VVS og kjøling i Lillesand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Lillesand

Jb5 bygg as

5.0 (13)

Vi driver innen betong og tre . Vi tar alt av betong/ forskaling jobber og mindre tømrer oppdrag. Med over 14 års erfaring. Hoved fokuset hos oss er å ha god kommunikasjon med kunden og være nøye med utførelsen .

Jan. 2023

Peis steiner skal sette på peis vegg

"Fantastisk bra kvalitet jobb og hyggelig kar. Absolutt anbefales sterkt. Veldig god kommunikasjon og godt samarbeid. Jeg kan si at JB5 ryddig og pålitelig bedrift og ikke minst man ser profesjonalitet i gjennomføring."
B
Benjamin
Lillesand
Jb5 bygg as

Teknisk Netthandel AS

Velkommen til Teknisk Netthandel AS

Jan. 2023

Balansert ventilasjon + varmepumpe

"Kjempe fornøyd med installasjon av varmepumpe og balansert ventilasjon. Dette er et firma jeg gjerne vil benytte igjen. God kommunikasjon, hyggelige og godt utført arbeid. Kvalitet fra A til Å."
D
David
Lillesand
Teknisk Netthandel AS

IGLAND OVN OG MUR

4.7 (16)

HEI VI ER SPESIALISTER PÅ ALT MED PIPE REHAB..OVNER OG PEISER

Sep. 2021

Ta hull i pipe og montere vedovn

"Oppmøte til avtalt tid og utførte arbeidet som var avklart på forhånd."
D
David
Lillesand
IGLAND OVN OG MUR

JEPSEN MULTIDRIFT AS

Steffan Andreas Jepsen Mathiesen stiftet. Jepsen MultiDrift AS vinteren 2019, etter mange år i bransjen hos markeds ledene aktører innen solskjerming, garasjeporter og varmepumper. med tanke på og levere byggtekniske løsninger innenVarmepumper, Solskjerming, og GarasjeporterVi har gode samarbeids partnere innen disse bransjene fra ledene aktører på marked.Jepsen MultiDrift AS er der når du som forbruker trenger det.Vi er sertifisert F-Gass bedrift.

Des. 2020

Rens og flytting av utedel

"Raskt utført arbeid. Godt fornøyd"
M
Margrethe
Lillesand
JEPSEN MULTIDRIFT AS

ACSENTERET AS

4.5 (614)

ACsenteret - Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumper! ACsenteret har siden 2002 solgt og installert varmepumper til privatboliger og næringsbygg. Siden starten har vi fokusert på å tenke langsiktig og profesjonelt i en bransje preget av ustabile og kortsiktige aktører. I dag er vi Rogalands største leverandør av varmepumper, og på landsbasis den største merkeuavhengig leverandøren. Vi har egne butikker i Bergen, Bryne, Oslo, Sandefjord, Sandnes, og Stavanger. Siden oppstart har ...

Se mer
Sep. 2020

Montering av varmepumpe

"Vi var fornøyde med selger og avtaler vi gjorde og nå med bruken av varmepumpen. Noe misfornøyd med at arbeidet ble utført av en vi ikke kunne kommunisere med. Det ble vanskelig og fortelle hva vi ønsket og å forstå det håndtverkeren ville si/forkla..."Se mer
G
Glenn E. W.
Lillesand
ACSENTERET AS

RØR FIKS AS

Rør Fiks ASVi tar alt innenfor VVS, Varme, Varmepumper , Sprinkler kontroll

Juli 2020

Varmepump Service

"Great job, good price."
I
Ian
Skien
RØR FIKS AS

SMARTVENT AS

Vi prosjekterer og installerer ventilasjonsløsninger tilpasset ditt behov,enten det er snakk om næringsbygg eller bolig. Vi utfører også innblåsning av Miljøvennlig cellulose isolasjon som har meget gode isolasjons og brannmotsta Vi er Sertifisert Flexit proffpartner og CBI Norge + Partner noe som sikrer et godt faglig grunnlag for at du som kunde skal få levert topp kvalitet på gjennomføringen av Prosjektet. Ved å velge oss som en totalentrepenør på ventilasjon og isolasjon vil du som kunde sp...

Se mer
Juni 2020

Radonsanering

"Fikk installert radonsug i kjeller. Vi er veldig fornøyde med jobben. God jobb, veldig greie å kommunisere med underveis og effektive. God pris, betalte det som var avtalt, ingen skjulte kostnader. Kan virkelig anbefales."
S
Sofia
Lillesand
SMARTVENT AS

ATA CONSULT AS

Brøyting i Vennesla og Kristiansand. Vi har vaktmester tjeneste med vakttelefon 24/7 - 91705380 sanerer/renser olje/parafin tanker og fyll de med betongmasse. Da slipper vi å ødelegge hagen din. Du får ett sertifikat på at tanken er ren og lovlig behandlet. Det er også støtte tilVi kan fjerne dagtank og gammel oljebrenner og erstatte denne med rentbrennende ovn. ?Rehabiliterer bygg, piper, hage og drenering. Vi driver med førstehjelps kurs til firma, lag og private.

Nov. 2019

Montering av peisovn

"Veldig godt jobbet, flinke til å gi råd og kunne raskt montere! Anbefales!"
C
Christina
Lillesand
ATA CONSULT AS

Max Pfister AS

Vi utfører alt innen:- Natursteinsmuring- Skiferarbeider- Grunnmurer- Flisarbeid- Mur og pussVi murer også peiser samt at vi legger brostein og belegningsstein.Vi har lang erfaring og god service. For mer informasjon, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

Sep. 2019

Montering av vedovn

"Som tidligere (kanskje ca. 10 år siden) er jeg kjempefornøyd. Levert til avtalt pris og tid. Siden jeg ikke bor i huset selv, var det ekstra bra at det ble foreslått løsninger og at disse ble utført som avtalt. Kjempefornøyd igjen."
G
Gert
Lillesand
Max Pfister AS
Siste registrerte jobber

Bytte varmepumpe

4790LILLESAND

Bytte gammel mot tisvarende ny varmepumpe. Levere ny v.p. Demontere gammel v.p. Montere ny v.p. Ta med og kaste gammel v.p. Benytte eksisterende el. Anl. Ikke egen tilf., men felles med stue slik det ble gjort rundt 2008. Tilførsel forsyner innedel via egen 2-p. Br. Det er her snakk om å bytte likt mot likt, vedlikehold av el. Anl. Med hensikt å bytte ut slitt del for å forbedre el. Sikkerhet.

Bytte luft-luft varmepumpe

4790LILLESAND

Ønsker tilbud på å få levert ny luft-luft varmepumpe, demontere gammel varmepumpe og installere ny. Kaste gammel v.p. Bytte til nyere varmepumpe med andre ord. Har i dag en Wilfa HP44/AC12 3,5 kW heating cap. 420m3/h. V.P. er i dag ikke forsynt fra egen kurs, men felles kurs for stue, med egen 2-p br. På innedelen slik det ble gjort da denne ble montert rundt 2009. Jeg ønsker ikke noen utvidelse av el. Anl. Men å benytte eksisterende tilførsel, bytte gammel v.p. mot lik ny v.p. ( Vedlikehold av eksisterende el. anlegg) Det er derfor avgjørede at v.p. som tilbys er max 3,5 kW eller kan begrenses tilsvarende.

Tilkobling av varmepumpe

4780BREKKESTØ

Alt er montert gjenstår koble strømm koble rør vakumering og igangsetting.

Lage nytt hull i peis, og montere peis

4790LILLESAND

Gammelt hull i pipa må tettes, nytt hull må lages ,også må peis monteres.

Installasjon av varmepumpe

4790LILLESAND

Tek 17 hus. Vi har mitsubishi varmepumpe. Ønsker tilbud for installasjon.

Montere stålpipe og vedovn

4770HØVÅG

Vi ønsker pristilbud på stålpipe med montering og montering av vedovn. Vi tenker en enkel vedovn ala aduro.