VVS og kjøling i Hamar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Hamar

HILDING HAGEN BYGG AS

Nov. 2023

Montere 4 stk friskluftventiler

"Jeg framhever kommunikasjon, ryddighet, profesjonalitet og pris."
H
Håkon
Ingeberg

Solvang Bygg Å AC

Fagbrev og 20år`s erfaring som snekker. Utfører arbeid innen Bygg: -Nybygg -Tilbygg -Rehabilitering -Montering av dører, vinduer, skyvedører mm. -Gratis befaring Ny varmepumpe? Velkommen innom vår butikk i Moelv. F-gass sertifisert montør. Utfører alt innen AC/Varmepumpe tjenester. -Salg av varmepumper -Montering -Feilsøking -Service -Rep/Gasspåfylling. Ta kontakt ved spørsmål, eller for og avtale en uforpliktende befaring:-)

Okt. 2023

Varmepumpe til hobbyrom/verksted

"Kom til avtalt tid,gjorde jobben til punkt og prikke. God og hyggelig kommunikasjon. Kan trygt anbefales videre."
A
Andre
VANG PÅ HEDMARKEN
Solvang Bygg Å AC

AM Mur og Betong AS

Hei å velkommen til oss :) Ønsker du ei trygg å kunnskapsrik bedrift til å utføre dine oppdrag innen Mur, Betong, Peis å pipe ? Da Har du kommet rett. Vi ønsker å hjelpe deg med å oppnå ei miljøvennlig å modern fyringsanlegg iform av komplette ildstedsrehabiliteringer, godt for miljøen å gott for ditt hjem. Vi ønsker oppmuntre våre kunder til å bytte ut gamle ildsteder till moderne, rentbrennende ovner som virkelig får ut all energi i ved kubben du fyrer med. Hvordan gør vi det? Jo, genom å l...

Se mer
Okt. 2023

Montering av elementpeis

"Strålende utført arbeid :) God og ryddig dialog, kom som avtalt, meget effektive og resultatet ble akkurat slik vi ønsket. Kan anbefales på det varmeste :)"
H
Hege
Hamar
AM Mur og Betong AS

TRYSIL FLIS OG MUR AS

Murer Bedrift med base i Trysil. Og Avdeling på hamar. Med lokaler på midtstranda. Vårt område dekker hele regionen innlandet. Vi har ansatte i Fra Ringsaker til TrysilSe våre nettsider instagram eller facebook sider. Vi er daterselskap av Trysil Entreprenør AS og kan være behjelplige med store og små prosjekter.

Sep. 2023

Bygge peis rundt Nordpeis N20T peisinnsats

"Murarbeid utført i bebodd del av boligen. Solid utførelse og bra ryddighet på arbeidsstedet gjennom hele arbeidsprosessen."
E
Eirik Tafjord
Hamar
TRYSIL FLIS OG MUR AS

LUDVIGSENS VARMEPUMPER

Vi er ett firma som jobber med alle typer varmepumper og vedovn relaterte jobber.Setter også opp takstiger til kunder.Luft / LuftVi har bra priser på varmepumpe og arbeider.Våres samarbeids partnere kan fjerne oljetanker og oljefyrer der det trengs.Etter jobb er ferdig, kan kunden søke om enova støtte.Treffes på tlf 915 12015 eller runlud@gmail.com

Sep. 2023

Service varmepumpe

"Jobb utført som forventet."
F
Frede
Ridabu
LUDVIGSENS VARMEPUMPER

Byggmester Rasmussen.no

Byggmester Rasmussen AS holder til i Rendalen kommune. Vi er en engasjert, dedikert og kvalitetsdrevet Byggmesterbedrift. Med et gjennomgående fokus på yrkesstolthet, fornøyde kunder og 10 års erfaring i bransjen kan du føle deg trygg på at Byggmester Rasmussen AS ivareta dine ønsker. Sondre har også i flere år montert kjøkken for Tid For Hjem Vår målsetning er at du som kunde skal få en trygg og enkel veg fra tanke til utførelse. Hos oss snakker du med daglig leder og utførende håndverker Inne...

Se mer
Juli 2023

Sette inn 4 ventiler på soverom på hytta - Gutubakken Sjusjøen

"Veldig bra. Faglig flink både faglig og teoretisk. Hyggelig kar- veldig behagelig."
J
Jacob Rynning
Hamar
Byggmester Rasmussen.no

TROND NYMOEN

4.9 (14)

Nov. 2022

Varmepumpe

"Rask oppfølging . Leveranse som avtalt ( unntatt tak over utedel , som hadde noe leveringstid , men dette skyldes leverandør og ikke selger )"
M
Magne
Ingeberg

RESCO VOGEL

Mars 2022

* Fortsatt ledig: Montering av ny peis

"Veldig fornøyd med utført arbeid."
Ø
Øyvind
Ingeberg

LARS KRISTIAN JENSEN

4.7 (22)

Feb. 2020

Installering av vedovn

"Ikke noe å utsette."
S
Sverre
Hamar
Siste registrerte jobber

Tilbud på montering av varmepumpe

2315HAMAR

Hei, Ønsker tilbud på varmepumpe og installasjon, helst Mitsubishi Electric Kaiteki 6600, men kom gjerne med andre forslag. Stue hvor den ønskes montert er på ca. 50-60m². Hele etg. på ca. 130m².

Bytte til Heatit Z-water2

2315HAMAR

Hei, har et eldre system med roth hvor det styres med separate bærbare enheter i hvert rom uten noe form for appstyring. Ønsker å gå over til et smartere system med f.eks. heatit Z-water2 med veggmonterte trådløse termostater. Er 6 soner som skal styres.

Justeringer av innstillinger Villavent

2317HAMAR

Har en restaurant som trenger å få endret oppsett på Villavent til å gjelde vinter og ikke sommer. Vi trenger også å få undersøkt mulighetene for å skille kjøkkenavtrekk og resten av restauranten slik at vi slipper max. effekt i restauranten på vinterstid. Ønsker pris på å få endret til vinteroppsett samt befaring til skille av kjøkkenavtrekk og resten av restauranten.

Vannbåren varme og rørleggerarbeid tilbygg

2322RIDABU

I forbindelse med etablering av tilbygg ønsker vi tilbud på følgende rørleggerarbeider. Det trenger ikke være fastpris, men ønsker prisestimat som inkluderer nødvendig materiell. • Rør for gulvvarme i slisset sponplate: - Soverom 1, 11 m2 - Soverom 2, 16 m2 - Soverom 3, 18 m2 • Rør for gulvvarme i gulv som skal støpes: - Kjeller, 16-32 m2 - Fordele på tre separate soner i kjelleren, én på ca. 5 m2, én på 8 m2 og én for resten • Foreslå løsning for å forberede senere tilkobling av gulvvarme i resten av hus - Best å forberede for videre føring i gulv ved senere byggetrinn? - Er det aktuelt å føre det helt til teknisk rom via krypkjeller med god isolasjon? Er det mulig å ha frostvæske i gulvvarmevannet? - Hvis det føres til teknisk rom, mulig å levere en akkumulator og koble til en brukt vedkjel som midlertidig løsning frem til vi etablerer bergvarme? • Måle trykk i vannforsyningen for å se om det kan være behov for reduksjonsventil • Reetablere utekran ved tilbygg, som nå er fjernet for å lage tilbygg - Bytte ut eller forlenge eksisterende slange fra teknisk rom til nåværende sør-vestre hjørne via krypkjeller. - Kran plasseres på vestre vegg, forventet 7 m lenger slange enn eksisterende. - Trenger ikke være frostsikker kran. Slangen går i frostutsatt område, og tømmes for vann hver vinter. Gjerne gjenbruke eksisterende kran. • Forberede for sluk og avløp i kjeller - Forberede opplegg i kjellergulv, nok til at man kan etablere sluk og avløp for bad og kjøkken (på samme vegg, som bygges senere) uten å pigge opp kjellergulv. Tømrer/murer tilrettelegger gulvet for dette. - Avløpsrør fra kjeller til eksisterende stikkledning (ca. 16 m i grøft og 1-6 m i kjellergulv). Graver tilrettelegger grøft for dette. - Tilkobling til eksisterende stikkledning for spillvann ved drenskum. Graver gjør denne tilgjengelig - Foreslå om det er fornuftig å gjøre forberedelser for vanntilførsel Merknader: • Hulltaking for rørgjennomføring skal være inkludert • Tømrer etablerer sponplater i gulv med slisser for rør

Montere peis.

2316HAMAR

Hei! Tenkte og montere peisen selv, men om det er noen som kan dette så ta kontakt, takk.

Ta ned varmepumpe

2322RIDABU

Ønsker prisoverslag på å koble ned varmepumpe