VVS og kjøling i Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Oppdal

Tømrer Hagen AS

Tømrer Hagen As er en nyetablert tømrerbedrift med tilholdssted i Trondheim. Vi verdsetter høy kvalitet og yrkesstolthet i arbeidet. Vi er pålitelige og opptatt av alle våre kunder blir fornøyde. Ta kontakt dersom du trenger en løsningsorientert tømrerbedrift med fokus på yrkesstolthet!

Juni 2023

Installasjon av vedovn og stålpipe i anneks, Oppdal

"Installsjon av nytt ildsted. Ryddig dialog, godt utført oppdrag."
A
Asbjørn
Tømrer Hagen AS
Siste registrerte jobber

Innstallering av varmepumpe på Oppdal

7340OPPDAL

Ønsker tilbud på innstallering av Mitsubishi Kaiteki 6300 på hytte i Skinnsetvegen på Oppdal.

Montering av stålpipe

7340OPPDAL

Ønsker tilbud/pris fra fagpersonell på montering av ovn og stålpipe i anneks under oppføring på Oppdal. Vi setter opp leca-mur selv. Ber om at tilbudet spesifiseres med informasjon om erfaring/fagkompetanse, type pipe som anbefales/inkluderes, samt at materialkostnader og arbeidskostnader oppgis separat. Ønsker også informasjon om når arbeidet kan gjennomføres. Aktuell ovn er Nordpeis Uno 4 (vi kan skaffe ovnen). Halvisolert pipe innomhus og deretter overgang til isolert pipe i takgjennomføring og utendørs. Arbeidet innbefatter montering av ovn, inkludert hull i to tak med takgjennomføringer og tilsvarende tetting. Flere bilder kan oversendes hvis ønskelig for å kunne komme med tilbud.

Installere/kjøp av varmepumpe.

7340OPPDAL

Hei. Ønsker tilbud på vegghengt modell. Ønsker å montere utedel 2,5 meter høyt på tømmervegg. Innedel på andre side av vegg. Er det mulig å gjennomføre? Har trådløst nett installert, sånn at enheten enkelt kan styres/overvåkes. Adresse Medskoghaugvegen , 7340 Oppdal. Lasse

Installasjon av varmepumpe

7342LØNSET

Ønsker installasjon av varmepumpe av typen Mitsubishi Kaiteki 6600 på min hytte. Jeg kan eventuelt selv kjøpe pumpen om installatør ikke kan skaffe denne.

Varmepumpe

7340OPPDAL

Ønsker å få flyttet innerdel, til motsatt vegg. Ytterdel må også flyttes. Tror det skal være lange nok rør som det er idag. Dette gjelder i ett spikertelt på Oppdal. Jeg kan være behjelpelig med å holde ved montering.

Stål innerpipe ( Renovere gammel teglsteinpipe)

7340OPPDAL

Montering av stålpipe . 7-10 meter lang. Et ildsted . Ovnsluke i kjeller. Tilstand på tegelsteinspipe ukjent, men er i bruk daglig. Pris ønskes.