VVS og kjøling i Gran

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Gran

RØR OG VVS SPESIALISTEN AS

Selskapets satsningsområde er varmepumper for vannbåren varme, ventilasjonsvarmepumper. Selskapet har spesialisert seg på utskifting av oljefyr med bergvarme- og luft/vann-varmepumpe, installasjon av varmesentral i nye og eksisterende boliger med og uten vannbåren varme. Vi utfører også tradisjonelle rørlegger oppdrag både for private og bedrifter. Alt fra små oppgaver som å byttepakninger til større prosjekt som planlegging og bygging av bad, rehabilitering av røranlegg og installasjon av var...

Se mer
Mai 2023

Bosch Compress 7001i LW

"Flinke folk som løper fort. Veldig gode på råd og setter seg inn i kundens utfordringer. Personlig liker jeg app-styrte ting og dette produktet (igluheatpumps.com) har jeg tro på."
E
Eirik
Brandbu
RØR OG VVS SPESIALISTEN AS

PEIS & OVNSMONTØREN DAHLSTRØM

4.6 (50)

Vi jobber bare med peiser, ovner og piper, samt gasspeiser.

Okt. 2021

Montere ny peisovn

"Rask og godt arbeid til god pris"
U
Unni
Trondheim

PARIS TZORTZIS

Jeg driver i stor sett med piperehanbilitering, og ovner peis montering. Jeg har mye erfaring,tatt kurs om saken og referanse. Feiemester Pettersen (93489040) kan forteller litt om jobber jeg har utført.

Nov. 2020

Lage 150mm hull i teglstein

"De kom til avtalt tid, utførte jobben raskt og effektivt, sist og kanskje det beste tegnet på en god håndverker, de rydda opp etter seg. Bra!"
P
Petter
Gran
PARIS TZORTZIS

OH TJENESTER AS

4.7 (46)

Selskapet utfører montasje og service av aircondition / Varmepumpe / kjøl /frys/ventilasjons produkter, selskapet ble etablert i 2019, men de ansatte har 13års erfaring. Selskapet holder til på Råholt i Eidsvoll kommune. selskapet og de ansatte er F-Gass sertifisert og godkjent for de tjenestene vi utfører.Vi leverer produkter fra de fleste leverandørene og skal kunne levere etter kundens ønske. Vårt hovedfokus er deg som kunde og at vi leverer det som er den beste løsningen for kunden.

Aug. 2020

Varmepumpe Service/rens

"Punktlig, ryddig og hyggelig. Anbefales!"
H
Heidi
Jaren
OH TJENESTER AS

ALARM & SERVICE AS

Juli 2017

Service på Panasonic varmepumpe

"Rask respons og god service :-)"
E
Eirik Sevaldrud
Brandbu
ALARM & SERVICE AS

HOLMSTYKKET MULTISERVICE AS

5.0 (24)

Vi er en liten bedrift, etablert i 2012 med 7 ansatte. Vi utfører snekkertjenester, elektriske installasjoner og blåseisolering av gamle og nye bygg.

Aug. 2014

Utbedring av elektrisk anlegg i bolig

"Raskt svar, kom og så over jobben og ga kjapp tilbakemelding om pris. Jobben ble utført effektivt og ordentlig og jeg kan trygt anbefale Holmstykket Multiservice til andre. I tillegg er han en veldig hyggelig og imøtekommende kar, som kommer med gode..."Se mer
N
Nils Erik
Brandbu
HOLMSTYKKET MULTISERVICE AS
Siste registrerte jobber

Sette inn peisovn og pusse mur

3522BJONEROA

Skal sette inn en ny aduro peisovn. Muren bak må pusses (ønsker at det skal være teglsteinsvegg). Og det må legges naturstein i gulvet. Ønskes utført innen 10.12. Gjerne så raskt som mulig. I tillegg har vi en vedovn i hvert soverom oppe. Ønsker tips til hvordan man må endre disse til å være godkjenne slik at de kan brukes. Også pussing av murene der. Dette haster ikke så mye som installering av peisovn.

Bytte ut tegelstenspipe med stålpipe på hytte

2770JAREN

Vi har en gammel liten hytte med en diger peis og en gammel tegelstenspipe. Jeg ønsker å bytte dette med en mindre ovn og en stålpipe. Jeg kan rive det meste av gammel peis/pipe i forkant.

Service på 2 stk Mitsubishi og 1 stk Hitachi varmepumper.

2750GRAN

Service dom beskrevet ovenfor.

Peis

3522BJONEROA

Har tatt over nytt hus. Og har en utfordring ang peis. Det er i dag 1 peis og 1 ovn. Ønsker dette endret til en peis som synes fra hele stue/spisestue. Legger ved bilde slik det ser ut i dag. Målet er en peisinnsats eller ovn som gjør at vi kan se den fra hele stua. Peisen må tas bort. Ovnen og den steinblokker den står på fjerner vi selv.

Bergvarme og vannbåren varme

2770JAREN

Legge vannbåren varme og bergvarmesystem på ca 250m2 nytt hus som skal bygges fra juni.

Utredning samt Tiltak for Radonredusering

2760BRANDBU

Trenger noen til å utrede hva som trengs av tiltak eller som passer best av tiltak på eiendommen samt hvor mye tiltak vil koste og tidsramme for det. Ta bare kontakt med litt info så tar vi det derfra.