VVS og kjøling i Øyer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Øyer

STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

4.8 (54)

etablert firma i 2012 driver med muring, montering av ovner/ peiser ,skifer membran ,flis. våtromssertifikat og protan membran sertifikat. sentral godkjenning og fagbrev i murer faget.

Aug. 2023

Sette inn peisinnsats i åpen peis

"Flott sluttresultat ved ombygging av peis. Tok noe lenger tid for å utføre jobben enn forventet, men alt i alt veldig fornøyd med resultatet."
H
Henning
Øyer

LUDVIGSENS VARMEPUMPER

Vi er ett firma som jobber med alle typer varmepumper og vedovn relaterte jobber.Setter også opp takstiger til kunder.Luft / LuftVi har bra priser på varmepumpe og arbeider.Våres samarbeids partnere kan fjerne oljetanker og oljefyrer der det trengs.Etter jobb er ferdig, kan kunden søke om enova støtte.Treffes på tlf 915 12015 eller runlud@gmail.com

Juli 2021

Kjøp og montere

"Fikk god pris på hele pakken med pumpe og montering. Kommunikasjon var også ganske samt kjappe og effektive. Dette er ett firma som vi absolutt anbefaler."
H
Henrik
Tretten
LUDVIGSENS VARMEPUMPER

RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

Dere finner oss på rustadovner.no

Juli 2021

* Fortsatt ledig: Lage nytt hull i pipe og sette inn ovn

"Møtte opp til avtalt tid, nøye i jobben sin, generelt fornøyd med alt sammen. Anbefales på det sterkeste."
B
Bård Kenneth
Øyer
RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

C.T.N. SNEKKERVERKSTED KONRAD WISNIEWSKI

Hei,Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig?Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen - noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og br...

Se mer
Feb. 2021

Montering av Lunos ventilatorer på hytte Hafjell

"De var faglig dyktige og leverte god kvalitet, anbefalte gode løsninger, var fleksible underveis og enkle å ha med å gjøre. Fulgte fortløpende opp tilbakemeldinger og rettet arbeide der det var behov for det. Kom iht avtalt tid og ferdige som avtalt...."Se mer
H
Hege Rogdar
Øyer
C.T.N. SNEKKERVERKSTED KONRAD WISNIEWSKI
Siste registrerte jobber

Montering av peisovn i kjellerstue

2636ØYER

Ønsker pris på remontering av peisovn i kjellerstue. Det må tas hull på pipeløp (teglsteinspipe). Se vedlagt bilde for type peisovn.

Montere vedovn

2636ØYER

Montere vedovn med nytt pipeløp. Tette gammelt hull. Lekapipe fra 1972. Finpusse etter montering. Stedet er i Øyer.

Montere peis - Nordpeis

2636ØYER

Montere peis i hytte på Hafjell. Trenger kun montering. Peis og alt utstyr er på plass. Nordpeis. Q-34UL. Monteringsanvisningen kan sendes over. Ligger også på byggeplass.

Installering av varmepumpe på Hafjell

2636ØYER

Vi ønsker å installere en varmepumpe på Hafjell i Øyer kommune og vil gjerne ha pristilbud.

Sette inn peisinnsats i åpen peis

2636ØYER

Sette inn peisinnsats i åpen peis, samt bygge hylle ved siden av peisen. Kle peisen med microsement.

Montere peisovn

2636ØYER

Jeg har en ny peisovn, Westfire 15, som jeg ønsker å få montert til pipe. Det medfølger friskluftsett og gulvplate i glass, men trenger røykrør fra ovn til Lecapipe.