VVS og kjøling i Farsund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Farsund

TRATEC TEKNIKKEN AS

Tratec Teknikken AS er en total-leverandør innen tekniske fag som jobber på privat, offentlig, bedrift og offshore markedet. Vårt hovedkontor er i Farsund med avdelinger i Flekkefjord, Lyngdal og Mandal.Vi leverer tjenester innen elektriker-, rørlegger- og kjøletekniske fag. Dyktige og pålitelige medarbeidere har ført oss til å bli en ledende aktør i vårt område. Vi skal levere best produkt til avtalt tid og pris.Ingen jobb for liten og ingen for stor!

Nov. 2020

Tilbud på Varmepumpe

"Raskt og effektivt levert og montert"
S
Svein Bjarne
Farsund
TRATEC TEKNIKKEN AS

RØR FIKS AS

Rør Fiks ASVi tar alt innenfor VVS, Varme, Varmepumper , Sprinkler kontroll

Sep. 2015

Ny varmepumpe

"Varmepumpe! Dette var ett haste prosjekt for oss. Respons tid var kort og pumpa var igang tre dager etterpå.Kjempe fornøyd med Samsung, stiille gående og med ett utrolig lekkert utseende. Virkelig å anbefale. Stor tommel opp. Stor takk til rør fiks ..."Se mer
t
Tommy
Vanse
RØR FIKS AS
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Bytte ut Ventilasjonsanlegg med varmepumpe

4563BORHAUG

Vi har i dag ett klimanette comfort 600 el anlegg og ønsker tilbud på utskiftning av dette tmed tilsvarende nytt anlegg med varmegjenvinning.

Montere rørinsats i mursteinspipe

4563BORHAUG

Mursteinspipe fra 1954. mursteinspipen er pusset , men kun synlig fra 3 sider. Trenger derfor flexirør el. lignende innsats for at jeg kan få montert vedovn. På Loftet er ikke skorsteinen helt rett. Det er feieluke i 2 etg. Det er hull i pipen til røykutsk fra tidligere ildsted i 1. etg. Det er også feieluke i kjelleren. Skal bare ha ovn i stuen.

* Fortsatt ledig: Kjeller-rom til kjeller-stue

4550FARSUND

Trenger hjelp til å konvertere et kjellerrom til en liten kjellerstue. Ca. 25 kvaderat. Nå et rom med støpt gulv,vegger og tak. Innebærer: Rette gulv og legge ned gulvvarme. Isolere og kle innvendige vegger og tak, rør for El kontakter og lampepunkter. Bytte to vinduer.

Foring av pipe

4550FARSUND

Foring av eldre teglsteinspipe, ca 10 m, med 4 røykrør uttak. I følge feieren er pipen rett og fin, og det er god plass til foring, men det anbefales foring på grunn av alder

Installering av vedovn i Spind, Farsund

4550FARSUND

Ønsker installering og nødvendig brannsikring av ny vedovn. Ovnen skal installeres i stue i et gammelt hus med trepanel på gulv og vegger. Pipa av LECA er ny i forbindelse med renovering. Arbeidet ønskes om mulig ferdigstilt før jul.

Installering av Varmepumpe

4550FARSUND

Har kjøpt en varmepumpe som trenger installasjon. 1. etasje.