepumpe, samt montering av utekontakt.

2630RINGEBU

Ønsker tilbud på montering av brukt varmepumpe. D må i tillegg monteres utekontakt på egen kurs inn til sikringsskapet, tipper 8-10 meter +-

Montering av brukt varmepumpe på Fåvang

2634FÅVANG

Montering av brukt Toshiba varmepumpe i kjellerstue på Fåvang. Må legge opp el for utekontakt og innedel.

Fjerning av peis og sette inn vedovn

2632VENABYGD

Jeg ønsker hjelp til å fjerne en peis og sette inn en rentbrennende vedovn. Dette er en hytte på Venabygdsfjellet. Vil også få vurdert muligheten av å sette opp vedovn i anneks der det ikke er pipe.

Varmepumpe

2630RINGEBU

Ønsker hjelp til montering og igangkjøring av varmepumpe.pumpa er ny å er av merket hyundai.ikke sikker på om den er forhåndsfyllt med gass men jeg tror den er det.ønskes montert fortest mulig.

Installasjon av bergvarme

2634FÅVANG

Ønsker anbud (og gode råd) på hele eller deler av jobben med å installere bergvarme i enebolig fra 1968 på Fåvang. Boligen mangler eksisterende system for vannbåren varme, og har de siste tolv årene vært varmet opp med luft-til-luft varmepumpe. Den har et samlet strømforbruk (fratrukket lading av elbil) i vintermånedene oktober-april på ca 6-7000 kwh, men har hatt lav innetemperatur og har stengt av soverom. Arealet som skal varmes opp er på ca 80 kvm, og inkluderer ett soverom, ett bad, kjøkken, gang og stor åpen stue. Vil gjerne ha råd om valg av type løsning for vannbåren varme. Gulvene er solide furugulv med parkett oppå i deler av stua. Vinyl på bad. Ønsker også å skifte ut elektrisk varmtvannstank med tank som kan benytte seg av varmtvann fra systemet. Gjerne miljøvennlige løsninger, positiv til evt gjenbruk. Er klar over at dette ikke nødvendigvis vil tjene seg inn selv i et lengre tidsperspektiv.

Rehablitering pipe

2632VENABYGD

Ønsker pris på rehablitering av teglsteinspipe med innvendig foringsrør. Jobben omfatter også nytilkobling av 3 ildsteder. Inkludert i dette er gjenmuring av eksisterende peis. Huset er 3 etasjer pluss skråtak så pipelengden er omkrin 10 meter. Befaring vil bli avtalt slik at eksakt pris kan gis. Gi allerede før befaringen en uforbindlig prisantydning.