VVS og kjøling i Porsgrunn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Porsgrunn

Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

Har du sprekk i pipa? Nytt ildsted?Dårlig trekk? Fyringsforbud? Pipebrann? Takstige? Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt for gratis befaring.

Nov. 2023

Installering av peis

"God kommunikasjon og effektiv jobbing"
S
Stig Eskil
Porsgrunn
Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

MURER JØRN LEONARDSEN

Har mange års erfaring innen de fleste områder faget innbefatter. Har over mange år murt ilsteder / peiser i forskjellige type materialer, som gråstein og tørrmuring til slanke pussede varianter bygget av brannhemmende plater . Har også to sertifiseringer for piperehabelitering. For innstalasjon av peiser og ovner har vi kjerneborrutstyr for å gjøre innstalasjoner som ikke skader røykrøret ved montagen. Utfører også gulvstøp og mindre forskallings arbeider. Overflatebehandeling med Epoxy og P...

Se mer
Mars 2023

Fjerne liten vedovn

"."
O
Olav
Oslo

KLIMA & RENHOLD SERVICE PATRYK KRZYSZTOF BACZYNSKI

Velkommen til Klima & Renhold Service! Klima & Renhold Service er et registrert firma som tilbyr profesjonelle og omfattende tjenester både i varmepumpe og renhold bransjen for ikke minst konkurransedyktig pris! Klima & Renhold Service er godkjent som renholdsbedrift i henhold til Godkjennelsesordningen for reholdsvirksomheter. Klima & Renhold Service er autorisert forhandler av Panasonic og Mitsubishi samt F-gass sertifisert.

Feb. 2023

Montering Mitsubishi Kateki 6600 varmepumpe

"Veldig hyggelig og en dyktig fagmann som jeg absolutt anbefaler."
P
Paul-Willy
Porsgrunn
KLIMA & RENHOLD SERVICE PATRYK KRZYSZTOF BACZYNSKI

BEST I TEST VARMEPUMPER AS

4.9 (124)

Feb. 2021

Varmepumpe skift

"Rask og effektiv 👍 Anbefaler ::heavy check mark::"
S
Stian
Langangen

RØR OG VVS SPESIALISTEN AS

Selskapets satsningsområde er varmepumper for vannbåren varme, ventilasjonsvarmepumper. Selskapet har spesialisert seg på utskifting av oljefyr med bergvarme- og luft/vann-varmepumpe, installasjon av varmesentral i nye og eksisterende boliger med og uten vannbåren varme. Vi utfører også tradisjonelle rørlegger oppdrag både for private og bedrifter. Alt fra små oppgaver som å byttepakninger til større prosjekt som planlegging og bygging av bad, rehabilitering av røranlegg og installasjon av var...

Se mer
Juli 2022

Koble til vannbåren varme fra bad

"Jobben ble i første omgang gjennomført på en utilfredsstillende måte, noe små lekkasjer samt en dør som ikke fikk åpnet seg helt grunnet rør som ikke var klamret skikkelig. Dette ble påpekt og de kom innom en andre gang for å fikse feilene. Kan anb..."Se mer
M
Mickel
Bergen
RØR OG VVS SPESIALISTEN AS

RUGTVEDT VVS AS

4.4 (18)

Rugtvedt vvs as er en godkjent mesterbedrift og en godkjent våtromsbedrift, vi tar hele jobben med å pusse opp deres bad. Vi utfører også tradisjonelle rør og snekkerjobber.

Juni 2022

Snekkerfirma på befaring

"Kjempe flinke folk som kunne komme så fort som mulig. Nøye på arbeidet, og alt ble fint! Veldig god pris! Anbefales"
E
Espen
Porsgrunn
RUGTVEDT VVS AS

GRABOWSKI KLIMA SERVICE

4.9 (34)

Vi er stolte av å være en one-stop-shop som kan dekke alle kundebehov. Vårt mål er å tilby installasjons- og varmepumpe-tjenester av høyeste kvalitet, etter plan og på budsjett, sammen med fremragende kundeservice. Vi forstår at tid og kostnader er avgjørende, og vi streber etter å overgå kundens forventninger. For våre kunder tilbyr vi verdifulle pengebesparende service- og vedlikeholdskontrakter. Vårt firma tilbyr et komplett spekter av arbeid med alle nivåer av kompleksitet. Teamet vårt best...

Se mer
Jan. 2021

Service varmepumpe

"Godt utført til avtalt pris. Anbefales!"
H
Hans Ole
Porsgrunn
GRABOWSKI KLIMA SERVICE

SCANDIC TELEMARK AS

Scandic Telemark AS er en familiebedrift som ble startet for 14 år siden. Oppstartet av Ruben Olstad, som har over 30 års erfaring fra bransjen.

Jan. 2022

* Fortsatt ledig: Bytte ut varmepumpe i hus i Porsgrunn

"Fornøyd med handel og jobben som ble utført."
R
Richard Martens
Porsgrunn
SCANDIC TELEMARK AS

GRENLAND PORT & GJERDE AS

Feb. 2022

* Fortsatt ledig: Sveising av peis-del

"Jeg er veldig fornøyd med Grenland Port og Gjerde. De svarte raskt, kommunikasjonen gikk veldig bra underveis og de kunne komme og fikse jobben raskt. Totalt sett en veldig positiv opplevelse, jeg kommer til å benytte meg av dem igjen. Anbefales!"
J
Joachim Øvergård
Porsgrunn
Siste registrerte jobber

Rens ventilasjonsanlegg

3947LANGANGEN

Flexit ventilasjonsanlegg fra 2009. Ikke tidligere renset, men ingen ting er tett. Filtre er byttet regelmessig

Nye termostater til vannbåren varme

3948PORSGRUNN

12 år gamle termostater fusker. Trenger nye. Vet ikke hvor man får tak i noen som passer.

Installering av peis

3931PORSGRUNN

Har besteforeldre som trenger hjelp til installering av ny peisovn av typen «Aduro 9.5 lux». Han ønsker å ha røret ut på baksiden og ikke på toppen. Det trengs å borre et nytt hull og det trengs å tette et gammelt hull.

Fjerne Varmepumpe

3941PORSGRUNN

Fjerne en luft til luft varmepumpe, rive og kaste

Etablere luftekanal til ildsted

3914PORSGRUNN

I forbindelse med montering av vedovn trengs kanal for tilluft. Dette kreves at det borres hull gjennom yttervegg (tre, gips og brannvegg, ikke mur) samt montering av lufterør med tilkobling til ovn. Ovnen er tilknyttet utvendig røykrør. Bor i 2 etasje i horisontaldelt 2- mannsbolig. Ønsker også kontroll/godkjenning av ildsted.

Installere peis og pipe

3949PORSGRUNN

På yttervegg skal en Dovre 700 innbygningspeis monteres med røykrør og takgjennomføring osv. det er ca 3 m fra peis til tak.